- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
vaktin olursa buluşabiliriz canım.cok memnun olurum.kelebekolacam cumartesi kayseriye geliyorum inşallah aylar öncesinden planlamıştım.
İyİ geceler hanımlar
Çok şükür memleketime geldim.ama çocuktan sonra ben hastalandım 40 derece ateşle yolculuğa çıktım.Allah yardım etti hamdolsun
Hemen acile gittim 1000 mg lık antibiyotiğe başladım.
Yarın aç karınla eczanede bi tartılıcam ona göre yüzde mi cuma günü bildiricem inşaallah. Menüleri mi de düzenli paylaşmaya çalışıcam ama çok düzenli beslenemiyorum ama az yiyicem kızlar mutlaka.tadımlık doyumluk değil.
@fatmanurkaya@Ausencia
Kızlar spor puanlaması
30 dk ya kadar (2 mil Leslie ) 5 puan
30-60 dk 10 puan
60 dk üzerine 15 puan
(Antepia27 ablam İçin 2 mil lesliye 10 puan)
İyİ geceler hanımlar
Çok şükür memleketime geldim.ama çocuktan sonra ben hastalandım 40 derece ateşle yolculuğa çıktım.Allah yardım etti hamdolsun
Yarın aç karınla eczanede bi tartılıcam ona göre yüzde mi cuma günü bildiricem inşaallah. Menüleri mi de düzenli paylaşmaya çalışıcam ama çok düzenli beslenemiyorum ama az yiyicem kızlar mutlaka.tadımlık doyumluk değil.
@fatmanurkaya@Ausencia
Kızlar spor puanlaması
30-60 dk 10 puan
60 dk üzerine 15 puan
İyİ geceler hanımlar
@fatmanurkaya@Ausencia
Kızlar spor puanlaması
30-60 dk 10 puan
60 dk üzerine 15 puan
Evet ablam biliyorum aslında da 2 mil Leslie bence diğer arkadaşlara az o yüzden onu da 5 puana koydum ama ona başka egzersizler eklersek bi mekik veya işte nerenin gitmesini istiyorsak o tarz bi egzersiz eklersek 10 puan olurCanım hosgeldin nasılsın inşallah tatilin iyi geçmiştir
En kısa zamanda canım tartıl kaldığımız yerden devam edelim inşallah
Geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah
Ahum 2mil lesli 32 dk sürüyor canım biliyosundur belki sen canım kaç puanı uygun görürsen
Elkerine sağlık canım
vaktin olursa buluşabiliriz canım.cok memnun olurum.
gecmis olsn cnmgünaydın kızlar
sabah yine leisleye başlayamadım benim oglan ateşlendi
çok fenaa, ilaç veridm sabaha kadar bekleidm başını babanneye bıraktımm
gecmis olsn cnm
Kaptan misafir telaşına düştü sanırsamayyy buralar niye sesssizz
Kzlar bende hala adet olamadm 5 gun gecti
Kaptan misafir telaşına düştü sanırsam
Bende şimdi spora başlıycam sen biraz daha takıl döneriz biz sana
Sağol canım evet ben zayıflayana kadar evde olmayı seçtim hem iş hem zayıflama yapamam önümde 3-5 kilo yok tam tamına 20 küsür kilo var oda en azevde olmanın nimatleri işte yaa her saat spor yapılabiliyor ne güzel kolay gelsin
bol yag yak cnmm
Sağol canım evet ben zayıflayana kadar evde olmayı seçtim hem iş hem zayıflama yapamam önümde 3-5 kilonyok tam tamına 20 küsür kilo var oda en az
beni aksamcilara eklermisjniz kizlarSPOR ÇETELESİ
Sabahçılar
Ausencia
@ada81saymam banane
ervahafsa
@saydin78
Ahu060812
Akşamcılar
kelebekolacam
@roxen2303
Antepia27
mimu88
@DelyDolyyetersiz
Eksik olan varsa söylesin
Ve 7. takımın ayak sesleri geliyoooooor
Bu haftayı tüm takımlar içinde 2. tamamladık
Bu demek ki haftaya 1.yiz .
Fatmacım bu nasıl bir rakamdır, masşallahAyyy çok şükür basarıyla yaptığım listem ve sporum sonucunda tartım yüzüme güldü
Gecen hafta 118.3
Bu hafta 113.7
Fark 4.6
Yüzde 3.8
ben 1 yıl olmadı daha buraya geleli eşimde yeni memur oldugu için izin alıpta bi gezemedik.fırsat bulamadık.erciyese geleceğiz aslında tam olarak. ama daha tam planı yapamadık haftasonu için nerede ne yaparız şeklinde. önerilerin olursa dinlemek isterim mutlaka. vakit olursa da görüşmek isterim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?