sağol canım yorumun için bende bilmiyorum ama diyetisyen listesi elimden geldiğince yapıyorum maalesef ekmeksiz doymadığımdan ekmek veriyo ama dediğn mantıklıSelam canımAusencia kaptanım ve tecrübeli kızlar daha iyi bilir ama naçizane bende öğrenmek için menünü yorumlamak isterim.
Akşam ve öğlen yer değiştirse sanki çok daha faydalı gibi. Akşam proteinini çok önermiyorlar. Ve ekmeği de.
Naçizane kendi yorumum bu şekilde belki ben yanlış biliyorumdur. :)
mimu88 canım sana bişey sorcam squatı nasıl yapıyorsun ben oturunca beş kere nefes alıp veriyorum öyle kalkıyorum hergün sayıyı artırıyorum sen nasıl yapıyorsun
Aa niye onermiyolarki cnm ben onu yeni duydum zararlısı aceba
geçmiş olsun canım ikinize de diş dönemi biraz zor Allah yardımcınız olsunCanlar ben hastalandim soğuk aldım galiba . Aslinda geceden disim ağrıdi bugün çektirdim. perisan etti . İki gündür bişi yiyemeyince anladım ki hersey in başı sağlık ve .ben yiyebiliosam ona da şükür .. aksam bunu ve sabah 66.9 cikinca yedim de yedim poğaça yapmıştım zaten.... hasilii bu aralar pek gelmicem takima. keyfim yok zaten bebem falan da dış çıkario pek keyifsiz o da
ben de hasta ..puffff.
Hani demssin ya . aç miyim hayır . .. Al ben den de o kadr . Aç degiim ama aç gibiyim her zamn .kılzar ben çok dmoize oldum kaçamak yapıyorum toparlayamıyorum
spor yamak istiyorum yapamıyorum , kaçamklar peşi ıra geliyor
aç mıyım hayır.....
diyet yapıp kilo vermememk , sabit kalmak beni demolize ettti
işte sabır burda başlıyor dedginizi duyuyorum ama ben okadar becerikli degilim
kaçamak yptıgımıda itiraf etmesem peşi sıra gelecekkkk, özür dilerimmmmm
19.12.2016 Pazartesi Menüm
08:00 Sabah
Nesfit+Laktozsuz Süt
11:00 Ara
Çiğ Kaju
Kuru Üzüm
12:30 Öğlen
1 Izgara Tavuk Göğüs
Tarhana Çorba
Az Salata
Bu saatten sonra bir şey yiyip içemedim :) İnanılmaz bir mide bulantısı ile güne devam ettim.
Biraz yediklerimi çıkardım
Haşlanmış patatesden çok az tırtıkladım ve gün bu şekilde bitti.
Bu sabah da yine iştahsız ve halsiz uyandım hiç bir şey yiyemedim.
Bu arada bir detay daha vermem gerekli,diyete başlamamın 2.günü glukofaj kullanmaya da başladım.
Geçen sene gittiğim endokrin doktorum insülin direncim olması sebebiyle ve yağ atımını hızlandırmak amaçlı bu ilacı vermişti.Verdiği dozun yarımıyla başladım 1 hafta sonra sabah tok karına yarım akşam tok karına yarım yerine 1 sabah 1 akşam a çıkaracağım.
Bu halsizlik ve mide bulantısının da ilacın yan etkisi olduğunu düşünüyorum.
Şimdi biraz daha iyiyim, çiğ badem,kaju ve kuru incir yedim.
Sabah da glukofaj ı almadım kendime geleyim diye
Herkese iyi günler olsun
Biliyorum canım, ben de memnun değilimBetulina Fıstığım bitmiş taşınma telaşı ...hayırlı olsun .Rabbim güle güle oturmayı nasip etsin . Huzurla.
Ama menülerini hiiiiiç beğenmedim haberin olsun
Diyet konusunda da zaten yapmiodumAusencia ama menu falan vermiom belki bildirim dé yapmam . mutsuz oluorum dikkat edemedikce kilo veremedikce . Biraz keyifsizim.şu aralar . Umarım hersey güzel olur
Biliyorum canım, ben de memnun değilimBetulina Fıstığım bitmiş taşınma telaşı ...hayırlı olsun .Rabbim güle güle oturmayı nasip etsin . Huzurla.
Ama menülerini hiiiiiç beğenmedim haberin olsun
Sağolasınn canımmm teşekkür ederimm valla imkanlar el verdikçe tutuyorumm
Allah kabuk etsin betülüm.bence menün gayet güzelAusencia
Pazartesi MENUM
SABAH/ sahur
bir dl tb ekmek
peynir, zeytin
yeşillik
AKŞAM/ iftar
bir dl tb ekmek
peynir zeytin yumurta
2 kuru incir
maydanoz
1,5 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?