Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayy sahi mıı . emsan à bakıyım bi o zamn. Dun düdüklü de 1 saat 20 dk kuru fasulye piisrdim altını da çok açmıştım dibi tutmus yandı falan.artık yeter dedim. vay be 5 dk 15 dk... haaa . Hemen almalıyım

Iyi değerlendir bu şansı işte.
Almıyorsun ... vermeye de çok müsaitsin belli.
Herkes senin kadar şanslı değil.
Kıymetini bil.
Dun geçen seneki mezun oldgm yaz fotolarima baktimm ausum o kadar guZEL ki . Citi pitı zayıf dertsiz tasasiz hı kadinmisim simdi sikistiran kiyafetlerim orada bol bol üstüme. sıfır göbek ..hey hey.. Çok ozendim. Ama söz valla.mart nisan bi gelsın . yavrum ek gidaya tam başlasın sıkı diyet yapip gene gelce 50 li rakamlara

canım ya zaten eminim sen fiziksel iyi duruyorsun.biraz belki göbek vardır.bence kendine dert etme zaten ilk 6 ay diyet yapılmaz.sen sadece sağlıklı beslensen abur cuburdan uzak dursan bile yeter eminim.dşyet psikolojisinde olma sağlıklı anne sağlıklı bebek .zararlı karbonhidratlarda insana depseryon yapıyor.barsak florasını bozuyor.

Ayy sağol . Çok Haklsın . . bu arada dediğin diğer iki markaya da baktimm çok güzel yaa. Yani ilk defa duydum bunları da. sanirim paraya kıyıp bunlardan alicam

Günaydın herkese.
Okula gittim sabah ... yine bir dolu şikayet .
Canım sıkıldı .
Ne oldu kaptanim yaramazlik mi ) ayy benim kizim gitsin okula kesin bende sikayet alacam bir kere ogretmen diyecek anammmm bu hic susmuyor sinifta duzen kalmadi diyecek bide liderlik duygusu cok fazla ..en once ben ...ben birinci oldum törpülemeye calisiyorum yok daha kucukmu bilemedim herseyde en once o olacak...

ben olsam fishlerr veya wmf alırdım wmf Türkiye ye yeni gelmiş değil mi kelebekolacam oda fishlerr gibi 5 dk da pişiriyor
Verocum annem geçenlerde fishler aldı kurufasulye yi tencere kitlendikten 5 dk sonra kapattı açılana kadar bekledi sonra bi baktık hamur gibi olmuş şaşırdık

wmf yi aarkadasım yıllar once avusturyadan alıp kullanmıs tavsiye etmişti.gecen magaza da gördüm yeni geldiği için uygun demişelerdi.sonra 100tl arttı fiyatı.evet ıslatılmıs kurufasulye için 5dk cok fısslere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…