Geçmişi okuyodum canimkelebekim nasılsın
aman dikkat et kendine.Geçmişi okuyodum canimbugunlerde biraz üşüttüm yatiyorum. Onun disinda pek bi aktiviten yok. Sen napiyosun nasilsin
Ayy sifayi kaptim canimaman dikkat et kendine.
çok şükür ev iş çoluk çocuk..spor diyet ama sonuc kesat..baskül küs bana.
Günaydın kelebeğim nasılsın kuzucum? ♡♡♡Gunaydinlar citir hatunlar
Canım kesin reglidendir kendinden şüphen yoksa kafaya takacak da bişey yok demektirKizlar regli olacam bu yuzden mi tartida arti ciktim sinirlerim bozuldu
Bende sana watsaptan yazayim diyordum burda pek fursat bulamiyorum. Biraz hastayim kuzum . sen nasilsin napiyosunGünaydın kelebeğim nasılsın kuzucum? ♡♡♡
Bende sana watsaptan yazayim diyordum burda pek fursat bulamiyorum. Biraz hastayim kuzum . sen nasilsin napiyosunGünaydın kelebeğim nasılsın kuzucum? ♡♡♡
Aaa gerçekten mi dün spor konuştuk ya ben yaptın sandım bi önceki günü hatırladım demekki neyse sen bugün yaparsın bende puan eklemem sana ozamangünaydıııınnn kızlar yağların cayır cayır yandığı bir gün olsun :)Ahu060812 canımmm spor rakibem :) ben dün spor yapmadım. 15 yazıyordu da. gün aşırı yapmaya çalışıyorum :)
Aaa gerçekten mi dün spor konuştuk ya ben yaptın sandım bi önceki günü hatırladım demekki neyse sen bugün yaparsın bende puan eklemem sana ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?