Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım Allah yardımcın oldun canım korkuyorum siz böyle yazdıkça inşallah benimkiler olmaz geçmiş olsun

Tamam ablam bugün ikisini birden yazarım

ahu korkacak bişey yok çok küçük degiller artık allaha şükür laftan anlıyorlar
bugün daha iyiydi meselaa, okula gitmiycek ama digeri gidicek
yani küçükken daha zordu demem oki
ama tabi bu durumda yanında biri olması lazım anane, babanne gibi

Kaptanm saol buraya alistim ya 9 ay snra artik ins devam edicem listede bir kisilik yer acildi ama ben ara gelmk isterim sizleri merak ederm yazarm olrmu

Canım benim her zaman gel .
Listeye hamilelik izni yazarım bu hafta .
Listede olmasan da takımda yerin hep hazır biliyorsun.
Zaten yazmayıp merak ettirme bizi

Aaaa o yüzdenmi ben akşam pretein yediğim gün artı çıkıyorum bunu söylediğin iyi oldu tatlım bundan sonra buna dikkat edicem

Bende çok deneyimledim. O akşam yemem gerekiyorsa ertesi gün akşam yemedim mesela gibi dengelemeye çalıştım canım inşallah sende de işe yarar

Ay canım ne biliyim benimkiler oldumu sıradan geçiyorlar mutlaka şimdi annem İstanbul da gerçi yakında gelecekler kv de gelmez neyse kötüyü çağırmayım inşallah olmazlar o değil de hastalanan evde kalacak benim düzeni bozacak ahanda eşim yeni gitti vaktimi çaldı
şimdi bi kahve içip spora evin işleri beklesin

Kızlar Türk kahvesi yaparken tarçın elimin altındaydı duymuştum ama denememiştim çay kaşığın ucuyla biraz atıverdim ne kadar güzel yumuşak bişeye dönüştü anlatamam çok beğendim hem şekerimide düzenlemiş olur ben tarçını çok sevdiğim için heralde tatlı krizleri çok yaşamıyorum

ay ben çok yaparım ahu tarçınlı türk kahvesi çok güzel oluyor

benimd eöyle oluyor cnm şimdi digerine geçecekmi diye beklemedeyim yani :/

Diyetten sıkılmaya başladığım da geçiyorum aynanın karşına bol yağlı ... simitli bölge inceliyorum .
Sonra bi bakıyorum aaaa canım diyetimmm senden hiç sıkılır mıyım modu

Diyetten sıkılmaya başladığım da geçiyorum aynanın karşına bol yağlı ... simitli bölge inceliyorum .
Sonra bi bakıyorum aaaa canım diyetimmm senden hiç sıkılır mıyım modu

aus inanki kilo verince insan sıkılmıyor bak ben bunu yaşadım her hafta kilo vermeyi azda olsa, ama veremeyince megin karşılıgı olmayınca insan sıkılıyor ben deniz bkz. masumm

bak o 4 günlük listeyi benim iki arkadaşım uyguladı birisi 1800 digei 2300 verdi ben 600 insanın şevkide kırılıyor azmide

Çok haklısın canım .
Ben verdiğim halde zaman zaman offf puff luyırum ...
Verememek can sıkıcısı.

Iyi ki diyettesin ama ... diyetteyken bu kadar zor veren bünyen bırakınca hemen alır .
Kiloya müsait hain metabolizman

hemde nasıll ausum iki haftaya kalmaz 78 görürümmm eminim buna
iki gün kayışı kopardımda , artık yok inşş toparlıycam yenidenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…