Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dün Menü yazmamıştım .

Pazartesi

Sabah

1 fincan kahve
3 kuru kayısı

Kahvaltı

Lorlu yulaflı omlet
Yeşil çay
Domates /tere/maydanoz
4 zeytin

Ara
Kahve
1 dlm ananas

Ara
3 eti form
2 zeytin

Akşam

Izgara tavuklu sebzeli salata (süzme yoğurtlu)
1 patlıcan kuru dolma

Yemediklerimi ise hiççç hatırlamak istemiyorum .
Epey çeşit oldu .
Misafirlerden biri abartıp :) eşime ...yenge yardırmış maşallah dedi

Ausencia

Pazartesi MENUM

SABAH/ sahur
bir dl tb ekmek
peynir, zeytin
yeşillik

AKŞAM/ iftar
bir dl tb ekmek
peynir zeytin yumurta
2 kuru incir
maydanoz

1,5 lt su

vorones canım seni çok iyi anlıyorum 3.5 yıl eşim yurtdısında ben istanbulda anne ve babamla kaldım.4 ay da kv ve kayınpederle .cok zor zamanlardı.annem ve babamın bide işitme problemi vardı,yanlış anladıklarını bile kabul etmiyorlardı.
biraz geniş olmak lazım.sen rahat olursan onlar sana göre şekillenir.bebeğinde huysuzlasmaz ozaman.

Nare83 cum,sıkma canını ne olur.bence hiççç gerek yok.bende aynı durumdayım 3 haftadır veremiyourm.bide spora başladım.
şöyle düşünüyorum yakında düğünümüz yokki gelinlik olmayacak derdimiz olsun yada olmamız gereken bi ameliyatta yok Allaha şükür,fiziksel kısıtlılığımızda yok.ki sen cok daha iyisin.
önemli olan sağlık sıhhat.kaçamaklar zaten zararlı besinler beni hantal ve hasta yapıyorlar.bu ikisinden bile kurtulmam yetiyor.

menüye gell menüye, MAŞALLAH

ben pek beceremedim kelebegim , aslında benim 3 ögün oluyor erken kahvaltı ettigim için
ama 4 te yedigimdde acıkmamış oluyorum

cnm bende başladım glukofajaaa dün
bendede yaptı migde bulantısıı

Valla canım ben de daha önce kullandığımda (ki 4 ay filan kullanmıştım) böle bir şey olmamıştı,doktor da ekstra belirtmemişti yan etkisini,
bu sabah bakayım dedim internetten meğersem halsizlik ve bulantı yaparmış belli bir süre.
Artık alışıcaz napalım :)

Geçmiş olsun canım sohbet etmek için olsun arada uğra

aynen cnm yedigimdende keyfi almıyorum zaten
can sıkıntısındann inşş bugünden sonra eskiye dönücem unutucamm kaçamka günlerinii

yok yapıyor bende 850 mg başladım kilo veremeyince
tek çarem bu ilaç kaldı inş bu yardımcı olur

Aaaa o yüzdenmi ben akşam pretein yediğim gün artı çıkıyorum bunu söylediğin iyi oldu tatlım bundan sonra buna dikkat edicem

Pert bir güne günaydın
Bu ateş ne inatçı dusuremedim
Birde çocuğu böyle bırakıp ise gitmek insanı yaralıyor
Canım Allah yardımcın oldun canım korkuyorum siz böyle yazdıkça inşallah benimkiler olmaz geçmiş olsun
Ahu060812 canım soru işareti yerine puan yazabiliesin canim sabah erken saatte yaptım çok şükür
Tamam ablam bugün ikisini birden yazarım

Kaptanm saol buraya alistim ya 9 ay snra artik ins devam edicem listede bir kisilik yer acildi ama ben ara gelmk isterim sizleri merak ederm yazarm olrmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…