Canım Allah yardımcın oldun canım korkuyorum siz böyle yazdıkça inşallah benimkiler olmaz geçmiş olsun
Tamam ablam bugün ikisini birden yazarım
Kaptanm saol buraya alistim ya 9 ay snra artik ins devam edicem listede bir kisilik yer acildi ama ben ara gelmk isterim sizleri merak ederm yazarm olrmu
Aaaa o yüzdenmi ben akşam pretein yediğim gün artı çıkıyorum bunu söylediğin iyi oldu tatlım bundan sonra buna dikkat edicem
Ay canım ne biliyim benimkiler oldumu sıradan geçiyorlar mutlaka şimdi annem İstanbul da gerçi yakında gelecekler kv de gelmez neyse kötüyü çağırmayım inşallah olmazlar o değil de hastalanan evde kalacak benim düzeni bozacak ahanda eşim yeni gitti vaktimi çaldıahu korkacak bişey yok çok küçük degiller artık allaha şükür laftan anlıyorlar
bugün daha iyiydi meselaa, okula gitmiycek ama digeri gidicek
yani küçükken daha zordu demem oki
ama tabi bu durumda yanında biri olması lazım anane, babanne gibi
Kitle kapını patlat be doktorum ama 3 olsa olmaz mıöğle arası bende bi leslie 2 mil patlatsammı
Tamam cnm cok saolCanım benim her zaman gel .
Listeye hamilelik izni yazarım bu hafta .
Listede olmasan da takımda yerin hep hazır biliyorsun.
Zaten yazmayıp merak ettirme bizi
Kızlar Türk kahvesi yaparken tarçın elimin altındaydı duymuştum ama denememiştim çay kaşığın ucuyla biraz atıverdim ne kadar güzel yumuşak bişeye dönüştü anlatamam çok beğendim hem şekerimide düzenlemiş olur ben tarçını çok sevdiğim için heralde tatlı krizleri çok yaşamıyorum
Ay canım ne biliyim benimkiler oldumu sıradan geçiyorlar mutlaka şimdi annem İstanbul da gerçi yakında gelecekler kv de gelmez neyse kötüyü çağırmayım inşallah olmazlar o değil de hastalanan evde kalacak benim düzeni bozacak ahanda eşim yeni gitti vaktimi çaldı
şimdi bi kahve içip spora evin işleri beklesin
ay ben çok yaparım ahu tarçınlı türk kahvesi çok güzel oluyor
Hadi ya denememiştim ... hemen deneyeyim
Diyetten sıkılmaya başladığım da geçiyorum aynanın karşına bol yağlı ... simitli bölge inceliyorum .
Sonra bi bakıyorum aaaa canım diyetimmm senden hiç sıkılır mıyım modu
aus inanki kilo verince insan sıkılmıyor bak ben bunu yaşadım her hafta kilo vermeyi azda olsa, ama veremeyince megin karşılıgı olmayınca insan sıkılıyor ben deniz bkz. masumm
bak o 4 günlük listeyi benim iki arkadaşım uyguladı birisi 1800 digei 2300 verdi ben 600 insanın şevkide kırılıyor azmide
Çok haklısın canım .
Ben verdiğim halde zaman zaman offf puff luyırum ...
Verememek can sıkıcısı.
Iyi ki diyettesin ama ... diyetteyken bu kadar zor veren bünyen bırakınca hemen alır .
Kiloya müsait hain metabolizman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?