Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ausumm snei böyle görmekk çok üzdü beni ama insanız oluyor işte
düzen degiştirmek zor tabiki , ama üzülme allah başka dert vermesin çok klişe bir söz ama öyle
kk da bir arkadaşım daha vardı öyle olan ziligurti istanbulda yaşıyor onunda oglu senin anlattıgın gibiydi sanırım
gelirse belki sana yardımcı olabilir bu konuda , en azından daha iyi anlar...

Canım benim aynısı bende de var ama suan anaokulunda oldugundan öğretmen idare ediyor.evde sınıfta bahsettikleri saturnun halkaları güneş sistemi kavak agacının neden ciçeğinin olmadıgı harita çiziyor.
anaokulun ilk haftası öğretmenin şikayeti bu cocuk cok hayalperest.bir velide baktım öğretmene bi cocugu şikayet ediyor bide baktım benim oğlum.çünkü benimki küçük oldugundan arkadasları onu anlamayınca hırcınlasıyor.
evdede kardesine heyecanla yaptıgı keşfettiği şeyleri anlatırken diğeri hangi elbiseyi giysem diye düşünen bi kız olunca sürekli hır gür var.
Allah kolaylık versin tek umudum bu şubat dönemi tayin çıkma ihtimali var ankara olursa bizim için iyi olacak
inşallah sizin içinde bi hal çaresi olur.

Kaptanim uzulmeyin lutfen dediginiz gibi aslinda çok şükür zeka seviyesi yuksek..aslinda her ilde boyle cocuklar icin okullar yapilsa dahiler yetisir..suan dahileri bi kaliba sokmaya calisiyoruz..

Auscum muhakkak yaptirmissindir ancak tip fakultelerinde cocuk zeka testleri yapiliyor..zor bir durum anliyorum seni..yusuf kac yasinda bilmiyorum ama bir hal yolu vardir.. kendini kötü anne miyim diye sorgulama lutfen...sartlar insanin elini kolunu bagliyor..

Seni sadece yazdiklarina dayanarak bir konuda elestirmek istiyorum..yusufun soylediklerini yazmissin..cocuga bunlari hissettirdigin anlasiliyor..ve bu durum olanlardan kendisinin sorumlusu oldugunu hatali oldugunu dusundurtur..

Sen güçlü bir kadinsin Yusuf duygularina sahit olmamali..

Biz ayni sorunu ata ilkokuldayken yasadik..ilgi alani cocuk seviyesinde degildi uzaydan gezegenlerden bahsediyordu arkadaslari kosup oynamak istedikleri icin atayi dinlemiyorlardi oda o bilgiyi paylasmak icin ogretmenini esir aliyordu..adamda 10 dk tenefusum var bazen Atayi dinleyemiyorum diyordu. Cok icine kapaniklasmisti. Yari bursla ozel bir okulu kazandi oradaki cocuklar ilgi alanlari olarak ataya daha yakin olduklari kabugunu kirdi..ben cok korkuyordum ausum zaman care oldu..haaa tamamen bitti mi yaptiklari hayir..sosyalde osmanli konusuna girmeden konu testlerini çözmüş ve hepsi full. Ingilizce ogretmeni ogretmedigim kelimeleri biliyor 7.sinifta universite sinavinda ciksn yabanci dil sorularinin tamamini yapacak duzeyde diyor..okul disinda aktiviteye gidiyor mu??farkli bir ortama girmeli..biz 3 yildir baskete gönderiyoruz..bu sene cok komik geyik bi tip oldu ogretmenleri inanamiyorlar..resim.tiyatro..icindeki enerjiyi bir yöne aktarmak iyi geliyor..lutfen uzme kendini aklim sende.. Ausencia

@Dersaadet_ kuşum yeni dönebiliyorum mesaja kusura bakma ben bi süre spor salonuna gittim bi süre dışarda yürüyüş yaptım bi süre evde leslie ve bölgesel hareketler yaptım sonuç ise ortada menüne gelince hiçte kötü değil burda sana söylenenlere kulak ver kendin araştır en doğru bilgilere ulaşacaksın o yediğin 5 hurma seni rahatsız etmesin önce zihnini umutsuzluktan ve kötü düşücelerden temizle istedikten sonra yapamayacağımız bişey yok

Sevgili kaptanım Ausencia en ufak kuzenimde bu şekilde ve yengemin bütün dengesini baştan aşağı bitirdi. Öğretmenine olmadık sorular, asla konsantrasyonu olmaması gibi.

Okulların kolejlerin üstün zekalı çocuklar için oluşturdukları sınıflar oluyor. çünkü türkiyedeki bir kaçtane merkez maalesef yetmez bunca çocuğa. oturduğun yerdeki kolejlerde bir araştırma yaptın mı daha önce?

Bizim çözümümüz bu şekilde oldu. bir kaç sınava ve teste giriyor çocuk ona göre sınıflara yerleştiriyorlar. Büyük miktarda burs da alıyorlar.

Şu anda az ders bol aktivite deney gibi dersleri var. Evde kimya deneyleri yapıyor mesela.

Kendini asla yetmiyorum diye düşünme sen şu koca takıma yeten harika bir annesin eminim :)

Sevgiler.

Bugün menu

Sabah 10.00
Karatay kahvaltisi

Ogle
Cig lahana 4 yaprak
8 findik

Aksam

Tavuk sis
Ayran
Salata
Iki dilim ince lavas yedim vallaha kizmayin (

2.5 lt su spor yok...

Ausencia ablacım Yusuf un psikolojik sağlığı için böyle davranmaman gerekiyor , üniversite olmayan il yok artık eğitim fakültelerinde özel eğitim dersi okutulur biliyorsundur üniversitedeki hocaların özel ofisleride olabiliyor acaba onumu araştırsan çünkü özel eğitim sadece normalin altındaki çocukları değil üstünüde kapsıyor.. insan bazen tutamıyor kendini bi boşalma yaşaışsın ama toparlanmalısın

Menum 21.12.2016 Çarşamba
Sabah
Yarim yumurta
1 dlm ekmek

Öğle
Biskuvi

Aksam
1 tabak corba
2 yk pilav

3 lt su 2 karisik cay 2 kusburnu 30 dakika yürüyüş
Hayirli aksamlar kizlarr

Ausencia canım kaptanım kendine lütfen yüklenme sen tanımadığın bunca insana bile yetişip yardımcı oluyorsun degilki kendi çoçuğuna
Sağlık sıhhat olsun herşeyin bir yolu vardı
20yıllık bir öğretmen olarak derslerde dahil hiçbirşey bir seyçoçuğun kişiliğinden onun mutluluğundan daha değerli değildir
Çoçuğunun üzülmemesi için önce sen rahat mutlu sakin doğal olacaksınki oda rahatlasın kuzucuk
Öğretmen dersin düzenini bozuyor diye şikayet lendi bu durumda şikayet edecek velinin moralini bozacak ne varki
Canım Rabbim hepimizin kuzucuk larını esirgesin isteyen arkadaş larımıza delyden saydıma hayırlısı ile nasip etsin

Merhabalar menüm
sabah
2 dilim kizarmış tam buğday ekmeği
1 kk peynir
5 zeytin
1 tavada yumurta
Domates biraz marul
birer lokma portakal kabuğu ve patlıcan reçeli
Öğlen
1 hamburger
1 bardak zero
Biraz patates
Akşam
1 kase mercimek vifbat
2 y.k. nohut
4 y.k. bulgur pilavı
biraz yoğurt 1 er salatalık biber turşusu
Su:1,5-2 lt.
Spor: 30 dk. yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…