Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

şimdi ben 2 tabak kıymalı ıspanak
1 kase yogurt yedim

şimdi tıka basa doluyumm if diyetine göre 4 te yemem lazım ki
16 saat aç kalayım
acıkmasamda yiyim mi

şimdi ben 2 tabak kıymalı ıspanak
1 kase yogurt yedim

şimdi tıka basa doluyumm if diyetine göre 4 te yemem lazım ki
16 saat aç kalayım
acıkmasamda yiyim mi

Bence ye .
Sonuçta 4 değil ama akşM 7-8 gibi çok acıkacaksın .
Sen 16 saat aç kalmaya göre ayarla.

Sana katılıyorum benim de 4 günlükten beklentim yüksekti ama 1000 gitti regl şişkinliği içinde ama pes etmek YOk dedim ve karar aldım.her hafta o defteri kapatıp Yen'i defter açıyorum.olan oldu olmayan orda kaldı herşeyi arkama alıyorum obez şeytanımın vesveselerini duymuyorum gerçekten beklentin olmazsa hayal kırıklığın olmuyo konuş bedeninle "evet bu hafta ben üstüme düşeni yaptım hadi bedenim sende üstüne düşeni yap hadi hadi saklama arkandakini ben görüyorum eni sonu sakladığın eksileri görecem " diyorum eğer vicdanım rahatsa o eksi eninde sonunda GE-LE-CEK inanıyorum ve beynimi olumsuz düşüncelere kapatıyorum bir şeyi 40 kere söylesen olur demi ozaman olmuyo olmuyo demek yerine olacak olacak diyorum hadi Nare83 göreyim seni olacak olacak de sadece.olumlu yazılarını okumak istiyorum ve sana olumsuz yazı yazmayı yasaklıyorum sen düşünmekle kalmayıp bide üstüne yazıyorsun bunlar hep beynine mesaj olarak sana dönüyo bumerang gibi
Pozitif düşün pozitif yaşa benim hayat felsefem

çok çok haklısın cnm inşallah başarabilirim bunu

merhaba herkese

eşim gitti kızımı doyurdum yatağına koydum şimdi uyumaz biliyorum ama ben spora başlayacam en azından yatağında olsun söylene söylene uyur ) spor yaparken anne bende yapacam anne anne diyor bu sefer ona cevap verirken ben geriliyorum yaptığım spordan bişey anlamıyorum )

bi sizlere bakayım dedim ama geçmiş oooo çok ilerlemiş ben sprumu yapıp gelirim rahat rahat okurum ))

Hadi ya denememiştim ... hemen deneyeyim

Aynen ahum bende geçen hafta çok iyiydi baskülüm bu hafta nazlanıyor biraz ama çok şükür içim rahat kaçamak yapmadım sporumu yaptım inşallah vücudumda üzerine düşeni yapacaktır
Benide diyetten soğutan basküldeki beklentim olmayınca baskülü 5.kattan aşağı atasım geliyodu
Ama midem rahat hafflediğimi inceldiğimi hissediyorum bunlarlada mutlu olmak gerek

Ben kendime göre epey kilo vermişim gibi hissetsem de ...
Daha önce ki halimi bilmeyenler için hala kiloluyum ...bu bir gerçek .

Dün mesela . Kendime tabak hazırlamadım.
Biri sordu.
Diyetteyim dedim .
Beklenen cevap ... aaa kilonuz iyi ya :)
Gelen cevap...diyet işi zor ya ... Allahtan benim ihtiyacım yokyapamazdım hiç.

söz konuysa sporken koşu bandı mı eliptik mi sizce :)
Canim bence eliptik yuruyus bandinda 40. Dakikada ben terliyorum ama eliptikte 15. Dakikada terlemeye basliyorum..eliptik baldirlari ve popoyu inanilmaz guzel topluyor...ben eliptikte cok efor safrediyorum ama yuruyuste 1 saatte yuruysem eliptik kadar olmuyor...

Sporumu yaptim 45 dakika eliptik 15 dakika yuruyus....

Aslinda yuruyus 30 dakika yapacaktim elektrik kesildi tamda o sirada kargo gelmis 5 kat asagi indim paketi aldim geri o 5 kati ciktim bayagi iyi geldi )

ay ıspanak çekmişti cnm hafta onu üşendim yapmaya
bugünde menüde vardı anam nasıl yedim iki tabak
birde yogurt
aman sebze bişiy olmaz azda pirinç vardı gerçi içinde
Bende ispanak yemegine bayılırım ama onu yukamasi bi dert oluyor bana yikiyorum yıkıyorum suda bekletiyirum döküyorum suyu tekrar bekletiyirum sonra tekrar yika derken iskence gibi oluyor sanki temiz olmuyormus gibi geliyor bana...sirf bu yuzden ispanak yemegi yapmaktan kaciyir gibiyim...

Sirkeli suda beklet
Sonra yıka canım.
Sirke toz çamur ne ararsa dipe çökertiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…