Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

söz konuysa sporken koşu bandı mı eliptik mi sizce :)
kesinlikle eliptik,bu soruyu sormuş araştırmış ve eliptik almış biri olarak yazıyorum artıları vs anlatmak yerine düz mantıkla yazayım sokakta da çıkıp yürüyüşünü koşunu yapabilirsin ama eliptiğin hareketini eklemlerini yormadan yapabileceğin bir şey yok yani eliptiğin ikamesi yok (terim iktisadi oldu iktisat mezunu olaraktan )

Ne gülüyosunn bee
Kadın 45 kilo vardı yoktu

Bende sporumu yaptım kızlar 60 dk eliptik 30 dk egzersiz (29squat ,lastikle kol sırt , egzersiz uygulamasından karın çalıştım ) 100 ip atladım

Ahu beee iyi ki tekrar başladın canım ya .
Şu an seni çok çoook istikrarlı görüyorum.
Tahminim Şubatta 7 lerle başlayacak kilon

Yedi de kızz maşallah .Sildi süpürdü
Ilerleyen saatlerde meyve tabağı yaptım.
Meyve ile hiç aram yok dedi.
İşte sorunumuzda tam olarak bu zaten herşeyle aramız iyi ben bi yere gitsem önüme ne koyarlarsa yiyebilirdim karnım tok olsun aç olsun farketmez ama işte şimdi kafamı duvarlara vuruyorum

Kaptanım bu arada bi komşum var eski mahalleden yüz üzeri boyu da 1.50 civarı desteğimize ihtiyacı var liste falan istemez gel dedim burda motive ol diye oda tamam dedi haber vereyim dedim ev sahibisin sonuçta inşallah katılırda oda farkına varır gerçeklerin

Işte 40 sene spor yapsam ... o ipi atlayamam .
Çocukken de atlayamazdım zaten
Ip atlamak metabolizmayi cok calistiriyor ..ben bi ara 50 tane ile baslamistim gunde 200 tane atliyirdum ama kalbim ne atiyordu....

Regli haftasina girdim goguslerim cok sis atladikca goguslerim fena ağrıyor regliden sonra bende ipe baslayacam

ada81 listede olmayıp ...yeni üyelerden istikrarlı ve bol katılımlı olan sen ... evet evet sen :)
Bir sonra ki hafta listeye girebilirsin haberin ola .
Erva yı bu hafta izne ayrıldı yazacağım.
Tabii liste biraz daha sorumluluk istiyor.
Şimdi kaçamaklara pek ses etmesem de listede olanlar takım yüzdesini hiçe sayıp boool kaçamak yapınca

Cok isterim seve seve ama kaptanim sunu belirteyim benim metabolizmam aynii masum gibi yerimde sayarim gram gram veririm listenizde yuzdeyi etkilemesin eger baska daha iyi kilo veren varsa onu alabilirsiniz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…