Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

merhaba kızlar ,

dün ev temizleme günümdü dip köşeeee eşimde bu pazar yapma dedi öyle kaldı temizlik... Bugün deli gibi sabahtan beri ev temizliyorum daha akşam yemeğine başlayamadım bile yarım saatlik daha temizlik yaparım sonra akşam yemeğine başlarım bugün gündüz spor yapamayacam...bi dahada pazardan yapacam temizliği...

regli haftasına girdim kızlar acayiiip acıkıyorum sürekli bişeyler yeme isteği var ama tutuyorum kendimi...acıktıkça fındık ceviz atıyorum ağzıma ...

ben kaçar daha çok işim var görüşürüz akşama

ada ben snein yerind eolsam hafta içi temzilerim hafta sonu eşimle zaman geçiririmm
ben öyle yapardım cnm

ada ben snein yerind eolsam hafta içi temzilerim hafta sonu eşimle zaman geçiririmm
ben öyle yapardım cnm
Canim hafta sonu yapinca oda bana yardim ediyor yukum azalıyor cumartesi gunu sabahtan aksama kadar geziyoruz film izliyoruz yetiyor pazarda yardim etsin bari ama bu hafta kacti...

Zaten hafta icide 17.00 da mesaisi bitiyor 17.20 de evde yani zaman gecirecek cok zamanımız kalıyor ama esim cook tembel ) herseyi ada yapsin istiyor bende pazar gunleri evi dip kose makina ile supurme gorevini ona verdim )

Bide anasi benim oglum cok caliskan diyor gorelim caliskanligini dimi ama hahaha))

Canım hoşgeldin iyi bari bitmiş taşınma telaşı uff ne sıkıcı iştir bilirim geçmiş olsun diyim bari
Biliyor musun, hiç bir şey gözümü bu kadar korkutmamıştı Ve yine bu denli içime sinmeyen bir durumda da olmamıştım, ev içimize çok sinmedi . Ama gözüm bir daha taşınmayı yemezzzzzzz okkadar tırstım ve yıprandım. Rabbim bize bir ev nasip ederse başka tabiii

ee öyleyse hakısın hafta içide zamnınız olur
siz hangi şehirdesiniz adaaaa

betüll taşındın mıııı.yerleşebildiniz mi
sorma Yasminimmmm... Taşındık elhamduililah. Yarım yamalak yerleştikte. Bir iş bana bu denli zor ve istemsiz gelmiş miydi hayatımda hatırlamıyorum Umudumuz evimizi zamanla sevmemiz, Rabbim sevdirsin

sorma Yasminimmmm... Taşındık elhamduililah. Yarım yamalak yerleştikte. Bir iş bana bu denli zor ve istemsiz gelmiş miydi hayatımda hatırlamıyorum Umudumuz evimizi zamanla sevmemiz, Rabbim sevdirsin
istanbulda içine sinen ev nerdeeeeeee.illa bi oda karanlık olur biçimsiz olur.inşallah tez zamandaiçiyle dışıyla içindekilerle içine sinen sana ait bir evin olur.

Betulina canım hayırlı uğurlu olsun inşallah tez zamandada ev sahibi olursun kötü ev sahibi kiracıyı ev sahibi eder misali bizde öyle oldu çünkü
ada81 adacım senin dünkü yaptığın 45 dklık yürüyüş tempolu muydu öyleyse dün kü nü bugüne saycam

Oylesine canim tempolu degil...ama bugun temizlikle canim cikti bunu yazsaydiinn oooo 100 alirdim )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…