- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
İnşallah cnm teşekkür ederimBende çok deneyimledim. O akşam yemem gerekiyorsa ertesi gün akşam yemedim mesela gibi dengelemeye çalıştım canım inşallah sende de işe yarar
Plank var canım bende 30 sn yeni Yen'i rahat yapıyorum artık 30 u geçmeye başlıycam dur sana programda yaptığım hareketleri göstereyim nerdeyse bir ayı geçti artık rahat yapıyorum bunları Eki Görüntüle 1927556
Eki Görüntüle 1927557
Hım işte ben öyle diyenleri saçından tutup al aşağı etmek istiyorum gıcık şeyler benim çevremde onlardan çokta sinir oldum simdiBen kendime göre epey kilo vermişim gibi hissetsem de ...
Daha önce ki halimi bilmeyenler için hala kiloluyum ...bu bir gerçek .
Dün mesela . Kendime tabak hazırlamadım.
Biri sordu.
Diyetteyim dedim .
Beklenen cevap ... aaa kilonuz iyi ya :)
Gelen cevap...diyet işi zor ya ... Allahtan benim ihtiyacım yokyapamazdım hiç.
benim de dunden 10 pointim var Ausum nazar boncuğuSende yedin diye bu hafta eksi çıkarsan vero gibi vaay halimize
Beennn :)
Yıllardır abuk sabuk diyet yaparım .
Alırım veririmm .
600-1200 arası garanti haftada ... şaşmaz.
Metabolizmam bana bi şans bence .
Bi de hemen geri almasa .
Pfff ütü bende de var . Iki sepeeet
Sağol ya ... baktım ahu acımasız abla mabla demiyor yapıştırıyor 0 puanınazar boncuğu bi 10 puanım olsun bari dedim .
Koşu bandı belli bir süre sonra bel fıtığı yapıyormuş öyle duymuştum hele fıtığı olanlar kesinlikle kullanmamalliymissöz konuysa sporken koşu bandı mı eliptik mi sizce :)
Cnm sen hangi ilde oturuyorsun daha önce sorucaktin şimdi aklıma geldiSporumu yaptim 45 dakika eliptik 15 dakika yuruyus....
Aslinda yuruyus 30 dakika yapacaktim elektrik kesildi tamda o sirada kargo gelmis 5 kat asagi indim paketi aldim geri o 5 kati ciktim bayagi iyi geldi)
Hadi insallah ahum gider ve geç kız gibi dolaşırsin ortaliktaAy ben bu mesajı nasıl görmem nasıl atlarımbende aynen öyle düşünüyorum şubatta 9 senedir görmediğim 7 leri görecem inşallah
bana bak gelmeyim yanınasen kendin pozitif olamayacaksın sanırım dur ben seni pozitif edeyim haftaya 500 değil 600 eksi göreceksin bak 6.hissim kuvvetlidir ünvde sınav öncesi kapı önünde ne desem sınavda çıkardı o derece yani
Aynen sekerim hiç sıkma canını bak bide ilaca başlamışsın insulin direncinde düzene girer ve daha rahat ve sağlıklı bir şekilde gider kilolar ben ahudan farklı düşünüp 100 gr artırıyorum 700 gr gidicek bencedeayyyyy agzından bal damlasınnnnn , ay pardon yeşil çay damlasınnnn
inşş cnm haklısın valla ne diyoruzz o halde bu kilollar gidicekkkkkkkkkkkkk
Aynen sekerim hiç sıkma canını bak bide ilaca başlamışsın insulin direncinde düzene girer ve daha rahat ve sağlıklı bir şekilde gider kilolar ben ahudan farklı düşünüp 100 gr artırıyorum 700 gr gidicek bencede
Olur olur haftaya olurbu hafta 3 gün kaçamagım var cnm
bakalım ama haftaya belki olailir
Ahhh kuzumm midemm berbat acılardayım valla ne yiyim ne icip geri iade sinir stres üzüntü midemii berbst ettii
Hayirdir canim niye bu kadar sıkınti yaptin...stres bağırsağa vurur..Ahhh kuzumm midemm berbat acılardayım valla ne yiyim ne icip geri iade sinir stres üzüntü midemii berbst ettiiaklimdasinizzz
ben dun yapmadim canim bu aksam yapacagimSPOR ÇETELESİ 1.HAFTA
Sabahçılar
Ausencia 0 +?
ada81 5 + 0
@ervahafsa 0 + (artık seni çıkarcaz mı)
saydin78 0 +10
Ahu060812 10 +15
Sekercikiz 10 +?
Nare83 0 + 0
Akşamcılar
@kelebekolacam 5+?
@roxen2303 0+joker+?
@fatmanurkaya 10 +joker +?
mimu88 10 + 15
DelyDoly 5 +10
ErSeSi ?
Malesef var kendime hakim olamıyorum
yk cnim haftasonu fena kosustrmam wardiKızlar ? Olanların bugünkü sporunu bilemedim eklerseniz etiketleyin @kelebekolacam bugün yapamadın heralde pazar ki 5 puanını yazdım
Bugün yapmadıysan soru işaretini kaldıracam
ErSeSi haftasonu spor yaptın mı cumartesi başladık puana
cok gecmis olsun canim bana en cok koyan cck hasta olunca ise gelmem ynainda olmam gerekirkenPert bir güne günaydın
Bu ateş ne inatçı dusuremedim
Birde çocuğu böyle bırakıp ise gitmek insanı yaralıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?