Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet Gerçi yanlışlıkla xs olduğunu yazma

Dip not: Soda şişesi onlar soda
XS olduğumu asla yazmam, XS yazmayacaktım değil mi teşvik içinde mi yazamıyorum XS diye

Topikteki herkese selam olsun, maksat kaptana samimiyetten birazcık takılmaktı, yıktık perdeyi eyledik viran, varıp sahibine haber verelim hemannn, hatamız olduysa affola

İyi geceler munem ... XS yazmadığın için daha bi çoooook seviyorum seni

Merhaba:

littlecoffeedoc cim yazdıklarını ve daraldığını gördüm ve beni 6 sene öncesine götürdün.

İnsanların sen biraz kilomu aldın bakışlarının altında henüz 22 yaşında hep kilosu olan bir kızdım. Ama çok aldırmadım takmadım. Hatta tartılardan bile kaçıyordum. Kaç kiloyum haberim yoktu.

Fotoğrafım bile Yok doğru dürüst o zamana dair çünkü şişmandım güzel çıkmıyordum. Hep ama senin yüzün güzel lafları Yok boyun var vs. Lafları gittikçe azaldı ve Birgün tartıya çıktım 92 yi gördüm. Depresyondan daha çok yedim delirdim ama sonra 94 ü de görünce napıyorsun kızım dedim sen kendimi kesicektim 100lg yum resmen.

Kadınlar kulübüyle tanıştım o gün. 90 kg üstündekiler birlikte zayıflıyor topiğin de başladım. Bir de kendime küçük bir defter yaptım gün gün Ne yiyorsam yazdım bu beni inanılmaz motive etti. Kg mu da hep not aldım. Sonra onun üzerinden ne yediğim de kilo vermişim ne yediğim de almışım hesaplaması yaptım.

Ve bu süreçte hiç spor yapmadım 25 kg verdim 6 ay içinde. Çünkü 22 yaşındasın ve vücudun kilo verdikçe güzelleşiyor ekstra bir spora ihtiyacın Yok mutlaka ileride olacak ama yaza kadar yeterli kilo verip yazın spora başlamak senin motivasyonunu bozmasın.

Seni çok iyi anladığımı söylemek için bu kadar uzun yazdım. Ve hep derim hayatımın en güzel yaşı 23 dü diye. Bu da zayıfladığım içindi.

Benim gibi dünyaları yiyen bir insan bile bunu yapabildiyse sende yaparsın.

Kendine güven ama hep bunu düşünme.

Defter hesabı ne güzelmiş mimu bende deneyeyim , duraklama dönemleri çok daha net görülür .
Sağol fiikir için

Defter hesabı ne güzelmiş mimu bende deneyeyim , duraklama dönemleri çok daha net görülür .
Sağol fiikir için

Rica ederim kaptanım ve böyle güzel tatlış bir defter olursa insan daha çok motive oluyor çantam da saklıyor her an not alıyordum :)

Canım o kadar güzel anlatmışsın ki. Beni böylesine anlayan bi yorum okuduğuma çok mutlu oldum. Ve seni tebrik ediyorum harika bir iş başarmışsın.
Sayenizde kendimi gerçekten ama gerçekten çok iyi hissediyorum. Şu an çok açım ne yalan söyleyeyim alıştım gece atıştırmalıklarına ama kendime ıhlamur yapıyorum sadece onu içip ılık bi duş alıp uyuyacağım hiçbir şekilde yemek yemeyeceğim
@Daydream15 yolladığın hesaplara baktım 40kilonasilgider inanılmaz birkaç videosunu izledim harika motivasyon veriyo enerjisi süper

Tamam geliyim yaa. Ben alismisim buraya. Bi de kaptanim sabah tartıda 66.1 dim hem de wc çıkmadan . şaşırdım hayra alamet olaaa

Kızlar düdüklü tencere almak istiyorum ama hangisinden alicam bilemedim . 500 liraya da var 150 liraya da daha düşüge de . şöyle evde memnun oldugunuz . Bakliyat lari pişirme Süresi en az olabiln.sebzeleri öldürmeden haslayabilen bi tencere

wmf ve fissler var 3 dk da sebze 5dk et pişiriyorlar.şuan dolardan fiyatları artımıs olabilir.benim ailemde herkeste fissler var arkadaslarımda wmf.hepside memnunlar.nohutu bile ıslatmadan pişiriyorlar.anneme de almıstık.
bende alayım dedim ama kısa sürede pişirmenin daha sağlıksız oldugunu söyledi tefal deki kız.aslında kendi ürünlerini satmak içinde söylemiş olabilir birde benim düdüklüm emsan ve oda 5dk ya kalmadan mercimeği 15dk da ıslanmıs bakliyatı pişiriyor o yüzdende değiştirmek için acelem yok.

Tamam geliyim yaa. Ben alismisim buraya. Bi de kaptanim sabah tartıda 66.1 dim hem de wc çıkmadan . şaşırdım hayra alamet olaaa

Iyi değerlendir bu şansı işte.
Almıyorsun ... vermeye de çok müsaitsin belli.
Herkes senin kadar şanslı değil.
Kıymetini bil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…