Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ahhhhhhhhh bi taş geldi kafamaaaaa

Gelsin gelsin başımızın üzerinde yeri var
Süreklilik sağlarsa eminim 100 ler gidecektir.

Ya bende öyle be ahumm ... tıka basa tok gittiğim yerde yine 9 köyün doyacağı şeyleri yerdim.
Ççatlardım patlardım ama yine de yerdim.

Ip atlamak metabolizmayi cok calistiriyor ..ben bi ara 50 tane ile baslamistim gunde 200 tane atliyirdum ama kalbim ne atiyordu....

Regli haftasina girdim goguslerim cok sis atladikca goguslerim fena ağrıyor regliden sonra bende ipe baslayacam

Ya biliyorum da yapamıyorum tatlım ... beceremiyorum

Cok isterim seve seve ama kaptanim sunu belirteyim benim metabolizmam aynii masum gibi yerimde sayarim gram gram veririm listenizde yuzdeyi etkilemesin eger baska daha iyi kilo veren varsa onu alabilirsiniz ..

Yok canım ... benim sopa :)) dikkat edip kilo veremeyen ... metabolizması inatçı olan ... kimseye çıkmaz .
Liste beni daha çok motive eder dersen alırım ... yok liste gerer beni dersen aynen devam ederiz .
Liste takımın işine yarayacağı kadar sizinde işinize yaramalı.

ahhhhhhhhh bi taş geldi kafamaaaaa

Aaaaa taş mııııı ?
Kim attııııı?
Sana taş atanı bana yolla sen

Tas degilde benzetme diyelim haftaya kadar bi bakalim kaptanim ona gore liste olayini soylesem olurmuuu

yazdıgınız kişiye şuan ulaşılmıyor
yedigi taştan dolayı geçici hafıza kaybı olmuştur

Yaz ablana bi 10 point

3 gün idare eder bu spor beni

saydin78 yaptın mı bugün sen ?
Bugun yapamadim tatlim. utu yapiyorum dunya kadar var 2 kisiyiz hepi topu nasil birikiyor bu kadar anlamadim gitti ip atlarim belki yine Menumu payladinca netlesir Ausum sporundan dolayi tebrik ederim seni

Ahu beee iyi ki tekrar başladın canım ya .
Şu an seni çok çoook istikrarlı görüyorum.
Tahminim Şubatta 7 lerle başlayacak kilon
Ay ben bu mesajı nasıl görmem nasıl atlarım bende aynen öyle düşünüyorum şubatta 9 senedir görmediğim 7 leri görecem inşallah
bir hafa diyet yap
onu yeme, bunu yeme dikkat et tartıya bi çık pöffff
bana bak gelmeyim yanına sen kendin pozitif olamayacaksın sanırım dur ben seni pozitif edeyim haftaya 500 değil 600 eksi göreceksin bak 6.hissim kuvvetlidir ünvde sınav öncesi kapı önünde ne desem sınavda çıkardı o derece yani

yazdıgınız kişiye şuan ulaşılmıyor
yedigi taştan dolayı geçici hafıza kaybı olmuştur

Sende yedin diye bu hafta eksi çıkarsan vero gibi vaay halimize

Ayyy soyle diyet yapip herhafta 1 kilo verenler nasil başarıyor anlamadim...degil 1kilo 500 gr versem deli motive olacam..

Beennn :)
Yıllardır abuk sabuk diyet yaparım .
Alırım veririmm .
600-1200 arası garanti haftada ... şaşmaz.
Metabolizmam bana bi şans bence .
Bi de hemen geri almasa .

Bugun yapamadim tatlim. utu yapiyorum dunya kadar var 2 kisiyiz hepi topu nasil birikiyor bu kadar anlamadim gitti ip atlarim belki yine Menumu payladinca netlesir Ausum sporundan dolayi tebrik ederim seni

Pfff ütü bende de var . Iki sepeeet
Sağol ya ... baktım ahu acımasız abla mabla demiyor yapıştırıyor 0 puanı nazar boncuğu bi 10 puanım olsun bari dedim .

ayyyyy agzından bal damlasınnnnn , ay pardon yeşil çay damlasınnnn
inşş cnm haklısın valla ne diyoruzz o halde bu kilollar gidicekkkkkkkkkkkkk

Şubat geldiğinde en az senin kadar sevineceğime emin ol

Ahu masumu senin güvenli ellerine bırakıyorummm .
Olumsuz konuştukça olacak olanı da öteliyor farkında değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…