Ayy sahi mıı . emsan à bakıyım bi o zamn. Dun düdüklü de 1 saat 20 dk kuru fasulye piisrdim altını da çok açmıştım dibi tutmus yandı falan.artık yeter dedim. vay be 5 dk 15 dk... haaa . Hemen almalıyımwmf ve fissler var 3 dk da sebze 5dk et pişiriyorlar.şuan dolardan fiyatları artımıs olabilir.benim ailemde herkeste fissler var arkadaslarımda wmf.hepside memnunlar.nohutu bile ıslatmadan pişiriyorlar.anneme de almıstık.
bende alayım dedim ama kısa sürede pişirmenin daha sağlıksız oldugunu söyledi tefal deki kız.aslında kendi ürünlerini satmak içinde söylemiş olabilir birde benim düdüklüm emsan ve oda 5dk ya kalmadan mercimeği 15dk da ıslanmıs bakliyatı pişiriyor o yüzdende değiştirmek için acelem yok.
Dun geçen seneki mezun oldgm yaz fotolarima baktimm ausum o kadar guZEL ki . Citi pitı zayıf dertsiz tasasiz hı kadinmisim simdi sikistiran kiyafetlerim orada bol bol üstüme. sıfır göbek ..hey hey.. Çok ozendim. Ama söz valla.mart nisan bi gelsın . yavrum ek gidaya tam başlasın sıkı diyet yapip gene gelce 50 li rakamlaraIyi değerlendir bu şansı işte.
Almıyorsun ... vermeye de çok müsaitsin belli.
Herkes senin kadar şanslı değil.
Kıymetini bil.
canım ya zaten eminim sen fiziksel iyi duruyorsun.biraz belki göbek vardır.bence kendine dert etme zaten ilk 6 ay diyet yapılmaz.sen sadece sağlıklı beslensen abur cuburdan uzak dursan bile yeter eminim.dşyet psikolojisinde olma sağlıklı anne sağlıklı bebek .zararlı karbonhidratlarda insana depseryon yapıyor.barsak florasını bozuyor.Dun geçen seneki mezun oldgm yaz fotolarima baktimm ausum o kadar guZEL ki . Citi pitı zayıf dertsiz tasasiz hı kadinmisim simdi sikistiran kiyafetlerim orada bol bol üstüme. sıfır göbek ..hey hey.. Çok ozendim. Ama söz valla.mart nisan bi gelsın . yavrum ek gidaya tam başlasın sıkı diyet yapip gene gelce 50 li rakamlara
Ayy sağol . Çok Haklsın . . bu arada dediğin diğer iki markaya da baktimm çok güzel yaa. Yani ilk defa duydum bunları da. sanirim paraya kıyıp bunlardan alicamcanım ya zaten eminim sen fiziksel iyi duruyorsun.biraz belki göbek vardır.bence kendine dert etme zaten ilk 6 ay diyet yapılmaz.sen sadece sağlıklı beslensen abur cuburdan uzak dursan bile yeter eminim.dşyet psikolojisinde olma sağlıklı anne sağlıklı bebek .zararlı karbonhidratlarda insana depseryon yapıyor.barsak florasını bozuyor.
kullananlar cok memnun wmf bi ara 299tl idi sanırım artmıs.Ayy sağol . Çok Haklsın . . bu arada dediğin diğer iki markaya da baktimm çok güzel yaa. Yani ilk defa duydum bunları da. sanirim paraya kıyıp bunlardan alicam
Ne oldu kaptanim yaramazlik miGünaydın herkese.
Okula gittim sabah ... yine bir dolu şikayet .
Canım sıkıldı .
ben olsam fishlerr veya wmf alırdım wmf Türkiye ye yeni gelmiş değil miKızlar düdüklü tencere almak istiyorum ama hangisinden alicam bilemedim . 500 liraya da var 150 liraya da daha düşüge de . şöyle evde memnun oldugunuz . Bakliyat lari pişirme Süresi en az olabiln.sebzeleri öldürmeden haslayabilen bi tencere
wmf yi aarkadasım yıllar once avusturyadan alıp kullanmıs tavsiye etmişti.gecen magaza da gördüm yeni geldiği için uygun demişelerdi.sonra 100tl arttı fiyatı.evet ıslatılmıs kurufasulye için 5dk cok fısslere.ben olsam fishlerr veya wmf alırdım wmf Türkiye ye yeni gelmiş değil mikelebekolacam oda fishlerr gibi 5 dk da pişiriyor
Verocum annem geçenlerde fishler aldı kurufasulye yi tencere kitlendikten 5 dk sonra kapattı açılana kadar bekledi sonra bi baktık hamur gibi olmuş şaşırdık
kelebekim nasılsınervahafsa gözün aydin canim hayirli olsun. Kac haftalik kan verdin mi . bizim 2017 anneleri grubu var katilmak istersen eklerim
sinir bozmak yok canım.sen elinden geleni yap.artı çıkarsa baskül utansın.Kizlar regli olacam bu yuzden mi tartida arti ciktim sinirlerim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?