Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canim gebelik şüphem hic yok güzelim müthiş agrilarim ama tik yok ne yesem geri cikiyor midemde de müthiş bir agri var bicak gibi keskin bir agrii yanii bir regl olsamm rhaatlicamda dahaa tik yokk ben seninde dedigin gibi sana gonderdim herhall hahaha duble sendeki

Kuzum gecmis olsun. Mideni mi üşüttün acaba tatlım? Bir test yapsan mı?

geçmiş olsunn cnm , bi test yap bencede

kızlar hafta sonu uzun yazamadımm kaçamk hakkında

şimdi ben vuma günü burda pideyi yedim anneme gittim oda un helası yapmış onuda yedim
ertesi ctesi günü güzel bir kahvaltı yaptım yumurtalı 0 karbonlu , onra eşimi beklrsen can sıkıntıınd akuruyemiş meyve yedim , sonra kuaför dnüşü markete ugradım bri sürü abur cubur aldım, çocukal riçin güya ama kendi sevdikleirmden
ayyy geldim yedim , yedim , yedim ama ertesi gün saat 12 d uyandıgımda toktum, migdem bulanıyordu veee yedikleimdne hiç keyfi almamıştım gerçekten açlık bana daha çok keyif veriyor boş migde özellikleee,

kaçamk yapmanın luzumu yok bunu çok net anladım

Kuzum gecmis olsun. Mideni mi üşüttün acaba tatlım? Bir test yapsan mı?
Kuzumm valla anlamadım kii dunde bir dey yiyemedim bugunde öyle ama hamilelik yok ondan kesin eminim dr gitmeyi pek sevmiyorum bakalimm agri uyice artarsa gidecegim stres benim mideye hic yaramiyor sari papatyamm bu ara fazla üzüldüm fazla düşündüm ondan bence...

Bana bi kıyak yapsana be hacı

hiç 10 puanım yook
Nazar etme ne olur yürü seninde olur
Ben sanırım 6 kez katıldım ...5 kez 2. ..sonuncusunda da 1. oldum ..çekildim .
Hey gidi heeey .
Ben de ilk katıldım 3. Oldum sonra bidaha sonra bıraktım
Çok güzel olmuş ozaman bol yağda kızartmışsın kaç kiloydun ki
Bende haftada 3 kere diye okudum birazda toz karabiber mi atsan ki top yoksa
Menümü vereyim kızlar
Sabah
2 dilim tb ekmeğinden tost
3 zeytin
Öğle
Haşlanmış tavuk
Ayran
Akşam
3 kaşık kıymalı yemek
1 dilim ekmek
Salata
Spor 30 dk yürüyüş
Canım 30 dk yürüyüşünü joker olarak jokerini kullanmazsan 5 puan olarak not ediyorum

Son düzenleme:
günaydınnnn kızlarrrr nasılsınız. dün bakamadım yoğunluktan sınavlar falan derken düzensiz bir beslenme oldu. ama diyetin dışına çıkmadım sayılır sadece porsiyonum fazlaydı kahvaltı kısmı :)

bu hafta spor yarışında iddaalıyım

bende ateş düşürücü verdim ama
bogazım acıyor diyo , antibiyotik vericem sanırımm asm ye götürcema am doktor yazmıyor antibiyotik ben yaşına uygun olanı alıp veriyrum
Canım ben doktor değilim ama oğlumla deneyimlerimden söylüyorum ateş varsa virüsten oluyomuş antibiyotik virüslere işe yaramıyomuş oğlumun doktoru öyle söylüyor ama ben antibiyotik kullanmadan hastalığının gectiğini görmedim malesef hiç kullanmak istemiyorum ama eldende bişey gelmiyor çünku ateş 40 derecelerden düşmüyor her ay bir kutu kullanıyoruz kıs geldimi Rabbim çocuklarımızı korusun kollasın inşallah cok geçmiş olsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…