Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayyyy demekki neymiş sebe yemegide olsa 2 tabak yemiycekmişizzz feci şişim halaaaa,
yarın sabaha kkadar aç kalsam yeridirrrrr

ben almayacağım canım spor salonunda tercih edeceğim evimiz çok küçük zaten biz sığamıyoruz. Ama bugüne kadar çok etkili kullanmadım budan sonra düzenli kullanmayı deneyeceğim :)

Eliptik daha dirileştiriyor bence.

deneyeceğim kaptanım bakalım bende yağları dirileştirebilecek mi

Bende sporumu yaptım kızlar 60 dk eliptik 30 dk egzersiz (29squat ,lastikle kol sırt , egzersiz uygulamasından karın çalıştım ) 100 ip atladım

Işte 40 sene spor yapsam ... o ipi atlayamam .
Çocukken de atlayamazdım zaten

Ahu060812 canım harikasın spor konusunda mükemmeeeel yaaa sana yetişmek için bayaa zorlanıcam akşamları :) ama bende Ausencia kaptanım giibi kessen ip atlayamam. bu arada yapabilirsen mutlakaa ufak ufak plank duruşu yapmaya başla. tüm vücudunu yüzme gibi çalıştıran tek hareket. 1 dakika yapabilirsem şükrediyorum ki çok zor 30 saniye de ağlamaya başlıyorum.

Plank var canım bende 30 sn yeni Yen'i rahat yapıyorum artık 30 u geçmeye başlıycam dur sana programda yaptığım hareketleri göstereyim nerdeyse bir ayı geçti artık rahat yapıyorum bunları

kahvaltı
4 sunta
3 çatal peynir
3 zeytin ( ay acaip tuzluydu ikiside az az yedim)

öglen(12:30)
2 tabak kıymalı ıspanak
1 kase yogurt

akşam diyim az önce (16:45)
1 yeşil elma
2 ceviz
2 sunta ( nasıl tatlı geldi o sunta ahh ah )

2 lt su, kahve,limonlu sodaaa

niye cnm yemedinmiii sen yemeginiii , 6 damı yiycektinn
3 dr uz .birinin oğlu hasta gelmedi diğeride tek kelime etmeden çıkıp gidiyor ya giderken ben gidiyorum vs yok.mesai içinde bide hastaları geliyor.hastalara acıyıp bakıyourm ama resmen enayi yerine koyuyor.biz sıfır hasta ile başladık,hasta kaydetmeye gelince hastalara bir dil döküyor muayeneye gelince ortada yok.

soruyla alakasız gibi oldu ama stresten acıktım galiba,eve gidip 6yı cok gecirmeden yemem lazım.

Allah herkese layikiyla helal para kazanmayi nasip etsin doktorum...ben suna cook inanirim helal kazanilmayan para bir gun bir yerden cikar.ama kul farkina varmazda hep kendine nazar değdi sanar...

anladımm cnmm , iş yükünü artıyor tbi oda stres yapıyor insandaa
hemen yeek ye bari gidince cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…