Ablaaa 1 paket galeta ve 5 hurma çok değil mi
Menüde kaçamak olmasına gerek yok, meyve zehirlenmesi yada aşırı kahvaltı yüklenmesi sebebiyet olabilirSebep kaçamak değil işte .
Ne var bu menüde ???
Sebep... can sıkıntısı .
Gayette iyi menü.
Kıyafet farketmez ki, sen altın kuruna yanaş ablamHazırlık yapalım derken kıyafet bakmayı kastetmiştim ...şeey kem küm ıhhmmmm 5 i 1 yerde miiii
600 ip 50 mekik ...kruvasan falan kalmamış bacım
Menüde kaçamak olmasına gerek yok, meyve zehirlenmesi yada aşırı kahvaltı yüklenmesi sebebiyet olabilir
Kıyafet farketmez ki, sen altın kuruna yanaş ablam
Topla topla, ne kadar çok o kadar iyi mune ablayı unutma ama , kezan abiyide al o ayrı taksın ama sitenin kızı sayılırım benKapalı çarşı piyasasında 4.299 muş / 15 .... 286 adam başı
Liste dışından da bi 10 kişi eklesek oldu 143
Takıma yeni üyeler çağırayım ben
Topla topla, ne kadar çok o kadar iyi mune ablayı unutma ama , kezan abiyide al o ayrı taksın ama sitenin kızı sayılırım ben
Ahu060812 2 mil Leslie yarım saat tempolu yuruyus
Anamm zengin olacamm
Bi elma yıkadım verdim elineÇay demledin mi senadama hiç bakmıyorsun dr um hiiç
Yaa kaptanım valla ıyımı gidiyor hiç bilmiyorum ıkı gündür canım acayip tatlı istiyor ve bu hafta yine kilo vermem durmus cumadan beri yine çakıldım kaldım bugun tartıldımIyi güzellik ... senden ne haber ?
Var mı gelişme
10 numara 5 yıldız devam ediyorsunnn sekercim
Sende bizim aklımızdasın .
Düşündükçe üzülür ... üzüldükçe düşünürsün dely im . Biraz sıyrıl kafandakilerden .
Aus bunu beğendi
Sabah yok fena...
Az yemek çok ekmek cıks .
Midem kötü biliyorum canım ama yoğurt/muz vs iyi gelirdi mesela .
Hoş beş hiç hoş olmamış :)
Oooo sinirle ne tempo yapmışsındır sen şimdi
Kuzum nasılsın ?
Annen nasıl ?
Arada menü dışı da ses ver
Ahh tatlım ahh .
Hani bugüne kadar hepp ya yemiyorum da niye olmuyor diyordun ya ?
Işte eksik olan bu kararlılıktı.
Bak gör önünde engel kalmadı şimdi.odaklan ve sonucu gör.
Diyet işi kafada biter derken hep bunu anlatmak istiyorduk işte.
aynen devam .
0 kaçamak
Bol sebze yoğurt ...az karbon .
Çok iyi bi karar
Sana çok iyi gelecektir eminim day .
Bende şurda 2 haftadır evdeyim . Ki 2 saat ancak işte oluyordum ama mutlu oluyordum.
Sıkıldım.
Hakkında hayırlı olsun.
Haber ver görüşme sonucunu .
Yeminle seni bulup bi güzel silkeleyesim var saadet .
Yahu 22 yaşında bu nasıl bir karamsarlık ??
Iyi madem ... 23 te daha şişman daha mutsuz ol . 24 te çok daha şişman çok daha mutsuz .... böyle devam et !! Ne güzel değil mi ?
Bak saadet bi insanla derdini ... sıkıntısını ... kafasını karıştıran şeyi... onu bunu sabaha kadar konuşurum. Derdine yol ararız beraber .
Ama her nasihatı tamam diyip en fazla 48 saat sonra aynı umutsuzluk ve mutsuzlukla aynı yere dönüyorsunuz !
Düzeleceksin saadet .
Kaç kez yazdım sana .
Erken kalkacak ... güzel ve sağlıklı bir kahvaltı ile güne başlayacak ... gün içinde uyumayacak ! ... okuluna gidecek ...arkadaşlarınla buluşacak ...vs vs ..
Sabaha kadar oturuup , gün içini uyuyarak öldürmek mi 22 yaş enerjisi ?
Çok kızıyorum sana .
Çok.
Toparlan .
Toparlanamıyorsan yardımlara açık ol.
Ama her seferinde dön başa yapma .
Yeme yahuuuu yeme .
Bu kadar mı zor ?
Neymiş hiç fit olamatacakmış ?
Neden ?
Hiç bir sebebi yok.
Iradene sahip çıkamıyorsun sadece . Hep bi sonra ki güne vaat . Bekleme şimdi başla .
Bi elma yıkadım verdim eline
3 haftadır evde resmen ev hanımı kaprisi yapıyor benimle ilgilenmiyorsun beni sevmiyorsun çocuklar çok yordu niye işten geç çıktın.
Bu arada ev hanımı canlar siz meclisten disari
Yaa kaptanım valla ıyımı gidiyor hiç bilmiyorum ıkı gündür canım acayip tatlı istiyor ve bu hafta yine kilo vermem durmus cumadan beri yine çakıldım kaldım bugun tartıldım
Hangisini istiyorsun seç minnoşum, söktürüp sana beşi bir yerde yapacağım, alem takı görsünAnamm zengin olacamm
Hangisini istiyorsun seç minnoşum, söktürüp sana beşi bir yerde yapacağım, alem takı görsün
Eki Görüntüle 1927791
Aaaa ne var ya, en olması gereken topikte açtım gösterdimAyyyy olmayan iştahım da kaçtııı mune , sana dedim her yerde açma şu ağzını
Düğün var düğün , göbek atacağız karşılıklı .
Aaaa ne var ya, en olması gereken topikte açtım gösterdimsayemde daha az yersin bellerimizi yarıştırırız
Düğün mü varbak şimdiden anlaşalım masalara çıkar oynarım
Kuzum ne şanslısın ki 22 yaşındasın henüz bekarsın senin mi vücudun düzelmeyecek sana kendimden bahsedeyim ozaman bi kere hamilelik sonucu karnımdan göğsüme kollarımdan bacağıma kadar yırtılmayan yerim kalmadı 3 bebeyi 5,5 sene emzirdim göğüsler süzme yoğurt torbasından halliceAblacım teşekkür ederim ben üst üste kaçamak yapıp hedefimden uzaklaştığımda böyle karamsar oluyorum malesefregl öncesi psikolojisinin de etkisi var mutlaka.
Desteğin için çok teşekkür ederim
Kaçamak yaptım bugün yine. Demin de instagramda takılırken güzel vücutlu kızlar gördüm bir sürü onlara özendim. Ama sonra kendimi düşündüm hayatta öyle olamam dedim. Ne yeme düzeni var ne uyku ne spor var ne motivasyon ne kararlılık istikrar... Sen hak etmiyorsun ki dedim kendime. Hak etmediğin gibi hiçbir zaman da olamayacaksın. Her şeyin çaresini ilaçlardan arayan bi zavallısın, İradesizsin kendi başına bi hiçsin, bi de öyle vücut hayali kuruyorsun falan dedim. Karamsar oldum
Hayırrrr 23,24,25 yaşlarımı ve devamını zayıf çıtı pıtı fit olarak geçirmek istiyorumama sürekli kendime kötülük yapıp bozuyorum diyeti neden irademe hakim olamıyorum iştah kesen bi ilaç yok mu diye ondan sordum aslında tabiki zayıflama ilaçları çok zararlı biliyorum ama kendi irademe güvenim o kadar az ki ilaçlardan medet umacak hale geldim. Kış mevsimindeyiz hava soğuk spora gidemiyorum. Evde de malum iradesiz oluşumdan dolayı herhangi bir spor girişimim yok. İradesizliğim tüm hayatımı ele geçirmiş durumda. Erken yatamıyorum erken kalkamıyorum, erken kalkamayınca okula da gidemiyorum. Evde pinekleyip bi de hiçbiri yetmezmiş gibi diyeti bozuyorum. Gel de kendine inan. Gel de motive ol.
Benim ciddi bir silkelenmeye ihtiyacım var
Kocamdan inciler spor yapıcam dedim
spor mu ne sporu
Bi yemek yapıp cekiliyorsun ne bi tatlı ne bi kek sen artık sevmiyorsun beni ,hadi bişeyler getirdi yiyelim.
ablam dünkü 500 ip zorluk derecesinden 10 almıştı hani azıcık zorlayarak ee bugün kü ne de 1 saati geçmemiştir hepsi diye 10 oldu ama eğer toplamda 1 saati geçtiyse ekleyim 5 puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?