Allah şifa versin canım geçici şeyler bunlar üzme kendini muhabbete gel.acilirsinCanlar ben hastalandim soğuk aldım galiba . Aslinda geceden disim ağrıdi bugün çektirdim. perisan etti . İki gündür bişi yiyemeyince anladım ki hersey in başı sağlık ve .ben yiyebiliosam ona da şükür .. aksam bunu ve sabah 66.9 cikinca yedim de yedim poğaça yapmıştım zaten.... hasilii bu aralar pek gelmicem takima. keyfim yok zaten bebem falan da dış çıkario pek keyifsiz o da
ben de hasta ..puffff.
Peki canımGünlük puanı ekleyerek gidiyorum 0 haftasonu puanın 10 bugünkü ipin puanıCuma'ya kadar bakacaz böyle
Canım öğle arası tempolu yürüyüşse neden olmasınGün içinde yuruklerimiz sayilmiyordur heralde.ogle arası bi çıktım 1 saat ve soğuk çarptı az evvel başım çatlıyordu ağrı kesici aldım ve etki edince sporumu yaptım.
Geçmiş olsun veroo Allah kolaylık versinCanlar ben hastalandim soğuk aldım galiba . Aslinda geceden disim ağrıdi bugün çektirdim. perisan etti . İki gündür bişi yiyemeyince anladım ki hersey in başı sağlık ve .ben yiyebiliosam ona da şükür .. aksam bunu ve sabah 66.9 cikinca yedim de yedim poğaça yapmıştım zaten.... hasilii bu aralar pek gelmicem takima. keyfim yok zaten bebem falan da dış çıkario pek keyifsiz o da
ben de hasta ..puffff.
İnşallah tatlim Rabbim gönlünüze göre versin kiracı olmak zor bide surekli tasinma derdi topla tasi getir yerlestir esyalar mahvoluyor bide yoruldugunla kaliyosun cocuklar perisan sen perisan off off eşme yarami bizde kiracıyiz hele birde oturduğun eve için ısınmıyorsa ne yaparsan yap batıyor o ev sana ben beş yıldır aynı evdeyim sevemedim gittiBiliyor musun, hiç bir şey gözümü bu kadar korkutmamıştıVe yine bu denli içime sinmeyen bir durumda da olmamıştım, ev içimize çok sinmedi . Ama gözüm bir daha taşınmayı yemezzzzzzz okkadar tırstım ve yıprandım. Rabbim bize bir ev nasip ederse başka tabiii
Ya kuzum bende geçmişe bakıyorum şimdi kim ne yapmış diye sorma ben bütün gün temizlik yaptım ütü yemek bide üstüne kurabiye oturduğumda saat 9.30 tu yani spor yapmaya hiç fırsatım olmadı tatlim hoş olsada yapacak halmı kaldı bende nerde ama yarın iki katı yapıp bugünü telafi edicem insallah
Yok cnm bir oglum var 3yasini doldurduervahafsa canım tbr ederim ALLAH hayırlı uğurlu etsin ilk çocukmuydu
Saol cnm Rabbim enkisa zamnda sanada nasip etsimervahafsa tebrik ediyorum canım. Allah tamamına erdirsin
BiraZ oyle tahmin etmiydm öylesine yaptm
Amin amin inşallah cnmAy inşallahRabbim herkesi ev sahibi yapsın
Aaaaa süperEvet cnm test yaptm kzlar cift cizgi çıktı ben şok hap kullanydm
Amin canimSaol cnm Rabbim enkisa zamnda sanada nasip etsim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?