400 yeter
Yok canım gerek yokKusmada başladı
İlacı verdim 1.5 saat sonra kustu yeniden vermem gerekli mı?
Yok canım gerek yok
çocukların kalp hızı daha hızlıdır. Helede hareket halinde.durup dururken mi oluyor.Kelebekolcam dr kusurabakmayin ne olur size bisey sormak istiyorum suan cok huzursuz oldum cevabini alamazsam uyuyamam...
3.5 yasinda kizim var coook cook hareketli enerji dolu kipir kipir bazen kalbi oyle tip tip atiyor gelip kendi soyluyor baak anne kalbime diye elimi koyuyorum tip tip atiyor .. 3 kez oldu bir ay icinde..
Beslenmesine cook dikkat ederim abur cubur hic yedirmem...bir aydir pekmez veriyorum iki yemek kaşığı o yapmis olabilir mii ???
Coook tesekkur ederim canim..iki kere daha sakinken kalbi carpti..bugunde awmye gittik aksam arabadan inerken anne bak kalbime dedi montunun uzerine elimi koydum tip tip atiyordu...ama cook sevdigi istedigi bir oyuncagi aldik arabada cook mutluyum cook heyecanliyim diye söyleniyordu acaba sevinc mi yapti bilemedim. .yarin bi götüreyim cok tesekkurler..Demir eksikliği anemisi de çarpıntı yapar.panik yapma canım yarın bi aile hekimi götür o seni yönlendirir.bence bişey çıkmaz ama için rahat eder
SlmAusencia abla diğer şekerler
sabah
Aç karnına
2 kuru kayısı
1 dilim ekmek
3 parça peynir
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
ara
2 hurma
2 ceviz
Öğlen
1 kase yayla çorbası
1 dilim ekmek
ara
2 kuru kayısı
2 ceviz
ara süt
Yarınggaleta
akşam8
kaşık Kıymalı karnabahar
bol salata
1 dilim ekmek
birazdan
yulaflı yoğurt
Acaba sırada kim var.kizlar ya kehanet demeyin.tabiri caizse bulaşıcı bu olay.dogurganlik bulastiriyorum.
Haklısın o kötü bi kelime oldu tesadüf yada daha güzeli tevafuk oldu diyelimAcaba sırada kim var.kizlar ya kehanet demeyin.tabiri caizse bulaşıcı bu olay.dogurganlik bulastiriyorum.
0+10 nedir cnm?SPOR ÇETELESİ 1.HAFTA
Sabahçılar
Ausencia 0 +?
ada81 5 + 0
ervahafsa 0 + (artık seni çıkarcaz mı)
saydin78 0 +10
Ahu060812 10 +15
Sekercikiz 10 +?
Nare83 0 + 0
Akşamcılar
kelebekolacam 5+?
roxen2303 0+joker+?
@fatmanurkaya10 +joker +?
mimu88 10 + 15
DelyDoly 5 +10
ErSeSi ?
Günlük puanı ekleyerek gidiyorum 0 haftasonu puanın 10 bugünkü ipin puanı0+10 nedir cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?