Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sağol canım yorumun için bende bilmiyorum ama diyetisyen listesi elimden geldiğince yapıyorum maalesef ekmeksiz doymadığımdan ekmek veriyo ama dediğn mantıklı

mimu88 canım sana bişey sorcam squatı nasıl yapıyorsun ben oturunca beş kere nefes alıp veriyorum öyle kalkıyorum hergün sayıyı artırıyorum sen nasıl yapıyorsun

Canım ben 15 den 3 set yapıyorum. Durmuyorum ama çok yavaş yapıyorum. Zamanla ilerleme şu şekilde olacak eğilme pozisyonumu arttıracağım, popoyu en dışarda kullanarak. Daha sonra 15 setin üstüne aşağıdayken ufak ufak sıkıştırmalar yapacağım. Oturunca nefes almayı genelde duvarda yapıyorum en son sınıra kadar oturup yaklaşık 1 dakika bekliyorum cankm.

Aa niye onermiyolarki cnm ben onu yeni duydum zararlısı aceba

Protein akşam yendiğin de yağ yakımı zor oluyor o yüzden sebze yoğurt yemek gerekliymiş bir kaç diyetisyenden duymuştum. Şimdi spor salonundaki diyetisyen de aynı şeyi söyledi o yüzden aklıma geldi.

kılzar ben çok dmoize oldum kaçamak yapıyorum toparlayamıyorum
spor yamak istiyorum yapamıyorum , kaçamklar peşi ıra geliyor
aç mıyım hayır.....

diyet yapıp kilo vermememk , sabit kalmak beni demolize ettti
işte sabır burda başlıyor dedginizi duyuyorum ama ben okadar becerikli degilim

kaçamak yptıgımıda itiraf etmesem peşi sıra gelecekkkk, özür dilerimmmmm

geçmiş olsun canım ikinize de diş dönemi biraz zor Allah yardımcınız olsun

Kızlar bi dé şu ara annemle başım dertte . Yani k.valide gibj değil herseyé muhalefet. yavruma evime herseyé ki ben istemiorum dediğim halde ısrarla kendi dediği olsun istio. k.valide gene ben bilmem kızım der çekilir di kenara . Anam kirilio falan bi de çok nazlı hasta . amannnn ne bilim. Valla okula gelsim ama her yanım agrio. Sabah geç kaldım beebm altına yapmıştı . kakali birakmiyim değiştirm die geç kaldim. annemin bit bit ini çekmektense...

Hani demssin ya . aç miyim hayır . .. Al ben den de o kadr . Aç degiim ama aç gibiyim her zamn .

19.12.2016 Pazartesi Menüm

08:00 Sabah
Nesfit+Laktozsuz Süt

11:00 Ara
Çiğ Kaju
Kuru Üzüm

12:30 Öğlen
1 Izgara Tavuk Göğüs
Tarhana Çorba
Az Salata

Bu saatten sonra bir şey yiyip içemedim :) İnanılmaz bir mide bulantısı ile güne devam ettim.
Biraz yediklerimi çıkardım
Haşlanmış patatesden çok az tırtıkladım ve gün bu şekilde bitti.
Bu sabah da yine iştahsız ve halsiz uyandım hiç bir şey yiyemedim.

Bu arada bir detay daha vermem gerekli,diyete başlamamın 2.günü glukofaj kullanmaya da başladım.
Geçen sene gittiğim endokrin doktorum insülin direncim olması sebebiyle ve yağ atımını hızlandırmak amaçlı bu ilacı vermişti.Verdiği dozun yarımıyla başladım 1 hafta sonra sabah tok karına yarım akşam tok karına yarım yerine 1 sabah 1 akşam a çıkaracağım.

Bu halsizlik ve mide bulantısının da ilacın yan etkisi olduğunu düşünüyorum.
Şimdi biraz daha iyiyim, çiğ badem,kaju ve kuru incir yedim.
Sabah da glukofaj ı almadım kendime geleyim diye

Herkese iyi günler olsun

ervahafsa tebrikler kuzum .. hayırlı olsun , Rabbim isteyen herkese nasip etsin ..
kelebekolacam Dediydin inanmamıştım :) bana da istek buluştırsana

Ahu060812 canım tekrar ellerine emeğine sağlık ...
Sporda tırtım ama takımın böyle bir spor motivesine ihtiyacı vardı çok
Ha benim dün ... tabii ki de 0 point
Yemeği yaptığımda kaç kilo olduğumu sormuşsun da hiç hatırlamıyorum ki ... 90 da olabilir 60 da ... kilom med cezir gibi

Betulina Fıstığım bitmiş taşınma telaşı ...hayırlı olsun .Rabbim güle güle oturmayı nasip etsin . Huzurla.
Ama menülerini hiiiiiç beğenmedim haberin olsun
T tuba52 Sende yeniden hoş geldin .
Toparladın mı düşünceleri :)
@Dersaadet_ Regl...ödem...artı çıkarım olumsuzu çağırma ki gelmesin .
Sen kaçamak yapma ... için rahat olsun.
Gerisi tartıya kalmış
vorones geçmiş olsun çok . Gel sen yine sohbet ederiz ederiz e mi ?
Davina sana da geçmiş olsun kuzum.
Bende senin tersin sabah yatak döşek olacak gibi uyanırım ... sonra toparlar akşam bomba olurum .

Nare83 çok geçmiş olsun.
Ateş Yusufta da 4 gün sürmüştü.
Zamane hastalıkları daha illet yapışınca kolay gitmiyor.
Sende yapma kuzum ya .
Kaçamak yapmanın seni hiç mutlu etmediğini yazmışsın dün ... bugün yine yaptığını ??
Eee sabit çıkmak demorilize ediyor da ... 75 çıksan çok mu mutlu olacaksın ?

cydnz_1 hoş geldinnn
Menülerin harika geçmiş .
Ters giden neyse o da düzelmiştir umarım .

cnm bende başladım glukofajaaa dün
bendede yaptı migde bulantısıı

Betulina Fıstığım bitmiş taşınma telaşı ...hayırlı olsun .Rabbim güle güle oturmayı nasip etsin . Huzurla.
Biliyorum canım, ben de memnun değilim
İnşallah kendimi toparlayacağım.

Biliyorum canım, ben de memnun değilim
İnşallah kendimi toparlayacağım.

ben sevdim bu if diyetini.sabah en büyük telaşım bir an evvel bişeyler yemek.açlıktan mı hayır sadece işte erken yiyip meto çalıştırmak.
şimdi işe geliyourm bi çay içiyourm o arada yumurtam kaynıyor.hastaları hallediyorum sonra kahvaltımı ediyorum ohh mis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…