Begum75 nerelerdeydin canim gözüm aradi seni..bilemiyorum ki,işleri vardır belki
Eminim canım öyledir dün de ben aynı durumdaydım ama yazmadım temizliği spora oyüzden sanada yazmıycam çünkü spor bilincimiz oluşsun istiyorum ev işinden bağımsız olarakOylesine canim tempolu degil...ama bugun temizlikle canim cikti bunu yazsaydiinn oooo 100 alirdim)
başladınmı sen şu if diyetine şimdiay şimdi ben hiç acıkmadım ama
akşama saldırmayım diye yiycem yogurdumu
Evet con haklisin canim aslinda gunde 1 saatbile olsa spora mutlaka zaman ayirsak super olurEminim canım öyledir dün de ben aynı durumdaydım ama yazmadım temizliği spora oyüzden sanada yazmıycam çünkü spor bilincimiz oluşsun istiyorum ev işinden bağımsız olaraksenin zaten o bilincin olduğunu görüyorum evini de güle güle kirlet
başladınmı sen şu if diyetine şimdi
Eminim canım öyledir dün de ben aynı durumdaydım ama yazmadım temizliği spora oyüzden sanada yazmıycam çünkü spor bilincimiz oluşsun istiyorum ev işinden bağımsız olaraksenin zaten o bilincin olduğunu görüyorum evini de güle güle kirlet
başladınmı sen şu if diyetine şimdi
Evet cnm test yaptm kzlar cift cizgi çıktı ben şok hap kullanydmKzlar bende hala adet olamadm 5 gun gecti
Aa hamilemisin canim tebriklerEvet cnm test yaptm kzlar cift cizgi çıktı ben şok hap kullanydm
Herlde cnm kan tahlili yaptrym bakm kesin cikarEvet cnm test yaptm kzlar cift cizgi çıktı ben şok hap kullanydm
Anaa hamile misinEvet cnm test yaptm kzlar cift cizgi çıktı ben şok hap kullanydm
Teste cift cizgi ciktiAnaa hamile misinhayırlı olsun canımm
Ilk cocuk mu canimTeste cift cizgi cikti
Yok cnm bir oglum varIlk cocuk mu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?