Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Nare83 sen dr umu dinle .
Tecrübeler işe yarar hep.
uff o tecrübeleri bide ben hayata gecirsem.ama hatırlıyorum daha evvel tartı öncesi akşam menümde yogurtlu brokoli olurdu.bu 2 hafta hep balık denk geldi.biride yazmıstı ya burda sebze daha iyi diye denemek lazım.

Kaptaniçem ben sana spor yaptığını bildiğim için kafadan 10 vermiştim ama 5 daha ekleyiveririm sana 2 saat spor yapmışsın be şaka maka
Oh beee takım ruhu geri geliyo

Dün ki menüm;

Sabah:

2 salatalık
Beyaz peynir
Yumurta 1
Wasa 2

Öğlen:

5 köfte acı sos ile

Akşam

1 minik paket tam buğdaylı kıtır uno

Spor : 40 dakika eliptik sonunda başladım 30 squat 45 mekik :)
Canım seninde 10 puanın ekliyorum bi saati geçemedin gibi geldi bana
Adacım ben kendi adıma liste miste o diyet bu diyet yapamıyorum onun yerine ne varsa onun sağlıklı olanlarını yemeye çalışıyorum bilmiyorum olur mu deneyerek görecek.çünkğ hayat standardı yapamayacağım şeylere başlamak mantıklı gelmiyo. sabahları 2 çavdar ekmeği yiyorum öğlen akşam ne varsa işte pilav makarna ya hiç yada en fazla 2 kaşık.yemek yağsız ve sebze ise doyana kadar falan filan işte bakalım tıkanana kadar gidicem ki tıkanma olasılığının hiç olmadığını düşünerek o fikri ekarte ediyorum durmak da ne ola ki öyle bişey yok ben ona da " Joke of The Body " diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…