Biliyorum canım, ben de memnun değilim
İnşallah kendimi toparlayacağım.
Sağolasınn canımmm teşekkür ederimm valla imkanlar el verdikçe tutuyorumm
menüye gell menüye, MAŞALLAHDün Menü yazmamıştım .
Pazartesi
Sabah
1 fincan kahve
3 kuru kayısı
Kahvaltı
Lorlu yulaflı omlet
Yeşil çay
Domates /tere/maydanoz
4 zeytin
Ara
Kahve
1 dlm ananas
Ara
3 eti form
2 zeytin
Akşam
Izgara tavuklu sebzeli salata (süzme yoğurtlu)
1 patlıcan kuru dolma
Yemediklerimi ise hiççç hatırlamak istemiyorum .
Epey çeşit oldu .
Misafirlerden biri abartıp :) eşime ...yenge yardırmış maşallah dedi
Amin cnm inşallahIkinci cnm Rabbm isteyen herkeze nasip etsin
ben sevdim bu if diyetini.sabah en büyük telaşım bir an evvel bişeyler yemek.açlıktan mı hayır sadece işte erken yiyip meto çalıştırmak.
şimdi işe geliyourm bi çay içiyourm o arada yumurtam kaynıyor.hastaları hallediyorum sonra kahvaltımı ediyorum ohh mis.
cnm bende başladım glukofajaaa dün
bendede yaptı migde bulantısıı
Canlar ben hastalandim soğuk aldım galiba . Aslinda geceden disim ağrıdi bugün çektirdim. perisan etti . İki gündür bişi yiyemeyince anladım ki hersey in başı sağlık ve .ben yiyebiliosam ona da şükür .. aksam bunu ve sabah 66.9 cikinca yedim de yedim poğaça yapmıştım zaten.... hasilii bu aralar pek gelmicem takima. keyfim yok zaten bebem falan da dış çıkario pek keyifsiz o da
ben de hasta ..puffff.
Nare83 cum,sıkma canını ne olur.bence hiççç gerek yok.bende aynı durumdayım 3 haftadır veremiyourm.bide spora başladım.
şöyle düşünüyorum yakında düğünümüz yokki gelinlik olmayacak derdimiz olsun yada olmamız gereken bi ameliyatta yok Allaha şükür,fiziksel kısıtlılığımızda yok.ki sen cok daha iyisin.
önemli olan sağlık sıhhat.kaçamaklar zaten zararlı besinler beni hantal ve hasta yapıyorlar.bu ikisinden bile kurtulmam yetiyor.
Valla canım ben de daha önce kullandığımda (ki 4 ay filan kullanmıştım) böle bir şey olmamıştı,doktor da ekstra belirtmemişti yan etkisini,
bu sabah bakayım dedim internetten meğersem halsizlik ve bulantı yaparmış belli bir süre.
Artık alışıcaz napalım :)
Canım ben 15 den 3 set yapıyorum. Durmuyorum ama çok yavaş yapıyorum. Zamanla ilerleme şu şekilde olacak eğilme pozisyonumu arttıracağım, popoyu en dışarda kullanarak. Daha sonra 15 setin üstüne aşağıdayken ufak ufak sıkıştırmalar yapacağım. Oturunca nefes almayı genelde duvarda yapıyorum en son sınıra kadar oturup yaklaşık 1 dakika bekliyorum cankm.
Protein akşam yendiğin de yağ yakımı zor oluyor o yüzden sebze yoğurt yemek gerekliymiş bir kaç diyetisyenden duymuştum. Şimdi spor salonundaki diyetisyen de aynı şeyi söyledi o yüzden aklıma geldi.
Canım Allah yardımcın oldun canım korkuyorum siz böyle yazdıkça inşallah benimkiler olmaz geçmiş olsunPert bir güne günaydın
Bu ateş ne inatçı dusuremedim
Birde çocuğu böyle bırakıp ise gitmek insanı yaralıyor
Tamam ablam bugün ikisini birden yazarımAhu060812 canım soru işareti yerine puan yazabiliesin canim sabah erken saatte yaptım çok şükür
Kaptanm saol buraya alistim ya 9 ay snra artik ins devam edicem listede bir kisilik yer acildi ama ben ara gelmk isterim sizleri merak ederm yazarm olrmuervahafsa tebrikler kuzum .. hayırlı olsun , Rabbim isteyen herkese nasip etsin ..
kelebekolacam Dediydin inanmamıştım :) bana da istek buluştırsana
Ahu060812 canım tekrar ellerine emeğine sağlık ...
Sporda tırtım ama takımın böyle bir spor motivesine ihtiyacı vardı çok
Ha benim dün ... tabii ki de 0 point
Yemeği yaptığımda kaç kilo olduğumu sormuşsun da hiç hatırlamıyorum ki ... 90 da olabilir 60 da ... kilom med cezir gibi
Betulina Fıstığım bitmiş taşınma telaşı ...hayırlı olsun .Rabbim güle güle oturmayı nasip etsin . Huzurla.
Ama menülerini hiiiiiç beğenmedim haberin olsun
@tuba52 Sende yeniden hoş geldin .
Toparladın mı düşünceleri :)
@Dersaadet_ Regl...ödem...artı çıkarımolumsuzu çağırma ki gelmesin .
Sen kaçamak yapma ... için rahat olsun.
Gerisi tartıya kalmış
vorones geçmiş olsun çok . Gel sen yine sohbet ederiz ederiz e mi ?
@Davina sana da geçmiş olsun kuzum.
Bende senin tersin sabah yatak döşek olacak gibi uyanırım ... sonra toparlar akşam bomba olurum .
Nare83 çok geçmiş olsun.
Ateş Yusufta da 4 gün sürmüştü.
Zamane hastalıkları daha illet yapışınca kolay gitmiyor.
Sende yapma kuzum ya .
Kaçamak yapmanın seni hiç mutlu etmediğini yazmışsın dün ... bugün yine yaptığını ??
Eee sabit çıkmak demorilize ediyor da ... 75 çıksan çok mu mutlu olacaksın ?
@cydnz_1 hoş geldinnn
Menülerin harika geçmiş .
Ters giden neyse o da düzelmiştir umarım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?