ada81 listede olmayıp ...yeni üyelerden istikrarlı ve bol katılımlı olan sen ... evet evet sen :)
Bir sonra ki hafta listeye girebilirsin haberin ola .
Erva yı bu hafta izne ayrıldı yazacağım.
Tabii liste biraz daha sorumluluk istiyor.
Şimdi kaçamaklara pek ses etmesem de listede olanlar takım yüzdesini hiçe sayıp boool kaçamak yapınca
İşte sorunumuzda tam olarak bu zaten herşeyle aramız iyi ben bi yere gitsem önüme ne koyarlarsa yiyebilirdim karnım tok olsun aç olsun farketmez ama işte şimdi kafamı duvarlara vuruyorum
Kaptanım bu arada bi komşum var eski mahalleden yüz üzeri boyu da 1.50 civarı desteğimize ihtiyacı var liste falan istemez gel dedim burda motive ol diye oda tamam dedi haber vereyim dedim ev sahibisin sonuçta inşallah katılırda oda farkına varır gerçeklerin
Ip atlamak metabolizmayi cok calistiriyor ..ben bi ara 50 tane ile baslamistim gunde 200 tane atliyirdum ama kalbim ne atiyordu....
Regli haftasina girdim goguslerim cok sis atladikca goguslerim fena ağrıyor regliden sonra bende ipe baslayacam
Ayy yok canim oyle demek istemedim alinma emiii yani bizim metabolizmayi biliyorsun ondan dedim...pisssst kirilmadin demiiiahhhhhhhhh bi taş geldi kafamaaaaa
Cok isterim seve seve ama kaptanim sunu belirteyim benim metabolizmam aynii masum gibi yerimde sayarim gram gram veririm listenizde yuzdeyi etkilemesin eger baska daha iyi kilo veren varsa onu alabilirsiniz ..
ahhhhhhhhh bi taş geldi kafamaaaaa
Tas degilde benzetme diyelimYok canım ... benim sopa :)) dikkat edip kilo veremeyen ... metabolizması inatçı olan ... kimseye çıkmaz .
Liste beni daha çok motive eder dersen alırım ... yok liste gerer beni dersen aynen devam ederiz .
Liste takımın işine yarayacağı kadar sizinde işinize yaramalı.
Aaaaa taş mııııı ?
Kim attııııı?
Sana taş atanı bana yolla sen
Ayy yok canim oyle demek istemedim alinma emiii yani bizim metabolizmayi biliyorsun ondan dedim...pisssst kirilmadin demiii
Tas degilde benzetme diyelimhaftaya kadar bi bakalim kaptanim ona gore liste olayini soylesem olurmuuu
Yok canım ... benim sopa :)) dikkat edip kilo veremeyen ... metabolizması inatçı olan ... kimseye çıkmaz .
Liste beni daha çok motive eder dersen alırım ... yok liste gerer beni dersen aynen devam ederiz .
Liste takımın işine yarayacağı kadar sizinde işinize yaramalı.
Aaaaa taş mııııı ?
Kim attııııı?
Sana taş atanı bana yolla sen
Ayyy soyle diyet yapip herhafta 1 kilo verenler nasil başarıyor anlamadim...degil 1kilo 500 gr versem deli motive olacam..
Bugun yapamadim tatlim. utu yapiyorum dunya kadar var 2 kisiyiz hepi topu nasil birikiyor bu kadar anlamadim gitti
Ay ben bu mesajı nasıl görmem nasıl atlarımAhu beee iyi ki tekrar başladın canım ya .
Şu an seni çok çoook istikrarlı görüyorum.
Tahminim Şubatta 7 lerle başlayacak kilon
bana bak gelmeyim yanınabir hafa diyet yap
onu yeme, bunu yeme dikkat et tartıya bi çık pöffff
yazdıgınız kişiye şuan ulaşılmıyor
yedigi taştan dolayı geçici hafıza kaybı olmuştur
Ayyy soyle diyet yapip herhafta 1 kilo verenler nasil başarıyor anlamadim...degil 1kilo 500 gr versem deli motive olacam..
Bugun yapamadim tatlim. utu yapiyorum dunya kadar var 2 kisiyiz hepi topu nasil birikiyor bu kadar anlamadim gittiip atlarim belki yine Menumu payladinca netlesir Ausum sporundan dolayi tebrik ederim seni
Ay ben bu mesajı nasıl görmem nasıl atlarımbende aynen öyle düşünüyorum şubatta 9 senedir görmediğim 7 leri görecem inşallah
bana bak gelmeyim yanınasen kendin pozitif olamayacaksın sanırım dur ben seni pozitif edeyim haftaya 500 değil 600 eksi göreceksin bak 6.hissim kuvvetlidir ünvde sınav öncesi kapı önünde ne desem sınavda çıkardı o derece yani
Ay ben bu mesajı nasıl görmem nasıl atlarımbende aynen öyle düşünüyorum şubatta 9 senedir görmediğim 7 leri görecem inşallah
bana bak gelmeyim yanınasen kendin pozitif olamayacaksın sanırım dur ben seni pozitif edeyim haftaya 500 değil 600 eksi göreceksin bak 6.hissim kuvvetlidir ünvde sınav öncesi kapı önünde ne desem sınavda çıkardı o derece yani
ayyyyy agzından bal damlasınnnnn , ay pardon yeşil çay damlasınnnn
inşş cnm haklısın valla ne diyoruzz o halde bu kilollar gidicekkkkkkkkkkkkk
Şubat geldiğinde en az senin kadar sevineceğime emin ol
Ahu masumu senin güvenli ellerine bırakıyorummm .
Olumsuz konuştukça olacak olanı da öteliyor farkında değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?