Canimm son yasananlar cok üzdü beni bende minnak kuzumu tirnaknkadar bebegimi kaybettim kii diger analari düşünemiyorumHayirdir canim niye bu kadar sıkınti yaptin...stres bağırsağa vurur..
ALLAH sabir versin canim cook üzücü...kelimeler yetmiyor anlatmaya...Canimm son yasananlar cok üzdü beni bende minnak kuzumu tirnaknkadar bebegimi kaybettim kii diger analari düşünemiyorumGencecik fidanlar....
Allah razi olsun güzelim 3 yil olacak nerdeyse ama bu aci ölünceye dekkk sürer.ALLAH sabir versin canim cook üzücü...kelimeler yetmiyor anlatmaya...
Saol fatma ablaervahafsa canım bebişin hayırlı olsun hayırla kucağına almanı diliyorum yeni bebek yeni heyecan
Surmez mi rabbim sana sabir versin insallah sana şefaatçi olacak canim...Rabbim kimseye yasatmasin...Allah razi olsun güzelim 3 yil olacak nerdeyse ama bu aci ölünceye dekkk sürer.
Evet canım düzenli yapıyorum Allah ın izniyle ben kendime spor salonu disiplininde bi düzen oturttum önce eliptik yapıyorum sonra inince esneme sonra lastikle kol sonra çemberle kol ve bacak ondan sonra o program sonra squat programı oda 30 günlük ve ip atlamayla kapanışaaa harika bende bu programların çok güzel olduğunu düşünüyorum ama indirip de kullandığım henüz yok aslında uyarılarıyla motive ediyorlar ama yavaş yavaş disipline giriyorum. Hareketlerde çok iyi düzenli yaptığında çok faydalı
canım elbet acın büyük ama Rabbim daha büyük inşallah sana acını unutturacak çipil çipil bakan bi Bebek versin en kısa zamandaAllah razi olsun güzelim 3 yil olacak nerdeyse ama bu aci ölünceye dekkk sürer.
Slm canım iyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyo toparladın mıSlm kızlar nasılsınız
Çok şükür daha iyiyim ama çok dikkat edecem kaçamakdız yspacam bisikletimi kuracak eşim dpora başlıyacam ben kilolu olmsk istemiyorumSlm canım iyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyo toparladın mı
Ne oldu canım hayırdırAusencia abla çok şükür daha iyiyim şunu anladım ki benim acil zayıflama lazım kaçamak gibi bir lüzum yokmuş çok zor iki gün yaşadım gerçekler tokat gibi yüzüme vuruldu
Ay çok sevindim ablam hayırlısıyla olur inşallah bu sana çok iyi gelirSelam bacilarim cok sayfa vardi okuyamadim geçmişi..insallah onemli bisey kacirmsmisimdir..
Arkadaslar sanirim iş hayatina geri dönüyorum yarin gorusme yapip persembe baslama ihtimalim var..yaklasik 5 yildir calismiyorum ama cok sıkıldım artik ..su sureci atlatmam icin biseyler yapmalıyım artık...adapte sürecinde diyet yapabilir miyim bilmiyorum ama duzene girip zayiflarim muhtemelen hep oyle oldu calisirken hep zayiflamisimdir..hakkimda hayirlisi olsun dualarinizi bekliyorum canlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?