- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Hayırlı sabahlarbirazdan bu gülen yüz mahcup bir ifadeyi alacak
Sıra geldi banaaaaaaa
öncelikle sizi çok özledim. İşyerinde çok yoğunum, tuhaf bir yoğunluk...
Ve küçük bir dep teyim. Kendimi yemeye verdimCumartesi bir kıydım kendime, pazar günü devamı geldi. Pazartesi toplarım dedim, yokkk... Her kıyımdan sonra kendimi cezalandırmaya gidiyorum, iki gün HİÇ bir ŞEY yemiyeceğim diyorum sonra kendimi yine kötü yolda buluyorum En sonunda anladım ki seçtiğim yöntem çok çok yanlış ve SALI akşamı yapılacak en güzel şeyin kendimi cezalandırmak yerine sağlıklı yemeye başlamak olduğuna karar verdim
Tabi öncesindeki günler Cumartesi, pazar ve Salı günü yediğim dehşet şeylerden dolayı cumaya toparlanmam zor görünüyor. Bu hafta büyük olasılıkla + çıkacağımGrubun yüzdesini etkileyeceğim için şimddiden hepinizden özür dilerim.
Ama inşallah rayına koyacağım ve 1 ocaga inşallah en az 78 olarak girmeye çalışacağımKaldı 9 gün. şu an kaçım bilmiyorum, yarın sabah belli olur ama ben 9 günde en az 3 kilo vermeyi planlıyorum inşallah.
bilmemmi günde 3 içerim bazen 4 kafayı bulurum bugün içmeyecegim kendimi bitki çaylarına verdim.ama kahvesiz olmaz kiiiiiiiiiii
Sen kendinden emin ol da hain olan baskül olsunben kendimi fıstık gibi hisssediyorumda ne oluyo yarın yine beni gecersiniz.uleeeeen spor yaparken esofman totomdan düşüyor lakin baskül inat ediyor.
Vallahhh o baskülü kuzumm benimde fıydırıp atasım var.Geçen kp gittik daha fazla kg verme bak iyi olmuşssun iç organların zarar görür hasta olursun diyoo gene gitmişken tarıya çıktımm onun tartıı müthişş yaaaben kendimi fıstık gibi hisssediyorumda ne oluyo yarın yine beni gecersiniz.uleeeeen spor yaparken esofman totomdan düşüyor lakin baskül inat ediyor.
Günaydın güzel takımım ben bugün çok heyecanlıyım doktora gidip kan vericem değerlerimde düzelme varmı diye bakicaklar insallah hersey yoluna girmiştirAusencia tatlim seninde iyi uyanmana çok sevindim hep iyi ol sen emi güzel kaptanımız
bilmemmi günde 3 içerim bazen 4 kafayı bulurum bugün içmeyecegim kendimi bitki çaylarına verdim.
ama bi gün sabret canım,ya yardan ya serden.
he heee diyeydin.onlar öyle der.kesin enişte söyletmiştir.kıskanıyo tabi,hatun çıtırlaşıyor.bide tayt giyiyor.Vallahhh o baskülü kuzumm benimde fıydırıp atasım var.Geçen kp gittik daha fazla kg verme bak iyi olmuşssun iç organların zarar görür hasta olursun diyoo gene gitmişken tarıya çıktımm onun tartıı müthişş yaaa86 kg diyyyy ahhh ahhh nerdeeeee 90 dım en son geçen haftaa
o örnekti.yarın mümkün mertebe az çıkmak istiyorsun ya detoxlarında amacı arındırmak vucuttan fazla ödemi vs attırmak.onun için demiştim.detoks yapmıyorumki cnmm benn
Teşekkür ederim tatlim yazarım tabikide
Her şey güzel çıkar umarım canım .
Sonuçları yaz bize de
Uuu süper allah bozmasın neşeni keyfini insallah sekerimSagolasinn canimmm bombaa gibiyimm sagligimda iyii moralde iyiiii sukurrrr
o örnekti.yarın mümkün mertebe az çıkmak istiyorsun ya detoxlarında amacı arındırmak vucuttan fazla ödemi vs attırmak.onun için demiştim.
Olabilirr canımmm vallahh bu bana bir bizans oyunuuolabilir dimiiihe heee diyeydin.onlar öyle der.kesin enişte söyletmiştir.kıskanıyo tabi,hatun çıtırlaşıyor.bide tayt giyiyor.
Sağolasınn canımm hep birliktee inşallahhh açtım sıra gecelerini keçilerim beynimde tepişiyoooUuu süper allah bozmasın neşeni keyfini insallah sekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?