Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kelebekolacam
cnm nasıl gidiyor if diyeti
ben akşam yemgni sütle kuruyemişle geçiştiricne akşam evde atştırıyorum yine eskiye döndüm o yzüden akşam ofiste yiyip çıkıcam yine yemegimi 5-6 arası mutlkaa yemiş oluurum
öglen yedigim menüye göre ayarlarım yiyeceklerimi

eski düzen devam edicem ama metformin+lesile abla ekleyerek

Evet derinde ( dun siparis verdim netten yarin elimde olur insallah oturma banyosu gunde iki kere yaparim..eliptik yapmayacam cunku biliyorum ne zaman yapsam nuksetti hastaligim..yuruyus yaparim..fitil ve kremlerimide kullaniyorum artik gecmezse haftaya carsamba gideyim diyorum...cok sagolun bende bir dogum yaptim sezeryanla yaptim ama hamileliğimde hic kabizlik yasamadim tuhaftir. Hatta duzenli hergun iki kere wc ye cikiyordum dr sordum normal mi dedim dr dediki mide yanmasi icin aldigin gaviscon yapiyor olabilir demisti...

İş yerinde yemek tam bir sıkıntı. sabah kahvaltısını hallediyorum da öğle yemeği azap haline geldi artık. dışarıdan sağlıklı birşeyler yemek aşırı pahalı. bulunduğum konumda da ızgara köfteden başka seçeneğim yok.

Önerileriniz var mı? sizler nasıl çözüyorsunuz.

sefertası.ben de bu hafta nedense bi düzen kurup getiremeidm.oyüzden muzdaribim cıkıp etrafı kolacan ettim bisey bulamadım.
2 markete girdim kayda değer saglıklı bişey bulamadım dönerci vs vardı hiçç içim almadı.benim işyeri getirdiğim yemeği ısıtacak musait .

canım , hazır bardak çorbalarından bulundur ama kremasız olanlardan pratik olur haftada 1 günü bu şekilde geçiştirebilirsin..

akşamdan karnabahar haşlayıp bir saklama kabına koyup birazda ayrı saklama kabına yoğurt koy işyerinde karıştır yiyebilirsin. hııım oldumu sana iki gün )

bir günde ızgara köfte yanında salata söyle oldu 3 gün )

3 gün geldi aklıma ))

bende bugun ne yesem diye düşünüyorum salata yaptım hazır akşama ne yesem eşimle kızıma yayla çorbası yaptım ama yayla çorbasına un koyduğum için ben yemiyeyim diyorum ne yapsam acaba hımmmm ???ton balığı geldi aklıma bakayım akşama daha vaktim var... çok acıkmaya başladım bu aralar ((

benim iş yerinde çıkıyor cnm yemek sıkıntım yok
ama yanında götürebilirisn

ay ada ye ya ne olcak okadar undan
ben bütün çorbaları yiyorummm

bende öyle sebze asla bulamıyorum. Merkezi bir yerde olsam neler oluyor elinin altında. Yemek ısıtmaya müsait bir mutfağımız yok maalesef. Ocağı vs kullanmıyoruz.

canımmmm çok teşekkür ederim. 1 güne ton balıklı bir güne de enginarlı kerevizli menü yaparsam çözülecek gibi sıkıntım

benim iş yerinde çıkıyor cnm yemek sıkıntım yok
ama yanında götürebilirisn

eski iş yerimde çıkan yemekleri de yiyemiyordum. sözde çok büyük firma ama yemekleri o kadar kötüydü ki. iş yerinde güzel yemek çıkan salata barı falan olan iş yerlerine bayılıyorum :)

çantamda elma buldum onu dogradım içine biraz badem attım marketten küçük kase yogurt aldım onu da kattım içine bide bi kaç sunta kırdım üzerinede tarçın serptim.mmmmmm öğle yemeği oldu bana.
bu karışımı bir diyetisyen anlatmıştı ben denedim çok güzel bağırsak çalıştırıyor ...

bizim yemek sınırlı yani salata barımız yok ama yemekler az ve öz çıktıgı için lezettlide
yemek termosu alsan daha iyi olmazmı , taşıya bilrimisin ? yiyecek yer varmı ofiste

Malzemeler,

• 1 kase yoğurt
  • 1 çay kaşığı toz tarçın
  • 1 çay kaşığı toz zencefil
  • 1 çay kaşığı toz zerdeçal

yoğurt kürüymüş bu kızlar haftada iki kere yapın diyorlar ve ciddi anlamda ödem atılıyormuş ...-500 görülüyormuş ..perşembe akşamı yapayım ) akşam yatmadan yapın deniliyor yağ yakıyormuş güya zencefilim varda zerdaçalım yok acaba bugun bi zerdaçalsız deniyeyeim )

bu gün spor yapmayacam popom iyileşincye kadar yapmayacam sadece yürüyüş yaparım sanırım daha eliptik yapmam ne zaman yapsam rahatsızlığım tekrar çıkıyor...

Hic kışı sevmiyorum cook usuyorum gelsin yaz... biliyorum çiftçiler icin cok onemli kis kar yagis ....keske imkanim olsafa yazlari kuzey yarim kurede olsam kislarida guney yarim kurede hic kis gormesem ...offf offf cok mu sey istiyorum...

Yorucu bir gün

Öğlen yine okuldaydım . Öğretmenle daha uzun konuştuk .

Ağladım . Saçma sapan . Sinirlerim boşaldı.

Pfff hiç istemediğim şeyler ... diğer veliler soruyor falan .
Kendi kabuğumda halledemedim .
Salak gibi pıtır pıtır döküldü yaşlar.

Ordan çıktım . Yürüdüm yağmurda . Zatürre olmazsam iyi.

Yusufu alıp geldim şimdi.

Hiç keyfim yok.

Bugün benden bi halt olmaz .

Geçmişi sonra okurum canlar .

Şikayet ne derseniz ... öyle yaramazlık , tembellik değil . Keşke öyle olsa . Ben şikayete değil oğluma üzülüyorum o yüzden ağladım .. ağlıyorum.
Yusuf 4 yaşından beri pedagog gözetiminde.
Ilk duyduğumuzda kabarıp gururlandığımız ama zorluklarını yaşadıkça debelenip durduğumuz üstün zeka teşhisi ile.
Uyum sağlayamıyor , sıkılıyor , herkes çarpma bölme uğraşırken ...o akılları durduracak sorular soruyor. Sonra arada kaynadıkça sınıfta ... iyice kopuyor .
Ders boyu hayallere dalıyor .
Gık deseniz üzülüp ağlıyor .
Ve ben ona yetemiyorum.
Okul yok . Ne bu ilçede ne ilçeyi geçtim şehirde.
Ist ve Ankara da iki vakıf okulu var üstün zekalı çocuklar için.
Ama biz pılımızı pırtımızı toplayıp tüm düzeni değiştirip gidemiyoruz .
Öyle kalıyor oğlum ... gözümün içine bakıyor bugün .
Ağlama anne ... senin yapabileceğin hiç bir şey yok . Benim kendimi düzeltmem lazım biliyorum ama yapamıyorum . Hep sana söz veriyorum , tutamıyorum . Bir gün beni sevmeyeceksin diye çok korkuyorum diyor .
Gözlerim şişti ağlamaktan .
Niye yazıyorum bunları onu da bilmiyorum.
Içimde doldu taştı .
Uğruna ölürüm derim ama onun geleceği için bi adım atmaya korkacak kadar kötü bir anne miyim ? Beynimi yiyorum .
Her hafta pedagog görüşmesi var . Biraz formal olan düzene ayak uydurabilsin diye .
Ayak uydursun diye uğraşırken çocuğumu mutsuz ediyorum . Özgür düşünemiyor .
Kalıba sokmaya çalışıyorum onu.
Off .
Ben çıkayım kızlar .

Canimm tadı biraz degisik lakin sonuc gercekten müthiş bende etki etmisti tavsiye ederim

Yaaaa canimsinn benimm yaaa Yusuf adi gibii kendide güzel Yusufcumm Masaallah annesi akil kupu insallah çok güzel bir geleceği olur.Kendini üzüp yipratma canim bir anne olarak evladinin iyiligini düşünüyorsun hic bir anne kötü olsun istemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…