Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kelebekolcam dr kusurabakmayin ne olur size bisey sormak istiyorum suan cok huzursuz oldum cevabini alamazsam uyuyamam...

3.5 yasinda kizim var coook cook hareketli enerji dolu kipir kipir bazen kalbi oyle tip tip atiyor gelip kendi soyluyor baak anne kalbime diye elimi koyuyorum tip tip atiyor .. 3 kez oldu bir ay icinde..

Beslenmesine cook dikkat ederim abur cubur hic yedirmem...bir aydir pekmez veriyorum iki yemek kaşığı o yapmis olabilir mii ???

Slm Ausencia abla diğer şekerler
sabah
Aç karnına
2 kuru kayısı
1 dilim ekmek
3 parça peynir
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
ara
2 hurma
2 ceviz
Öğlen
1 kase yayla çorbası
1 dilim ekmek
ara
2 kuru kayısı
2 ceviz
ara süt
Yarınggaleta
akşam8
kaşık Kıymalı karnabahar
bol salata
1 dilim ekmek
birazdan
yulaflı yoğurt

çocukların kalp hızı daha hızlıdır. Helede hareket halinde.durup dururken mi oluyor.

Demir eksikliği anemisi de çarpıntı yapar.panik yapma canım yarın bi aile hekimi götür o seni yönlendirir.bence bişey çıkmaz ama için rahat eder

Herkese iyi akşamlar kızlar

Menüm:

Sabah

2 salatalık
3 wasa
6 zeytin
Lor peyniri ve beyaz peynir

Ara

1 elma

Öğlen

4 köfte
Domates biber
Cacık

Bol su yeşil çay

Ahu060812 canım 45 dk tempolu koşu 45 squat 60 mekik 2-3 dk kadar da bitiriş eliptik :))))

ervahafsa cım çoook tebrik ederim Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin

Nare83 çok geçmiş olsun

Demir eksikliği anemisi de çarpıntı yapar.panik yapma canım yarın bi aile hekimi götür o seni yönlendirir.bence bişey çıkmaz ama için rahat eder
Coook tesekkur ederim canim..iki kere daha sakinken kalbi carpti..bugunde awmye gittik aksam arabadan inerken anne bak kalbime dedi montunun uzerine elimi koydum tip tip atiyordu...ama cook sevdigi istedigi bir oyuncagi aldik arabada cook mutluyum cook heyecanliyim diye söyleniyordu acaba sevinc mi yapti bilemedim. .yarin bi götüreyim cok tesekkurler..

Selam canım Ausencia kaptanım ve tecrübeli kızlar daha iyi bilir ama naçizane bende öğrenmek için menünü yorumlamak isterim.

Akşam ve öğlen yer değiştirse sanki çok daha faydalı gibi. Akşam proteinini çok önermiyorlar. Ve ekmeği de.

Naçizane kendi yorumum bu şekilde belki ben yanlış biliyorumdur. :)

Son düzenleme:
Kızlar ? Olanların bugünkü sporunu bilemedim eklerseniz etiketleyin kelebekolacam bugün yapamadın heralde pazar ki 5 puanını yazdım
Bugün yapmadıysan soru işaretini kaldıracam
ErSeSi haftasonu spor yaptın mı cumartesi başladık puana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…