Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canlar ben hastalandim soğuk aldım galiba . Aslinda geceden disim ağrıdi bugün çektirdim. perisan etti . İki gündür bişi yiyemeyince anladım ki hersey in başı sağlık ve .ben yiyebiliosam ona da şükür .. aksam bunu ve sabah 66.9 cikinca yedim de yedim poğaça yapmıştım zaten.... hasilii bu aralar pek gelmicem takima. keyfim yok zaten bebem falan da dış çıkario pek keyifsiz o da
ben de hasta ..puffff.

Allah şifa versin canım geçici şeyler bunlar üzme kendini muhabbete gel.acilirsin

Geçmiş olsun veroo Allah kolaylık versin

Selam kızlar
Havalar buzzz. Hasta olmamak elde değil. Nasıl bir huy varsa bende de akşamları yatak döşek yatıyorum sabaha zımba gibi işe gidiyorum akşama kadar hunharca çalışıp tüketiyorum kendimi. Akşam yine aynı senaryo. Geldiğimden beri yatıyorum şimdi kalktım ıhlamur içip geri yatacağım.
Spor listesini görünce için gidiyor yaaa bende istiyorum ama yapamıyorum pöff!

İnşallah tatlim Rabbim gönlünüze göre versin kiracı olmak zor bide surekli tasinma derdi topla tasi getir yerlestir esyalar mahvoluyor bide yoruldugunla kaliyosun cocuklar perisan sen perisan off off eşme yarami bizde kiracıyiz hele birde oturduğun eve için ısınmıyorsa ne yaparsan yap batıyor o ev sana ben beş yıldır aynı evdeyim sevemedim gitti

Evet Sekercikiz da gelmiş şimdi alırız spor raporunu
Ya kuzum bende geçmişe bakıyorum şimdi kim ne yapmış diye sorma ben bütün gün temizlik yaptım ütü yemek bide üstüne kurabiye oturduğumda saat 9.30 tu yani spor yapmaya hiç fırsatım olmadı tatlim hoş olsada yapacak halmı kaldı bende nerde ama yarın iki katı yapıp bugünü telafi edicem insallah

mimu88 canım sana bişey sorcam squatı nasıl yapıyorsun ben oturunca beş kere nefes alıp veriyorum öyle kalkıyorum hergün sayıyı artırıyorum sen nasıl yapıyorsun

Ausencia Ahu060812
Bugünkü menum sekerler
Sabah
5 siyah zeytin
Lor peynir
2 tam buğday ekmeği
Kıvırcık dereotu maydanoz
Yeşil çay
Ara
Yarım yeşil elma tarçınlı
Öğle
1 tabak karnabahar yemeği
Yarım tabak hindi sote
Ara
1 mandalina
6 fındık
1 kurabiye (ama bu kaçamak değildi komşular için yapmıştım her zamanki tarifti ama sert oldu bende içine birseyimi eksik koydum rezil olmayım diye mecburiyetten yedim çokta pişmanım sadece hamurunu tuturamamisim)
Aksam telafi için
1 bardak ayran
Yarım tabak hindi sote
3 litre su
Spor yok malesef butün gün temizlikten vakit bulamadim

Evet cnm test yaptm kzlar cift cizgi çıktı ben şok hap kullanydm
Aaaaa süper aramızdan bir hamile daha çıktı sen bu grubtaki dördüncü hamilesin ne bereketli yılımiş masallah çok sevindim cnm senin adına allah anneli babalı büyütsün inşallah kaçıncı çocuğun olucak cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…