Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ablaaa 1 paket galeta ve 5 hurma çok değil mi

Ya bu kasvetine bu bunalımına ayyy bittim öldümlerine çok değil .

Zaten hep düzenli gitsen ...

Sana göre gayet iyi yani. Şimdi iyi dedim diye her gün yeme galeta hurma

Cadı ya ... kızdırdı yine gece gece beni ama ...

Al sana

Sebep kaçamak değil işte .
Ne var bu menüde ???

Sebep... can sıkıntısı .

Gayette iyi menü.
Menüde kaçamak olmasına gerek yok, meyve zehirlenmesi yada aşırı kahvaltı yüklenmesi sebebiyet olabilir
Hazırlık yapalım derken kıyafet bakmayı kastetmiştim ...şeey kem küm ıhhmmmm 5 i 1 yerde miiii
Kıyafet farketmez ki, sen altın kuruna yanaş ablam

Menüde kaçamak olmasına gerek yok, meyve zehirlenmesi yada aşırı kahvaltı yüklenmesi sebebiyet olabilir

Kıyafet farketmez ki, sen altın kuruna yanaş ablam

Kapalı çarşı piyasasında 4.299 muş / 15 .... 286 adam başı

Liste dışından da bi 10 kişi eklesek oldu 143

Takıma yeni üyeler çağırayım ben

Kapalı çarşı piyasasında 4.299 muş / 15 .... 286 adam başı

Liste dışından da bi 10 kişi eklesek oldu 143

Takıma yeni üyeler çağırayım ben
Topla topla, ne kadar çok o kadar iyi mune ablayı unutma ama , kezan abiyide al o ayrı taksın ama sitenin kızı sayılırım ben

Menu
Sabah yarım dilim ekmek
4 kepekli sunta miydi o
1 yumurta
Peynir yeşillik

Öğle 1 kase yoğurt 3 hurma
2 ısırık poğaça ikramdı ucundan koparmak zorunda kaldım sadece 1 çatal sütlü tatlı bidaha öğle arası ASM de kalmiycam parti yapıyor bu hemşireler bide illa tadına bak diye ısrar.

Ara biraz peynir yeşillik 5 sunta

Aksam 1 elma beyaz et sote salata 1 bardak çorba 1 bardak ayran 5 çiğ findik

Çay demledin mi sen adama hiç bakmıyorsun dr um hiiç
Bi elma yıkadım verdim eline
3 haftadır evde resmen ev hanımı kaprisi yapıyor benimle ilgilenmiyorsun beni sevmiyorsun çocuklar çok yordu niye işten geç çıktın.
Bu arada ev hanımı canlar soz meclisten disari

Yaa kaptanım valla ıyımı gidiyor hiç bilmiyorum ıkı gündür canım acayip tatlı istiyor ve bu hafta yine kilo vermem durmus cumadan beri yine çakıldım kaldım bugun tartıldım

Anammmm ben kaçtım bizim beyin ayak sesleri bide teli kiskanmasin yazık tüm gün evde zaten

İş ver iş ..boş kalmış o .

Ay hiç üzerime alınmam rahat ol , en dır dırsız kadınlardanım . Direkt dalarım ben

Yaa kaptanım valla ıyımı gidiyor hiç bilmiyorum ıkı gündür canım acayip tatlı istiyor ve bu hafta yine kilo vermem durmus cumadan beri yine çakıldım kaldım bugun tartıldım

Oyyyy sende mi ?
Ya gr. kaçamak yok , sporda var .
Ama senin tartı sana Cuma sabahı süprz yapmayı seviyor , geçen hafta da çakılıydın , hoop gitti sonra .

Hangisini istiyorsun seç minnoşum, söktürüp sana beşi bir yerde yapacağım, alem takı görsün
Eki Görüntüle 1927791

Ayyyy olmayan iştahım da kaçtııı mune , sana dedim her yerde açma şu ağzını

Düğün var düğün , göbek atacağız karşılıklı .

Ayyyy olmayan iştahım da kaçtııı mune , sana dedim her yerde açma şu ağzını

Düğün var düğün , göbek atacağız karşılıklı .
Aaaa ne var ya, en olması gereken topikte açtım gösterdim sayemde daha az yersin bellerimizi yarıştırırız
Düğün mü var bak şimdiden anlaşalım masalara çıkar oynarım

Aaaa ne var ya, en olması gereken topikte açtım gösterdim sayemde daha az yersin bellerimizi yarıştırırız
Düğün mü var bak şimdiden anlaşalım masalara çıkar oynarım

Bende şimdiden söyleyeyim Marmara bölgesinin en hızlı dolar yapıştıran kadınıyım

Kuzum ne şanslısın ki 22 yaşındasın henüz bekarsın senin mi vücudun düzelmeyecek sana kendimden bahsedeyim ozaman bi kere hamilelik sonucu karnımdan göğsüme kollarımdan bacağıma kadar yırtılmayan yerim kalmadı 3 bebeyi 5,5 sene emzirdim göğüsler süzme yoğurt torbasından hallice metabolizma otuzlarda yirmiler kadar hızlı değil eee verilecek 25 küsür kilom var ben napıyım kuyunun içine mi gireyim benim bile umudum var ayol hatta eşime diyorum 84 model Mercedes'i 4000 küsür liraya düzeltti boyattı bi 4000 de benim kaportaya harca ne var diyorum kapatıyorum gözlerimi hoooop bi bakmışım Ebru şallı olmuş vücudum gözlerim kapalı spor yapıyorum çoğu zaman ama zararın neresinden dönersem kar diyorum öyle pişmanım ki bu raddeye geldiğime lütfen yolumuza bakalım ne olduysa oldu
Kocamdan inciler spor yapıcam dedim
spor mu ne sporu
Bi yemek yapıp cekiliyorsun ne bi tatlı ne bi kek sen artık sevmiyorsun beni ,hadi bişeyler getirdi yiyelim.
ilahi abla sesli güldüm

ablam dünkü 500 ip zorluk derecesinden 10 almıştı hani azıcık zorlayarak ee bugün kü ne de 1 saati geçmemiştir hepsi diye 10 oldu ama eğer toplamda 1 saati geçtiyse ekleyim 5 puan senin motivasyonun önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…