Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim her spor yaptigimda daha cok artıyor bi 4 -5 gun spor yapmayacam oturma banyosu yapacam insallah gecer...olmadi haftaya tekrar genel cerahiye gidecem...

Üzülme tatlim ya bak ne güzel gurur duyacağınız pırıl pırıl bir evladın var evet her anne baba çocuğunun geleceği için güzel şeyler yapmak istiyor ama imkanlar el vermiyor ama sen kendini üzme onun önünde çok güzel ve pırıl pırıl bir hayat var öyle düşün ve çocuğunu da üzme seni öyle görmesin mevlam buyuktur

Iyi geceler sevgili takımım
Menümü veriyorum
Sabah
3dlm ç.ekmeği
7zeytin
1 dlm peynir
1hş yumurta
Yeşillik
ARA
1mandalina
1elma
ÖĞLE
tonbalıklı salata
Ayran
2dlm ç ekmeği
ARA
2dlm ç ekmeği
Peynir
1Mandalina
AKŞAM
Kapuska
Salata
2dlm ç ekmeği
ARA
1mandalina
1 bardak tarcınlı süt
yatmadan bunu kendim yaptım diyetisyenim demedi listemdeki akşam yoğurdunu geceye aldım zencefil zerdeçal tarçın pulbiber koydum
2mil lesli
2kupa y.cay 2lt civarında su
Hayırlı geceler sevgili takımım

Ayy uzun zamandır antep böyle kar görmedi yarında okullar tatil çoçuklar evde
Yarın perşembe dikkatli olalıyız daha önceden perşembe leri protein diyeti yapardım cuma için ama yarında listeme uyacağım aetık ne kafar kusmetse

Ay pahalı yahu 750 lira . Kocam à dedim adam bi tencerye vermem o parayı dedi korkmaz in 250 lraya varmis 2li tencere onu alak dedik bakam arastiriom hala

Ayy ne güzel tatillll demek ... Keske benimmm olsaaaa

iyigeceler kızlar benimde annemler İstanbul dan geldi pek bakamadım öğlen spordan sonra bi gittim bidaha gelemedim topiğe bu aralar pek bi keyifsizsiniz genel olarak hem metabolizmamız yavaşladı hem moralimiz ama herşeyin de bir nedeni var doğada havalar nasıl soğuk insan burnunu dışarıya çıkaramıyor vücutta yağlan üşüme yağlan üşüme diyo vücut artmak isterken biz eksilmeye çalışıyoruz sonra artı görünce bizim de moralimiz bozuluyor giriyoruz kısır döngüye ne yaparsak yapalım stres yapmayalım arkadaşlar lütfen sonuçta herkes kendi için burda stres olayı daha vahim hale getiriyor sabır sabır sabır

DelyDoly senin de hiç keyfin YOk bu ara farketmedim sanma

@masumm ne olursa olsun başımızın tacısın sıkma canını

Ausencia kaptanım bizim sınıfımızda da var bi kız çocuğu (bak işte aslında yalnız değilsin ) ama bizdeki şiddette yapıyodu çocuklara ama pes etmedi hocamız hep çocuğu savundu ve aslında biraz da özgür bıraktı takılmadı rutinlere olması gerekenlere aslında tamamen kabulleniş burda da geçerli bence o çocuklara özel eğitim verilmiyorsa davranışlarında olumsuzluğu artıracak yönde olmaması birazcık göz ardı edilmesi gerekiyor yani diğer çocukların öğrenciyi dışlaması engellenmeli onun öyle olduğunu kabullenmeliler inşallah bu süreçte çok yıpranmadan atlatırsınız ailecek olayı Lehinize çevirirsiniz

Günaydınlar 7. Takımın güzelleri.

Tüm mesajlarınızı okudum . Dün belki de ilk kez bir çıkmaz geldi ama biraz ağlayıp üzerine düşününce geçti gitti .

Haklısız binlerce kez şükür ki sorun dediğim şey bu .
Ama dün ben gelen şikayete değil ... onun için gerekeni yapamamışlık hissine üzüldüm .
@Daydream15 canım tenis ve yaratıcı drama ya devam ediyor Yusuf . Hayatında spor 4 yaşından beri var.
Wisc-r ve np testleri uygulandı .
roxen2303 çok haklısın . Bir an iradem dışı yanında ağladım . Ve ona ne yapmam gerek ? Dedim . Orda o cevabı verdi .
Hepiniz sağolun canlar .
Öyle geldi geçti.
Akşam ingilizce çalıştık . Oyun oynadık .
Uyuduk.
Kafam rahat uyandım.
Ahu060812 uyum sorunu ya da şiddet yok . Aksine çekimi yüksek bir çocuk . Çabuk kaynaşır.
Tek sorun sıkılması derste ve takip etmemesi.
Öğretmen şunu diyor . Evet takip etmiyor ... not almıyor ... hatta dinlemiyor ama her şey aklında . O yazmasa da ben biliyorum Yusuf bunu öğrendi . Ama o sırada sınıftaki diğerlwrinin dikkati dağılıyor . Yusuf yazmıyor ... Yusuf yapmıyor diye . Tek sorun bu . Yoksa öğrenme de ya da uyumda değil .

Neyse güzeller .

Zihnimi toparladım .

Bugün iyiyim .

Öğlen menü didiklemesi yapacağım :)

Dün kim ne yemiş ?

Kaptanim uzulmeyin lutfen dediginiz gibi aslinda çok şükür zeka seviyesi yuksek..aslinda her ilde boyle cocuklar icin okullar yapilsa dahiler yetisir..suan dahileri bi kaliba sokmaya calisiyoruz..

Ausencia cnm sen çok iyi bri annesinnn
üzme lütfen kendini

Ausencia abla lütfen üzme kendini sen çok iyi bir anne sin her şeyin mutlaka bi çözümü vardır Allahım derman sız dert vermesin

Ausencia canım benim sen çok iyi bilgili güzel tam donanımlı bir annesin kendini asla suclama bitanemmmm umarim zaman sana ogluna ailene güzel bir gelecek hazirlar tatlim

Canm masallah yusufumuza üstün zekali bence cok iyi nerelre gelbilir ama dogru diyosn düzenin var orda cnm nacizane fikrim eger esinin istanbulda is imkani varsa çocuğun için tasin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…