- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
Aa niye onermiyolarki cnm ben onu yeni duydum zararlısı acebaSelam canımAusencia kaptanım ve tecrübeli kızlar daha iyi bilir ama naçizane bende öğrenmek için menünü yorumlamak isterim.
Akşam ve öğlen yer değiştirse sanki çok daha faydalı gibi. Akşam proteinini çok önermiyorlar. Ve ekmeği de.
Naçizane kendi yorumum bu şekilde belki ben yanlış biliyorumdur. :)
Bende istediğim kiloya ulaşınca düşünüyorum kismetse sekerim tabi bendede bir supriz olmazsaAcaba sırada kim var.kizlar ya kehanet demeyin.tabiri caizse bulaşıcı bu olay.dogurganlik bulastiriyorum.
Geçmiş olsun canim ikinizedeCanlar ben hastalandim soğuk aldım galiba . Aslinda geceden disim ağrıdi bugün çektirdim. perisan etti . İki gündür bişi yiyemeyince anladım ki hersey in başı sağlık ve .ben yiyebiliosam ona da şükür .. aksam bunu ve sabah 66.9 cikinca yedim de yedim poğaça yapmıştım zaten.... hasilii bu aralar pek gelmicem takima. keyfim yok zaten bebem falan da dış çıkario pek keyifsiz o da
ben de hasta ..puffff.
Ikinci cnm Rabbm isteyen herkeze nasip etsinAaaaa süperaramızdan bir hamile daha çıktı sen bu grubtaki dördüncü hamilesin ne bereketli yılımiş masallah çok sevindim cnm senin adına allah anneli babalı büyütsün inşallah kaçıncı çocuğun olucak cnm
Tatlimm günaydın tebrik ederim hadii gözün aydin olsunBiraZ oyle tahmin etmiydm öylesine yaptm
Gunaydinn canimm gecmis olsun güzelim eskiler sirkeli su gelan yaparlardi ama bilemedim ki yada ilik dus aldirdin miydi izin alma sansin varsa alaydin keske canimm acil sifalar diliyorumPert bir güne günaydın
Bu ateş ne inatçı dusuremedim
Birde çocuğu böyle bırakıp ise gitmek insanı yaralıyor
Saol cnm darisi senin basina insTatlimm günaydın tebrik ederim hadii gözün aydin olsun
Canimm ayniyim galiba ben mideyi usuttum ne yesem geri iade ac bil ac geziyorumm vallahh davul gibide sisimmDelyDoly kuzum nasıl oldun.
geldimmm , inş daha da gitmem
günaydınBegum75 nerelerdeydin canim gözüm aradi seni..
Günaydınn tatlımm ahanda gılgamış destanıı geliyyGünaydınnnn
Ev temiz ... yemek var ... ne güzel bi gün :)
Beni bekleyen geçmişe dalayım fıstıklar .
Herkes iyidir hoştur umarım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?