Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben burdayım cnm
Canım aslında yapabilsen de akşamları yapsan diyecem de işte ortamını biliyorum çocuklarla imkansız anca evin işini yetiştiriyorsundur ben bile spora 2 saat verince yetiştiremiyorum hiç bişeyi sana bi çözüm bulsak.artılar içinde günde 3lt su içmeyi öneriyorum sana birde sıfır kaçamak sıfır ekmek az yemek

Şirkette net sıkıntılı

Ausencia cnm niye sikayet ? Aldin

Kizlar sporunuzu cok kiskanoyorumm

masummmcum sen hem çocuk hem ev hem iş hem koca bence ne büyük spor bu bende bu enerji olabilir miydi bilmiyorum :) kendini lütfen umutsuzluğa kaptırma.

kızlar araanızda makat çatlağı olan var mı ben yıllardır çekiyorum dönem diönem düzeliyor ama bir kere iki gün kabız olayım tekrar başlıyor suan kabız değilim ama yinede affedersiniz yaptıktan sonra sızlama ve kan gelme durumu oluyor dr çatlak derinde demişti fitil verdi krem verdi oturma banyosu dedi ... ama fitilinde artık faydasını görmedim dr bana ağır spor yapma demişti acaba eliptik yapıyorum zorladım mı ki ???

ahu valla hergün kalkıp yapcam diyorum amaaa
haftaya keisn başlıyorum yani cua gününden sonra en az 3 mil leislem olcak artık
bu önümzüdeki iki günde ekmek ve türevlerini yemiycem, meyve yemeyim akşm çorba içicem sadece
ne kadar gidersee

hemoroitmi cnm ?
bilemeidm alakası varmı doktorumuz gelir biradan

ne dr u na gittin canım.oturma banyosunu mutlaka yap.sıkıntın olsun olmasın.günde en az 2 kere.
nezmanadan beridir var.?

hemoroitmi cnm ?
bilemeidm alakası varmı doktorumuz gelir biradan
Yok canim analfussur dedi dr..ve ben spora basladim agrilarim ve kanama daha fazlalasti onu fark ettim bana agir spor yapma demisti...bir kere daha boyle olmustu i zamanda spor yapıyordum biraktim sporu kendiliginden 10 günde gectu simdu ben spor yaptikca tahris mi oluyor acaba ???

ne dr u na gittin canım.oturma banyosunu mutlaka yap.sıkıntın olsun olmasın.günde en az 2 kere.
nezmanadan beridir var.?
Doktorum , genel cerahiye gitmistim 1.5 yil önce ozamanda deli gibi spor yapiyordum..cerrah kontrol etti catlagin cook derinde ada dedi...ama ameliyati onermem tekrarlar dedi..oturma banyosu yap kremleri ve fitili kullan dedi agir spor yok sadece yuruyus yap dedi kesinlikle beslenmene dikkat et dedi...bende yuruyus bandim var onda yurusem olur mu dedim dediki sokakta yuruyuyirmus gibi ayarla fazla zorlama dedi...

Simdi dr yine spora basladim tabiii deli gibi hizli hizli eliptik yapiyorum tekrar basladi yaklasij 20 gundur ara ara duruyir sonra yine basliyor...oturma banyosu siparis verdim gelecek. Eliptik yapmayayyim diyorum..

yapma canım.yıl geçmiş artık seninki kronikleşmiş tek tedavisi ameliyat onuda önermiyorsa ozaman hayatın boyunca dikkat edeceksin.
fissur yara gibi bişey demek ki tam kapanmıyor yaran.bence bi cerraha daha git.

yapma canım.yıl geçmiş artık seninki kronikleşmiş tek tedavisi ameliyat onuda önermiyorsa ozaman hayatın boyunca dikkat edeceksin.
fissur yara gibi bişey demek ki tam kapanmıyor yaran.bence bi cerraha daha git.
Ama doktorum 1.5 yil once gittim onun tedavisini uyguladim uzun bi donem sorun yasamadim simdi tekrarladi.haklisiniz kroniklesti cunku uzun yillara dayali ara ara geciyor tekrarlıyor tekrar gidecem genel cerahiye cok tesekkur ederim ilgilendiginiz icin...

3 normal doğum yaptım hepsinden sonra fissur yaşadım ama iyileştiler.ağrısı cok fenaydı bilirim.sıcak oturma banyoları bende cok işe yaradı.hala kabız oldugumda bana kendini hatırlatır ama ince bi sızı şeklinde.seninki demek ki baya derinmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…