Hmmmm senle yarışacağız demek ki, ben yapıştırmam çuvalı ortaya koyarım hahahahahaha hem ben sana sinirliyim dolmalar yüzündenBende şimdiden söyleyeyim Marmara bölgesinin en hızlı dolar yapıştıran kadınıyım
Tasli daha pahalı duruyorHangisini istiyorsun seç minnoşum, söktürüp sana beşi bir yerde yapacağım, alem takı görsün
Eki Görüntüle 1927791
Ayyyy olmayan iştahım da kaçtııı mune , sana dedim her yerde açma şu ağzını
Düğün var düğün , göbek atacağız karşılıklı .
Kız ablam sende dolar mı varBende şimdiden söyleyeyim Marmara bölgesinin en hızlı dolar yapıştıran kadınıyım
Kuzum ne şanslısın ki 22 yaşındasın henüz bekarsın senin mi vücudun düzelmeyecek sana kendimden bahsedeyim ozaman bi kere hamilelik sonucu karnından göğsüne kollarından bacağına kadar yırtılmayan yerim kalmadı 3 bebeyi 5,5 sene emzirdim göğüsler süzme yoğurt torbasından hallicemetabolizma otuzlarda yirmiler kadar hızlı değil eee verilecek 25 küsür kilom var ben napıyım kuyunun içine mi gireyim benim bile umudum var ayol hatta eşime diyorum 84 model Mercedes'i 4000 küsür liraya düzeltti boyattı bi 4000 de benim kaportaya harca ne var diyorum kapatıyorum gözlerimi hoooop bi bakmışım Ebru şallı olmuş vücudum gözlerim kapalı spor yapıyorum çoğu zaman ama zararın neresinden dönersem kar diyorum öyle pişmanım ki bu raddeye geldiğime lütfen yolumuza bakalım ne olduysa oldu
ilahi abla sesli güldüm
ablam dünkü 500 ip zorluk derecesinden 10 almıştı hani azıcık zorlayarak ee bugün kü ne de 1 saati geçmemiştir hepsi diye 10 oldu ama eğer toplamda 1 saati geçtiyse ekleyim 5 puansenin motivasyonun önemli
Hmmmm senle yarışacağız demek ki, ben yapıştırmam çuvalı ortaya koyarım hahahahahaha hem ben sana sinirliyim dolmalar yüzünden
Abla ya çok tatlısın seni çok seviyorumYa bu kasvetine bu bunalımına ayyy bittim öldümlerine çok değil .
Zaten hep düzenli gitsen ...
Sana göre gayet iyi yani. Şimdi iyi dedim diye her gün yeme galeta hurma
Cadı ya ... kızdırdı yine gece gece beni ama ...
Al sana
Abla ya çok tatlısın seni çok seviyorum
Yok yok her gün yer miyim amann.
Diyetisyen bana öğlen arasında 1 bardak sütlü kahve ve kek vermişti sonra dedim ki ben üşengeç insanım kek yapmakla uğraşamam bana pratik başka bi şey ver. O da 1 galeta 2 hurma dedi. Hayyyyy nerden aldım o galetayla hurmayı
Anladın sen onu
Kuzum ne şanslısın ki 22 yaşındasın henüz bekarsın senin mi vücudun düzelmeyecek sana kendimden bahsedeyim ozaman bi kere hamilelik sonucu karnımdan göğsüme kollarımdan bacağıma kadar yırtılmayan yerim kalmadı 3 bebeyi 5,5 sene emzirdim göğüsler süzme yoğurt torbasından hallice
Abla ya süpersinmetabolizma otuzlarda yirmiler kadar hızlı değil eee verilecek 25 küsür kilom var ben napıyım kuyunun içine mi gireyim benim bile umudum var ayol hatta eşime diyorum 84 model Mercedes'i 4000 küsür liraya düzeltti boyattı bi 4000 de benim kaportaya harca ne var diyorum kapatıyorum gözlerimi hoooop bi bakmışım Ebru şallı olmuş vücudum gözlerim kapalı spor yapıyorum çoğu zaman ama zararın neresinden dönersem kar diyorum öyle pişmanım ki bu raddeye geldiğime lütfen yolumuza bakalım ne olduysa oldu
ilahi abla sesli güldüm
ablam dünkü 500 ip zorluk derecesinden 10 almıştı hani azıcık zorlayarak ee bugün kü ne de 1 saati geçmemiştir hepsi diye 10 oldu ama eğer toplamda 1 saati geçtiyse ekleyim 5 puansenin motivasyonun önemli
Hahahahahaaa o dolmalar görünmeyecekSüzme Yoğurt torbasından hallice haaa
Ahu sen hep yaz yaaa , uzun uzun yaz ..ben seve seve okurum
Hıhhh gel dedim mi dedim
Senin canın sinirlenmek istemiş el kadar bebeye
Ya hangi dolmaydı bu arada ,
Şu mu ?
Dedim ama ... pc mi mi hacledin kadınnn ?
Yüklenilen dosya boyutu nedeni ile sunucu tarafından işlenilememektedir.
2016_131146.jpg
Yazdı
Ahaha ben senin tarzını seviyorum sorun yok
Seni daha yakınen takipteyim artık .
Sabah saadetle açacağım gözlerimi gece saadetle kapayacağım
Ona göre
Ahahahahha öpücükle başlayıp sopa ile bitiriyorum , deli miyim neyim
Hahahahahaaa o dolmalar görünmeyecekyiyemediğim dolmaları hacklerim
El kadar bebe mibellere girerim bak
Sizin topikte geyik serbest mi kaptan, dalıyorum diye atmayın beni sonra
Ahaha ben senin tarzını seviyorum sorun yok
Kaptan menümü yazıyorum.Yok yasak , menü yazacaksın önce sonra geyik
Geyik olmasa çekilir mi bu çile beee mune .
Kaptan menümü yazıyorum.
Yayla çorbası
Aus ekşili kuru dolma.
Şimdi geyik yapabilir miyim
Fark etmez kuzum nasil uygunsa artik
İyi geceler sevgili takımım
Diyetisyen im dediği gibi beslendim çok şükür
2mil lesli
2kupa y.cay
2lt civarında su
Hayırlı geceler sevgili takımım
Ausencia @Ahu060812 spor kaptanımmm puanımı istiyrem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?