Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım hosgeldin nasılsın inşallah tatilin iyi geçmiştir
En kısa zamanda canım tartıl kaldığımız yerden devam edelim inşallah
Geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah

Kızlar spor puanlaması
30 dk ya kadar (2 mil Leslie ) 5 puan
30-60 dk 10 puan
60 dk üzerine 15 puan
( Antepia27 ablam İçin 2 mil lesliye 10 puan)

Ahum 2mil lesli 32 dk sürüyor canım biliyosundur belki sen canım kaç puanı uygun görürsen
Elkerine sağlık canım

Kızlar spor puanlaması
30-60 dk 10 puan
60 dk üzerine 15 puan

Kızlar spor puanlaması
30-60 dk 10 puan
60 dk üzerine 15 puan

Evet ablam biliyorum aslında da 2 mil Leslie bence diğer arkadaşlara az o yüzden onu da 5 puana koydum ama ona başka egzersizler eklersek bi mekik veya işte nerenin gitmesini istiyorsak o tarz bi egzersiz eklersek 10 puan olur

vaktin olursa buluşabiliriz canım.cok memnun olurum.

erciyese geleceğiz aslında tam olarak. ama daha tam planı yapamadık haftasonu için nerede ne yaparız şeklinde. önerilerin olursa dinlemek isterim mutlaka. vakit olursa da görüşmek isterim inşallah

evde olmanın nimatleri işte yaa her saat spor yapılabiliyor ne güzel kolay gelsin
bol yag yak cnmm
Sağol canım evet ben zayıflayana kadar evde olmayı seçtim hem iş hem zayıflama yapamam önümde 3-5 kilo yok tam tamına 20 küsür kilo var oda en az

Ausencia

CUMA Menüsü
SABAH
iki dl tb ekmek ile tost

ARA
kuru incir

ÖĞLEN
döner dürüm
ayran
yarım lahmacun

ARA
bir bardak taze meyvesuyu

AKŞAM
çorba

CUMARTESİ MENÜSÜ
bir dl ekmek
peynir, zeytin, yumurta
bıçak ucu tereyağı ve marmelat

AKŞAM
iki poğaça
bir pide/ o an yiyecek başka bir şey yoktu, bende çok uzun zaman sonra dayanamdım yedim sıcacık

PAZAR MENÜSÜ
bir dl ekmek
peynir, zeytin

ÖĞLEN
yeni komşu yine sıcacık poğaça getirdi
peynir
meyve

AKÇAM
barbunya
tarhana çorba

Su içmeyi tümden unuttum. Bu sabah işe gelir gelmez su içmeye başladım

Ayyy çok şükür basarıyla yaptığım listem ve sporum sonucunda tartım yüzüme güldü
Gecen hafta 118.3
Bu hafta 113.7

Fark 4.6
Yüzde 3.8
Fatmacım bu nasıl bir rakamdır, masşallahCanı gönülden kutluyorum seni, darısı gelecek tüm günlere, haftalara, aylara olsun inşallah

erciyese geleceğiz aslında tam olarak. ama daha tam planı yapamadık haftasonu için nerede ne yaparız şeklinde. önerilerin olursa dinlemek isterim mutlaka. vakit olursa da görüşmek isterim inşallah
ben 1 yıl olmadı daha buraya geleli eşimde yeni memur oldugu için izin alıpta bi gezemedik.fırsat bulamadık.
siz planı yapın eğer şehir merkezi ile ilgili restorant vs tavsiyesi istersen yardımcı olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…