Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

wauuuv maşallah

Canım benim ... yazdıkların çok değerli .
Sopadan önce güzelleri yazayım da
Evet bu konuda eşim ve ben ... hep temkinli olduk.
Bu lap diye yapıştırılan üstün zeka tanısının altını araştırdık . Bir değil devlet kurumları da,dahil farklı uzman testleri uygulandı.
Çünkü desiğin gibi son yıllarda hiperaktivite .. üstün zeka ... otizm ... dehb ...
Hemen yaftalanıyor . Bu bir ticarete mi dönüştü bunu da sorguladık .
Yusuf ta teşhis wisc r ve np ile de desteklendi.
Spora gidiyor , drama ya gidiyor.
Ve evet eğitim sistemi büyük dert.
Belli bir yeteneğe sahip çocuklar vakıf okulları dışında boşta .
Finlandiya eğitim sistemini çok araştırmıştım.
Her seferinde keşke bizde de olsa dedim.
Neyse .. durum bu ülkemizde .
Kaç mail, kaç imza , kaç ses duyurma yaptık ama ..
Hamd ve dua en büyük güç.
Onu bırakmam betülüm
Sopamı haxırladım bu arada

Günaaaaaydın sevgili takımım :)

Cuma dan önce son çıkış hazır mıyız :)

Günaydın
Ben hazırımmmmmmm

Ausencia
En önemlisini unuttum, sabır ve dua... İmtihanını hayırla tamamlyasın inşallah

Helee vallahhh midem öldürmedii süründürdüü idiiii yaaa ama iyiim şükürr

Ya sağlık ne mühim .
Insanın hiç bir şeye mecali kalmıyor o olmayınca.

Dün ki menüm;

Sabah:

2 salatalık
Beyaz peynir
Yumurta 1
Wasa 2

Öğlen:

5 köfte acı sos ile

Akşam

1 minik paket tam buğdaylı kıtır uno

Spor : 40 dakika eliptik sonunda başladım 30 squat 45 mekik :)

Akşam az,yine .
Onun dışında

Kalanı da gidecek tatlım.
Ha Cumaya olmaz ama gidecek.
Sende denedin ve gördün ki biraz kaçamak anında +2 .

sen regl oldun mu bakim.
Dohtorumm civanım ben tarihi yanlış hatırlamışımm baktım 23-24 kasımmış yanii daha var ve bunlar benimna rtçı sarsıntılarımmışşş midem çok şükür iyii ama kırkpınar güreşçisi yağlı osman gibii davul gibiyim Olamadımm dahaaa olcam inşallahhh

kahveyi tavsiye etmem bugün mümkünse kahve ve çay içme.detoxlarda genelde cay kahve önerilmez.

ben oldu da bitti bugün gecen ay seninle olmustum.dedim ben erken oluyorum ama acaba deliliğe özel bişey mi delycimde mi?

ben oldu da bitti bugün gecen ay seninle olmustum.dedim ben erken oluyorum ama acaba deliliğe özel bişey mi delycimde mi?
Valllaa akıl tutulmasıı yaşadımm sanırm birtanemmm bende b vitimani eksik herhall safii tarihi unutmuşumm Allahtan burda yazmışımda ordan buldumm Laz aklım sonradan düştü baktım burdan

Hayırlı sabahlar birazdan bu gülen yüz mahcup bir ifadeyi alacak
Sıra geldi banaaaaaaa
öncelikle sizi çok özledim. İşyerinde çok yoğunum, tuhaf bir yoğunluk...
Ve küçük bir dep teyim. Kendimi yemeye verdim Cumartesi bir kıydım kendime, pazar günü devamı geldi. Pazartesi toplarım dedim, yokkk... Her kıyımdan sonra kendimi cezalandırmaya gidiyorum, iki gün HİÇ bir ŞEY yemiyeceğim diyorum sonra kendimi yine kötü yolda buluyorum En sonunda anladım ki seçtiğim yöntem çok çok yanlış ve SALI akşamı yapılacak en güzel şeyin kendimi cezalandırmak yerine sağlıklı yemeye başlamak olduğuna karar verdim
Tabi öncesindeki günler Cumartesi, pazar ve Salı günü yediğim dehşet şeylerden dolayı cumaya toparlanmam zor görünüyor. Bu hafta büyük olasılıkla + çıkacağım Grubun yüzdesini etkileyeceğim için şimddiden hepinizden özür dilerim.
Ama inşallah rayına koyacağım ve 1 ocaga inşallah en az 78 olarak girmeye çalışacağım Kaldı 9 gün. şu an kaçım bilmiyorum, yarın sabah belli olur ama ben 9 günde en az 3 kilo vermeyi planlıyorum inşallah.

betülcüm akşam öğününe ananaslı yogurt ye.hem tok tutar hem biraz toparlar veya yogurtlu haşlanmış brokoli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…