Hep aynı ablam ne olsun, yılbaşına kadar köyde olacağız hazırlık yapıyorumIyi güzellik ... senden ne haber ?
Var mı gelişme
Alem bu erkekler benimde kiz 3.5 yasinda baba 36 yasinda ama masallah babamiz daha cocukIyi yapmışsın.
Bizimkilerde bu akşam ufak çaplı didişti.
Surat surat oturuyorlardı ... çektim eşimi.
Daraltmayın beni.
Tamam haklısın konuda ama o 7 sen 37 . Çocuk gibi bu ne ? Dedim.
Bir de tenis antreman saati gelmişti Yusufun . Sen götür ben götürmeyeceğim onu dedi
Ablacım teşekkür ederim ben üst üste kaçamak yapıp hedefimden uzaklaştığımda böyle karamsar oluyorum malesefKuzum sen 22 yasinda degil misin??yolun basindasin..kilo vermek icin avantajin var gencsin metabolizman koşuyor yani..diyetisyen+spor+MOTIVASYON
Internetten zayiflama hikayelerini oku..evinin heryerine post-it ler yapistir misal buzdolabina YEME.. ZAYIFLAMAK ISTIYOR MUSUN gibi seyler yaz..dolabi acinca ilk baktigin yere düşük kalorili besinler koy..
Hadi bakayim karamsarlik yok aaa bak yanimda olsan kızardim sana..
Kaçamak yaptım bugün yine. Demin de instagramda takılırken güzel vücutlu kızlar gördüm bir sürü onlara özendim. Ama sonra kendimi düşündüm hayatta öyle olamam dedim. Ne yeme düzeni var ne uyku ne spor var ne motivasyon ne kararlılık istikrar... Sen hak etmiyorsun ki dedim kendime. Hak etmediğin gibi hiçbir zaman da olamayacaksın. Her şeyin çaresini ilaçlardan arayan bi zavallısın, İradesizsin kendi başına bi hiçsin, bi de öyle vücut hayali kuruyorsun falan dedim. Karamsar oldumlittlecoffeedoc canım senin motivasyonunu bozan ne kuzum
Yeminle seni bulup bi güzel silkeleyesim var saadet .
Yahu 22 yaşında bu nasıl bir karamsarlık ??
Iyi madem ... 23 te daha şişman daha mutsuz ol . 24 te çok daha şişman çok daha mutsuz .... böyle devam et !! Ne güzel değil mi ?
Bak saadet bi insanla derdini ... sıkıntısını ... kafasını karıştıran şeyi... onu bunu sabaha kadar konuşurum. Derdine yol ararız beraber .
Ama her nasihatı tamam diyip en fazla 48 saat sonra aynı umutsuzluk ve mutsuzlukla aynı yere dönüyorsunuz !
Düzeleceksin saadet .
Kaç kez yazdım sana .
Erken kalkacak ... güzel ve sağlıklı bir kahvaltı ile güne başlayacak ... gün içinde uyumayacak ! ... okuluna gidecek ...arkadaşlarınla buluşacak ...vs vs ..
Sabaha kadar oturuup , gün içini uyuyarak öldürmek mi 22 yaş enerjisi ?
Çok kızıyorum sana .
Çok.
Toparlan .
Toparlanamıyorsan yardımlara açık ol.
Ama her seferinde dön başa yapma .
Yeme yahuuuu yeme .
Bu kadar mı zor ?
Neymiş hiç fit olamatacakmış ?
Neden ?
Hiç bir sebebi yok.
Iradene sahip çıkamıyorsun sadece . Hep bi sonra ki güne vaat . Bekleme şimdi başla .
Hayırrrr 23,24,25 yaşlarımı ve devamını zayıf çıtı pıtı fit olarak geçirmek istiyorumAl benden de o kadar.
Kaç konuştum hem burda hem özelde.
Öyle kızıyorum ki .
22 yaş ya ... 22 . Her şeyin sonu gibi yazmıyor mu ?
Ahhh saadet ahhh . Senin bir abla sıkıştırmasına acil ihtitacın var .
Hep aynı ablam ne olsun, yılbaşına kadar köyde olacağız hazırlık yapıyorum
Ablam iş başında, beni evlendirecek
Ausencia ablam iyiyim bugün misafir vardı anemin arkadaşları geldi oda iyi güzelde vakit geçirdi.. burda olan konuşmalardan hiç haberim olmuyor ama anladığım kadarıyla saadette umutsuzluk var kendi fikrimi söylemek istiyorum littlecoffeedoc kuşum ben üniversite hayatımın 2.5 senesini kilolu geçerdim yarım senede kilo verdim ve son senemi zayıf olarak geçirdim ve o 2.5seneyi öyle geçirdiğim için çok pişmanım bu güzel senelerini kendini mutsuz ederek geçirme aramızda 1 sene var sen 1sene rötarlı beni takip et azmet ve kendini iyi , sağlıklı hissettiğin görüntüye ulaştır lütfen bunun sihirli değneği yok sen yapacaksın ve emin ol yapabilirsin
Alem bu erkekler benimde kiz 3.5 yasinda baba 36 yasinda ama masallah babamiz daha cocuk)) kizimi kizdiriyor oda simariyor babaya .olan haliya koltuğa oluyor...ama dedigin gibi o hirsla oyle bir yurumusum ki cok iyi geldi ) geldigimde yavrum anne bidaha gitme yapmayacaaam diyor öpüyor kokluyor ...
Canımm teşekkür ederim yarım senede kaç kilo verdinn? Ben de çok pişmanım ileride de pişman olucam biliyorumAusencia ablam iyiyim bugün misafir vardı anemin arkadaşları geldi oda iyi güzelde vakit geçirdi.. burda olan konuşmalardan hiç haberim olmuyor ama anladığım kadarıyla saadette umutsuzluk var kendi fikrimi söylemek istiyorum littlecoffeedoc kuşum ben üniversite hayatımın 2.5 senesini kilolu geçerdim yarım senede kilo verdim ve son senemi zayıf olarak geçirdim ve o 2.5seneyi öyle geçirdiğim için çok pişmanım bu güzel senelerini kendini mutsuz ederek geçirme aramızda 1 sene var sen 1sene rötarlı beni takip et azmet ve kendini iyi , sağlıklı hissettiğin görüntüye ulaştır lütfen bunun sihirli değneği yok sen yapacaksın ve emin ol yapabilirsin
O araya haydarı mı göstersemmm haydarın karısını mı ?
Kruvasan çok yağlı be canım .
Keşke 2 bitter daha ataydın ağzına da onu yemeseydin .
1/2 kruvasan tartıya yansımaz ama vücudunda bir yerlere yağ olarak yerleşir .
Harbiden içler acısı.
Ne var bakıyorum doğru düzgün bi şey yok.
Kiloyu da bırak sağlıksız be davim
kuzum ben toplamda 27 kilo verdim 6 aylık süreçte 18-19 kiloyu vermiştimCanımm teşekkür ederim yarım senede kaç kilo verdinn? Ben de çok pişmanım ileride de pişman olucam biliyorum
Ablacım teşekkür ederim ben üst üste kaçamak yapıp hedefimden uzaklaştığımda böyle karamsar oluyorum malesefregl öncesi psikolojisinin de etkisi var mutlaka.
Desteğin için çok teşekkür ederim
Kaçamak yaptım bugün yine. Demin de instagramda takılırken güzel vücutlu kızlar gördüm bir sürü onlara özendim. Ama sonra kendimi düşündüm hayatta öyle olamam dedim. Ne yeme düzeni var ne uyku ne spor var ne motivasyon ne kararlılık istikrar... Sen hak etmiyorsun ki dedim kendime. Hak etmediğin gibi hiçbir zaman da olamayacaksın. Her şeyin çaresini ilaçlardan arayan bi zavallısın, İradesizsin kendi başına bi hiçsin, bi de öyle vücut hayali kuruyorsun falan dedim. Karamsar oldum
Hayırrrr 23,24,25 yaşlarımı ve devamını zayıf çıtı pıtı fit olarak geçirmek istiyorumama sürekli kendime kötülük yapıp bozuyorum diyeti neden irademe hakim olamıyorum iştah kesen bi ilaç yok mu diye ondan sordum aslında tabiki zayıflama ilaçları çok zararlı biliyorum ama kendi irademe güvenim o kadar az ki ilaçlardan medet umacak hale geldim. Kış mevsimindeyiz hava soğuk spora gidemiyorum. Evde de malum iradesiz oluşumdan dolayı herhangi bir spor girişimim yok. İradesizliğim tüm hayatımı ele geçirmiş durumda. Erken yatamıyorum erken kalkamıyorum, erken kalkamayınca okula da gidemiyorum. Evde pinekleyip bi de hiçbiri yetmezmiş gibi diyeti bozuyorum. Gel de kendine inan. Gel de motive ol.
Benim ciddi bir silkelenmeye ihtiyacım var
menü kötü değil hatta menü çok iyi saadet suyu biraz arttırıp sporda eklediğinde önünde hiçbir engel yok , bunu hafta düzenli yap yapmadığında suçluluk duyup kalkıp spor yapacaksın emin ol ve sporu külfet gibi görme ben çok keyif alıyorum spor yaparken kendine sevdir bunu kuzumMenümü yazayım bari
Sabah
1 haşlanmış yumurta
4 yk maydonozlu lor peyniri
4 tuzsuz siyah zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim ananas
1 fincan yeşil çay
Öğlen
1 paket kepekli galeta
5 hurma
Akşam
200 gr haşlanmış tavuk göğsü
Boll salata
4 yk yoğurt light
Ara
2 dilim ananas
1 kivi
Su 2 lt
Spor yok
Allah rahmet eylesin cnm yattığı yer nur göl olsun Rabbim sanada sabırlar versin inşallahCanimm son yasananlar cok üzdü beni bende minnak kuzumu tirnaknkadar bebegimi kaybettim kii diger analari düşünemiyorumGencecik fidanlar....
40kilonasilgider,azimlifitkiz,askbuyukbedengiyer. Bu hesaplari takip et kuzum..instadaAblacım teşekkür ederim ben üst üste kaçamak yapıp hedefimden uzaklaştığımda böyle karamsar oluyorum malesefregl öncesi psikolojisinin de etkisi var mutlaka.
Desteğin için çok teşekkür ederim
Kaçamak yaptım bugün yine. Demin de instagramda takılırken güzel vücutlu kızlar gördüm bir sürü onlara özendim. Ama sonra kendimi düşündüm hayatta öyle olamam dedim. Ne yeme düzeni var ne uyku ne spor var ne motivasyon ne kararlılık istikrar... Sen hak etmiyorsun ki dedim kendime. Hak etmediğin gibi hiçbir zaman da olamayacaksın. Her şeyin çaresini ilaçlardan arayan bi zavallısın, İradesizsin kendi başına bi hiçsin, bi de öyle vücut hayali kuruyorsun falan dedim. Karamsar oldum
Hayırrrr 23,24,25 yaşlarımı ve devamını zayıf çıtı pıtı fit olarak geçirmek istiyorumama sürekli kendime kötülük yapıp bozuyorum diyeti neden irademe hakim olamıyorum iştah kesen bi ilaç yok mu diye ondan sordum aslında tabiki zayıflama ilaçları çok zararlı biliyorum ama kendi irademe güvenim o kadar az ki ilaçlardan medet umacak hale geldim. Kış mevsimindeyiz hava soğuk spora gidemiyorum. Evde de malum iradesiz oluşumdan dolayı herhangi bir spor girişimim yok. İradesizliğim tüm hayatımı ele geçirmiş durumda. Erken yatamıyorum erken kalkamıyorum, erken kalkamayınca okula da gidemiyorum. Evde pinekleyip bi de hiçbiri yetmezmiş gibi diyeti bozuyorum. Gel de kendine inan. Gel de motive ol.
Benim ciddi bir silkelenmeye ihtiyacım var
Hele bi olsun artık 7.takim olarak bana 5i bu yerde takarsinizWoohuuu düğüne hazırlık yapalım o zaman
Yaa çok iyi sen o zamanlar hemen hemen benim başlangıç kilomdaymışsın. Şimdi ideal kilomdasın mükemmelkuzum ben toplamda 27 kilo verdim 6 aylık süreçte 18-19 kiloyu vermiştim
HaklısınYahuu bunların hepsi bahane .
Sende biliyorsun bahane olduğunu .
Evet yalnız sen değil .. burda bir çoğumuz iradesiz davrandık ki ; bugün burdayız.
Ben çok iradeli bir kadın olsam ... 100 kiloya çıkar mıydım ? Hayır .
Öküz gibi yedim de çıktım.
Ama bi yerde dur dedim. Karar verdim ve dönmedim.
Sen iradesiz ... zavallı ... tek başına bir iş başaramayan birisin de ... ben bayan mükemmel değilim.
Senden daha dibe vurdum
Senden daha nefsime söz geçiremedim
Sadece yemek değil bir çok konu da boka sardım .
Ama dur dedim saadet.
Sende dedin ki burdasın.
O yüzden dön başa yapıp durma artık.
Başladın !
Bitir!
Canım 1 paket galeta ve 5 hurma çok fazla olmamış mı o beni etkilemez mimenü kötü değil hatta menü çok iyi saadet suyu biraz arttırıp sporda eklediğinde önünde hiçbir engel yok , bunu hafta düzenli yap yapmadığında suçluluk duyup kalkıp spor yapacaksın emin ol ve sporu külfet gibi görme ben çok keyif alıyorum spor yaparken kendine sevdir bunu kuzum
Menümü yazayım bari
Sabah
1 haşlanmış yumurta
4 yk maydonozlu lor peyniri
4 tuzsuz siyah zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim ananas
1 fincan yeşil çay
Öğlen
1 paket kepekli galeta içinde (8-10 tane vardı herhalde)
5 hurma
Akşam
200 gr haşlanmış tavuk göğsü
Boll salata
4 yk yoğurt light
Ara
2 dilim ananas
1 kivi
Su 2 lt
Spor yok
Kocamdan inciler spor yapıcam dedim
spor mu ne sporu
Bi yemek yapıp cekiliyorsun ne bi tatlı ne bi kek sen artık sevmiyorsun beni ,hadi bişeyler getirdi yiyelim.
Hazırlık yapalım derken kıyafet bakmayı kastetmiştim ...şeey kem küm ıhhmmmm 5 i 1 yerde miiiiHele bi olsun artık 7.takim olarak bana 5i bu yerde takarsiniz
Tamam bakacağım çok teşekkür ederim40kilonasilgider,azimlifitkiz,askbuyukbedengiyer. Bu hesaplari takip et kuzum..instada
Ablaaa 1 paket galeta ve 5 hurma çok değil miSebep kaçamak değil işte .
Ne var bu menüde ???
Sebep... can sıkıntısı .
Gayette iyi menü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?