şimdi ben 2 tabak kıymalı ıspanak
1 kase yogurt yedim
şimdi tıka basa doluyumm if diyetine göre 4 te yemem lazım ki
16 saat aç kalayım
acıkmasamda yiyim mi
Sana katılıyorum benim de 4 günlükten beklentim yüksekti ama 1000 gitti regl şişkinliği içinde ama pes etmek YOk dedim ve karar aldım.her hafta o defteri kapatıp Yen'i defter açıyorum.olan oldu olmayan orda kaldı herşeyi arkama alıyorum obez şeytanımın vesveselerini duymuyorum gerçekten beklentin olmazsa hayal kırıklığın olmuyo konuş bedeninle "evet bu hafta ben üstüme düşeni yaptım hadi bedenim sende üstüne düşeni yap hadi hadi saklama arkandakini ben görüyorum eni sonu sakladığın eksileri görecem " diyorum eğer vicdanım rahatsa o eksi eninde sonunda GE-LE-CEKaus inanki kilo verince insan sıkılmıyor bak ben bunu yaşadım her hafta kilo vermeyi azda olsa, ama veremeyince megin karşılıgı olmayınca insan sıkılıyor ben deniz bkz. masumm
bak o 4 günlük listeyi benim iki arkadaşım uyguladı birisi 1800 digei 2300 verdi ben 600 insanın şevkide kırılıyor azmide
Bence ye .
Sonuçta 4 değil ama akşM 7-8 gibi çok acıkacaksın .
Sen 16 saat aç kalmaya göre ayarla.
Sana katılıyorum benim de 4 günlükten beklentim yüksekti ama 1000 gitti regl şişkinliği içinde ama pes etmek YOk dedim ve karar aldım.her hafta o defteri kapatıp Yen'i defter açıyorum.olan oldu olmayan orda kaldı herşeyi arkama alıyorum obez şeytanımın vesveselerini duymuyorum gerçekten beklentin olmazsa hayal kırıklığın olmuyo konuş bedeninle "evet bu hafta ben üstüme düşeni yaptım hadi bedenim sende üstüne düşeni yap hadi hadi saklama arkandakini ben görüyorum eni sonu sakladığın eksileri görecem " diyorum eğer vicdanım rahatsa o eksi eninde sonunda GE-LE-CEKinanıyorum ve beynimi olumsuz düşüncelere kapatıyorum bir şeyi 40 kere söylesen olur demi ozaman olmuyo olmuyo demek yerine olacak olacak diyorum hadi Nare83 göreyim seni olacak olacak de sadece.olumlu yazılarını okumak istiyorum ve sana olumsuz yazı yazmayı yasaklıyorum sen düşünmekle kalmayıp bide üstüne yazıyorsun bunlar hep beynine mesaj olarak sana dönüyo bumerang gibi
Pozitif düşün pozitif yaşa benim hayat felsefem
Ay canım ne biliyim benimkiler oldumu sıradan geçiyorlar mutlaka şimdi annem İstanbul da gerçi yakında gelecekler kv de gelmez neyse kötüyü çağırmayım inşallah olmazlar o değil de hastalanan evde kalacak benim düzeni bozacak ahanda eşim yeni gitti vaktimi çaldı
şimdi bi kahve içip spora evin işleri beklesin
Hadi ya denememiştim ... hemen deneyeyim
Sana katılıyorum benim de 4 günlükten beklentim yüksekti ama 1000 gitti regl şişkinliği içinde ama pes etmek YOk dedim ve karar aldım.her hafta o defteri kapatıp Yen'i defter açıyorum.olan oldu olmayan orda kaldı herşeyi arkama alıyorum obez şeytanımın vesveselerini duymuyorum gerçekten beklentin olmazsa hayal kırıklığın olmuyo konuş bedeninle "evet bu hafta ben üstüme düşeni yaptım hadi bedenim sende üstüne düşeni yap hadi hadi saklama arkandakini ben görüyorum eni sonu sakladığın eksileri görecem " diyorum eğer vicdanım rahatsa o eksi eninde sonunda GE-LE-CEKinanıyorum ve beynimi olumsuz düşüncelere kapatıyorum bir şeyi 40 kere söylesen olur demi ozaman olmuyo olmuyo demek yerine olacak olacak diyorum hadi Nare83 göreyim seni olacak olacak de sadece.olumlu yazılarını okumak istiyorum ve sana olumsuz yazı yazmayı yasaklıyorum sen düşünmekle kalmayıp bide üstüne yazıyorsun bunlar hep beynine mesaj olarak sana dönüyo bumerang gibi
Pozitif düşün pozitif yaşa benim hayat felsefem
Canim bence eliptik yuruyus bandinda 40. Dakikada ben terliyorum ama eliptikte 15. Dakikada terlemeye basliyorum..eliptik baldirlari ve popoyu inanilmaz guzel topluyor...ben eliptikte cok efor safrediyorum ama yuruyuste 1 saatte yuruysem eliptik kadar olmuyor...söz konuysa sporken koşu bandı mı eliptik mi sizce :)
Sporumu yaptim 45 dakika eliptik 15 dakika yuruyus....
Aslinda yuruyus 30 dakika yapacaktim elektrik kesildi tamda o sirada kargo gelmis 5 kat asagi indim paketi aldim geri o 5 kati ciktim bayagi iyi geldi)
Bende ispanak yemegine bayılırım ama onu yukamasi bi dert oluyor bana yikiyorum yıkıyorum suda bekletiyirum döküyorum suyu tekrar bekletiyirum sonra tekrar yika derken iskence gibi oluyor sanki temiz olmuyormus gibi geliyor bana...sirf bu yuzden ispanak yemegi yapmaktan kaciyir gibiyim...ay ıspanak çekmişti cnm hafta onu üşendim yapmaya
bugünde menüde vardı anam nasıl yedim iki tabak
birde yogurt
aman sebze bişiy olmaz azda pirinç vardı gerçi içinde
Bende ispanak yemegine bayılırım ama onu yukamasi bi dert oluyor bana yikiyorum yıkıyorum suda bekletiyirum döküyorum suyu tekrar bekletiyirum sonra tekrar yika derken iskence gibi oluyor sanki temiz olmuyormus gibi geliyor bana...sirf bu yuzden ispanak yemegi yapmaktan kaciyir gibiyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?