Ağzından yeşil çay damlasınnnn
Diyet literatürüne girer bu söz
ayyyy demekki neymiş sebe yemegide olsa 2 tabak yemiycekmişizzz feci şişim halaaaa,
yarın sabaha kkadar aç kalsam yeridirrrrr
Tamamdır kaptanım Eti senin kemiği benimŞubat geldiğinde en az senin kadar sevineceğime emin ol
Ahu masumu senin güvenli ellerine bırakıyorummm .
Olumsuz konuştukça olacak olanı da öteliyor farkında değil.
Dur ben bi ağzımdan yeşil çay akıtayımayyyyy agzından bal damlasınnnnn , ay pardon yeşil çay damlasınnnn
inşş cnm haklısın valla ne diyoruzz o halde bu kilollar gidicekkkkkkkkkkkkk
Tamamdır kaptanım Eti senin kemiği benim
acıktımmmmmmmmmmmm.
kesinlikle eliptik,bu soruyu sormuş araştırmış ve eliptik almış biri olarak yazıyorum artıları vs anlatmak yerine düz mantıkla yazayım sokakta da çıkıp yürüyüşünü koşunu yapabilirsin ama eliptiğin hareketini eklemlerini yormadan yapabileceğin bir şey yok yani eliptiğin ikamesi yok (terim iktisadi oldu iktisat mezunu olaraktan)
Eliptik daha dirileştiriyor bence.
Bende sporumu yaptım kızlar 60 dk eliptik 30 dk egzersiz (29squat ,lastikle kol sırt , egzersiz uygulamasından karın çalıştım ) 100 ip atladım
Işte 40 sene spor yapsam ... o ipi atlayamam .
Çocukken de atlayamazdım zaten
Ispanak masumdur masummm :)
Sen ye yine 4 oldu bak saat.
abowwwwwwwwwTamamdır kaptanım Eti senin kemiği benim
acıktımmmmmmmmmmmm.
Plank var canım bende 30 sn yeni Yen'i rahat yapıyorum artık 30 u geçmeye başlıycam dur sana programda yaptığım hareketleri göstereyim nerdeyse bir ayı geçti artık rahat yapıyorum bunlarıben almayacağım canım spor salonunda tercih edeceğim evimiz çok küçük zaten biz sığamıyoruz. Ama bugüne kadar çok etkili kullanmadım budan sonra düzenli kullanmayı deneyeceğim :)
deneyeceğim kaptanım bakalım bende yağları dirileştirebilecek mi
Ahu060812 canım harikasın spor konusunda mükemmeeeel yaaa sana yetişmek için bayaa zorlanıcam akşamları :) ama bende Ausencia kaptanım giibi kessen ip atlayamam. bu arada yapabilirsen mutlakaa ufak ufak plank duruşu yapmaya başla. tüm vücudunu yüzme gibi çalıştıran tek hareket. 1 dakika yapabilirsem şükrediyorum ki çok zor 30 saniye de ağlamaya başlıyorum.
2 cümleyi cok seviyorum...
1.kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapma
2.kendine hak gördüğünü başkasına fazla görme.
3 dr uz .birinin oğlu hasta gelmedi diğeride tek kelime etmeden çıkıp gidiyor ya giderken ben gidiyorum vs yok.mesai içinde bide hastaları geliyor.hastalara acıyıp bakıyourm ama resmen enayi yerine koyuyor.biz sıfır hasta ile başladık,hasta kaydetmeye gelince hastalara bir dil döküyor muayeneye gelince ortada yok.niye cnm yemedinmiii sen yemeginiii , 6 damı yiycektinn
Allah herkese layikiyla helal para kazanmayi nasip etsin doktorum...ben suna cook inanirim helal kazanilmayan para bir gun bir yerden cikar.ama kul farkina varmazda hep kendine nazar değdi sanar...3 dr uz .birinin oğlu hasta gelmedi diğeride tek kelime etmeden çıkıp gidiyor ya giderken ben gidiyorum vs yok.mesai içinde bide hastaları geliyor.hastalara acıyıp bakıyourm ama resmen enayi yerine koyuyor.biz sıfır hasta ile başladık,hasta kaydetmeye gelince hastalara bir dil döküyor muayeneye gelince ortada yok.
soruyla alakasız gibi oldu ama stresten acıktım galiba,eve gidip 6yı cok gecirmeden yemem lazım.
3 dr uz .birinin oğlu hasta gelmedi diğeride tek kelime etmeden çıkıp gidiyor ya giderken ben gidiyorum vs yok.mesai içinde bide hastaları geliyor.hastalara acıyıp bakıyourm ama resmen enayi yerine koyuyor.biz sıfır hasta ile başladık,hasta kaydetmeye gelince hastalara bir dil döküyor muayeneye gelince ortada yok.
soruyla alakasız gibi oldu ama stresten acıktım galiba,eve gidip 6yı cok gecirmeden yemem lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?