Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

betülüm yazında kendimi gördüm sneinle aynı gitmişi bu hafta bende aynı hatayı yaptımmmm

ben kendimi fıstık gibi hisssediyorumda ne oluyo yarın yine beni gecersiniz.uleeeeen spor yaparken esofman totomdan düşüyor lakin baskül inat ediyor.
Sen kendinden emin ol da hain olan baskül olsun Bundan sonra güzel menülerle aranızdayım inşallah. Ev biraz oturdu, hemen gidip et, balık dolduracağım dolabı. Sebze ve yoğurt ile de güzel menüler oluşturacağım inşallah

ben kendimi fıstık gibi hisssediyorumda ne oluyo yarın yine beni gecersiniz.uleeeeen spor yaparken esofman totomdan düşüyor lakin baskül inat ediyor.
Vallahhh o baskülü kuzumm benimde fıydırıp atasım var.Geçen kp gittik daha fazla kg verme bak iyi olmuşssun iç organların zarar görür hasta olursun diyoo gene gitmişken tarıya çıktımm onun tartıı müthişş yaaa 86 kg diyyyy ahhh ahhh nerdeeeee 90 dım en son geçen haftaa

Insallah sonuçlatın güzel çıkar canım bizede haber ver

he heee diyeydin.onlar öyle der.kesin enişte söyletmiştir.kıskanıyo tabi,hatun çıtırlaşıyor.bide tayt giyiyor.

Ayyy regli siskinliginden mi nedir tarti mi bozuk acep aaa evet evet tarti bozuk

Offff karatayda olmadi gibi millet ne cabuk veriyor karatay sayfasini okudum ben sanirim cumartesi itibari ile baska bi arayisa girecemmm....bi arkadasimin diyetini uygulasam mi 2 ayda guzel kilo verdi...ama aksamlari sadece bir tabak dolusu salata ton balikli yada peynirli...sabahta ayni karatay gibi yapmis ...ogle bir kase yogurt sifir spor yapmis...ama iki ay boyunca agzina ne ekmek ne pilav ne patates ne makarna ne pasta hic bir sey surmemis...

he heee diyeydin.onlar öyle der.kesin enişte söyletmiştir.kıskanıyo tabi,hatun çıtırlaşıyor.bide tayt giyiyor.
Olabilirr canımmm vallahh bu bana bir bizans oyunuuolabilir dimiii Valla tayt çok rahatmışş kg dolayı giymeiyordum ne büyük nimetmişşşş şükürr kavuştum yazada mini eteklerr gelsinn Dizüstü süper mini diil tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…