Günaydın güzel takımım ben bugün çok heyecanlıyım doktora gidip kan vericem değerlerimde düzelme varmı diye bakicaklar insallah hersey yoluna girmiştirAusencia tatlim seninde iyi uyanmana çok sevindim hep iyi ol sen emi güzel kaptanımız
GunaydinGunaydinnn canlarr sagliklii kafasi bombaaa bir adet dely geldiiiiiii hanimlarr acilinnn tutmayinnn küçük enisteyiiii
Sagolasinn canimmm bombaa gibiyimm sagligimda iyii moralde iyiiii sukurrrrGunaydingülen yüz . dellyyy kız
Oowww demekkk Bir simitttt haaaDün menü yazmadım .
Sabah
1 sade kahve
3 kuru kayısı
Kahvaltı
1 fincan yeşil çay
1 dlm etimek
Peynir zeytin domates maydanoz
Öğle
1 simit
1 ayran
Ara
Erik suyu ev yapımı
6.7 fındık
Akşam
3 ızgara köfte
Salata
Su biraz azdı dün 1.5
Sporda var ahu ... sabah 1 saat ... bisiklet , twister,mekik aleti ,yer haraketleri .
Öğlen de yağmurda hızlı hızlı deli gibi yürüyüş 1 saat .Ahu060812
Gunaydinnn canlarr sagliklii kafasi bombaaa bir adet dely geldiiiiiii hanimlarr acilinnn tutmayinnn küçük enisteyiiii
Oowww demekkk Bir simitttt haaa
Canimsinn bundann sonraa saglamm vee saglikli eski delyy burdaa canimm insallahhŞükür kavuşturana
Heeee bal kaymaksız tahinsiz ama
Geçen sene diyetté iken tek hayalim yaz gelsin ankarada simit yicem.demiştim. Hani hedef gibim ondan şey ettim di. hele Bi zameett bal kaymak siz olsunŞükür kavuşturana
Heeee bal kaymaksız tahinsiz ama
Aman yaaa . Böyle anların kiymetinı iyi bilmeli .. en kotu gün böyle olsun. Mutlu sağlıklı morali iyi :)Sagolasinn canimmm bombaa gibiyimm sagligimda iyii moralde iyiiii sukurrrr
Poncikk ayicigi duvar kağıdı yaptım telfna . bebem var di değiştirdimEki Görüntüle 1928359
kelebekolacam canimm sevgili dohtorumm civanimm bu minnak pisi sana gelsinnn hayirli sabaahlarr
Canimsinn bundann sonraa saglamm vee saglikli eski delyy burdaa canimm insallahh
Geçen sene diyetté iken tek hayalim yaz gelsin ankarada simit yicem.demiştim. Hani hedef gibim ondan şey ettim di. hele Bi zameett bal kaymak siz olsun
Yorucu bir gün
Öğlen yine okuldaydım . Öğretmenle daha uzun konuştuk .
Ağladım . Saçma sapan . Sinirlerim boşaldı.
Pfff hiç istemediğim şeyler ... diğer veliler soruyor falan .
Kendi kabuğumda halledemedim .
Salak gibi pıtır pıtır döküldü yaşlar.
Ordan çıktım . Yürüdüm yağmurda . Zatürre olmazsam iyi.
Yusufu alıp geldim şimdi.
Hiç keyfim yok.
Bugün benden bi halt olmaz .
Geçmişi sonra okurum canlar .
Şikayet ne derseniz ... öyle yaramazlık , tembellik değil . Keşke öyle olsa . Ben şikayete değil oğluma üzülüyorum o yüzden ağladım .. ağlıyorum.
Yusuf 4 yaşından beri pedagog gözetiminde.
Ilk duyduğumuzda kabarıp gururlandığımız ama zorluklarını yaşadıkça debelenip durduğumuz üstün zeka teşhisi ile.
Uyum sağlayamıyor , sıkılıyor , herkes çarpma bölme uğraşırken ...o akılları durduracak sorular soruyor. Sonra arada kaynadıkça sınıfta ... iyice kopuyor .
Ders boyu hayallere dalıyor .
Gık deseniz üzülüp ağlıyor .
Ve ben ona yetemiyorum.
Okul yok . Ne bu ilçede ne ilçeyi geçtim şehirde.
Ist ve Ankara da iki vakıf okulu var üstün zekalı çocuklar için.
Ama biz pılımızı pırtımızı toplayıp tüm düzeni değiştirip gidemiyoruz .
Öyle kalıyor oğlum ... gözümün içine bakıyor bugün .
Ağlama anne ... senin yapabileceğin hiç bir şey yok . Benim kendimi düzeltmem lazım biliyorum ama yapamıyorum . Hep sana söz veriyorum , tutamıyorum . Bir gün beni sevmeyeceksin diye çok korkuyorum diyor .
Gözlerim şişti ağlamaktan .
Niye yazıyorum bunları onu da bilmiyorum.
Içimde doldu taştı .
Uğruna ölürüm derim ama onun geleceği için bi adım atmaya korkacak kadar kötü bir anne miyim ? Beynimi yiyorum .
Her hafta pedagog görüşmesi var . Biraz formal olan düzene ayak uydurabilsin diye .
Ayak uydursun diye uğraşırken çocuğumu mutsuz ediyorum . Özgür düşünemiyor .
Kalıba sokmaya çalışıyorum onu.
Off .
Ben çıkayım kızlar .
Çok sevimliii dimii kuzum bendee bayıldımm yaa onaa :))))Poncikk ayicigi duvar kağıdı yaptım telfna . bebem var di değiştirdimikisi de aynı hissi verio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?