Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugun menu

Sabah 10.00
Karatay

Ogle
Lahana suyu ve haslanmis iki lahana yaprak yedim..

Aksam 16.20

Et sote
Bir kase yogurt

3 adet etihosbes yedim kucuk olanlardan ayyy canimcok tatli cekiyor..

2lt su..45 dakika eliptik 15 dakika yuruyus...

Aksam baba kiz beni delirttiler cektim esofmanlari ben gidiyorum dedim 40 dakika disarda hizli tempolu yuruyus yaptim simdi geldim....

Evet canım düzenli yapıyorum Allah ın izniyle ben kendime spor salonu disiplininde bi düzen oturttum önce eliptik yapıyorum sonra inince esneme sonra lastikle kol sonra çemberle kol ve bacak ondan sonra o program sonra squat programı oda 30 günlük ve ip atlamayla kapanış
Allah razi olsun güzelim 3 yil olacak nerdeyse ama bu aci ölünceye dekkk sürer.
canım elbet acın büyük ama Rabbim daha büyük inşallah sana acını unutturacak çipil çipil bakan bi Bebek versin en kısa zamanda

Slm Ausencia abla diğer şekerler
sabah Aç karnına
2 kuru kayısı
1 dilim ekmek
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
2 parça peynir
maydanoz
Ara
2 hurma
2 ceviz
Öğlen
brokoli çorbası
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
ara
1 hurma
2 ceviz
ara
yarım galeta
süt
akşam
8 kaşık Kıymalı karnabahar
bol salata
1 dilim ekmek
birazdan yulaflı yoğurt

Ausencia abla çok şükür daha iyiyim şunu anladım ki benim acil zayıflama lazım kaçamak gibi bir lüzum yokmuş çok zor iki gün yaşadım gerçekler tokat gibi yüzüme vuruldu
Ne oldu canım hayırdır
gerçi her ne olduysa da oldu gerçekten herkesin bi başlangıç noktası vardır Buda senin miladın olsun

Selam bacilarim cok sayfa vardi okuyamadim geçmişi..insallah onemli bisey kacirmsmisimdir..

Arkadaslar sanirim iş hayatina geri dönüyorum yarin gorusme yapip persembe baslama ihtimalim var..yaklasik 5 yildir calismiyorum ama cok sıkıldım artik ..su sureci atlatmam icin biseyler yapmalıyım artık...adapte sürecinde diyet yapabilir miyim bilmiyorum ama duzene girip zayiflarim muhtemelen hep oyle oldu calisirken hep zayiflamisimdir..hakkimda hayirlisi olsun dualarinizi bekliyorum canlar..

Ay çok sevindim ablam hayırlısıyla olur inşallah bu sana çok iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…