Bugun gidebilirim gorusme yapacagim kisinin durumuna bağlı..esimin arkadaşı haber verecek eşim ona göre giderim..Daydream- tatlım sonuç yazınca aklıma geldi .. iş görüşmen nasıl sonuçlandı ?
Özünü yediğim seni
Haydi inşallahh hayırlı olur hakkında canım hayırlı haberlerin gelsinBugun gidebilirim gorusme yapacagim kisinin durumuna bağlı..esimin arkadaşı haber verecek eşim ona göre giderim..
Saol delycim..Haydi inşallahh hayırlı olur hakkında canım hayırlı haberlerin gelsin
Kaptanıı Deryammm canımsınn böleeee banaa katlandıgın içinnn Malum sebeplerden iyi değildim hepiciginizden özür dilerimm
dur bakayım bugün öle yapayımm
Tesekkur ederim tatlim insallah benimde umudum o yönde amaInsallah sonuçlatın güzel çıkar canım bizede haber ver
Olabilirr canımmm vallahh bu bana bir bizans oyunuuolabilir dimiiiValla tayt çok rahatmışş kg dolayı giymeiyordum ne büyük nimetmişşşş şükürr kavuştum yazada mini eteklerr gelsinn Dizüstü süper mini diil tabii
Oh oh missSağolasınn canımm hep birliktee inşallahhh açtım sıra gecelerini keçilerim beynimde tepişiyooo
az kaldı sana 1 hafta pozitif düşün reçetesi yazıcam.hergün ben süperim ben yapabilirim tesbihatı verecem..algıda güçlük var
Ha ha ha bu çok ıymis ya ne güldüm
uff o tecrübeleri bide ben hayata gecirsem.ama hatırlıyorum daha evvel tartı öncesi akşam menümde yogurtlu brokoli olurdu.bu 2 hafta hep balık denk geldi.biride yazmıstı ya burda sebze daha iyi diye denemek lazım.
Afiyet olsun canımm ne getirdin öğlene sevgili rakibemmmbenimde niyetim bu akşam erken yatmak .
sabah yeşil suyumu içtim
1 tutam ıspanak,1 elma,1 portakal
öğlenide hazırladım getirdim
Kaptaniçem ben sana spor yaptığını bildiğim için kafadan 10 vermiştim ama 5 daha ekleyiveririm sana 2 saat spor yapmışsın be şaka makaDün menü yazmadım .
Sabah
1 sade kahve
3 kuru kayısı
Kahvaltı
1 fincan yeşil çay
1 dlm etimek
Peynir zeytin domates maydanoz
Öğle
1 simit
1 ayran
Ara
Erik suyu ev yapımı
6.7 fındık
Akşam
3 ızgara köfte
Salata
Su biraz azdı dün 1.5
Sporda var ahu ... sabah 1 saat ... bisiklet , twister,mekik aleti ,yer haraketleri .
Öğlen de yağmurda hızlı hızlı deli gibi yürüyüş 1 saat .Ahu060812
Oh beee takım ruhu geri geliyo
Canım seninde 10 puanın ekliyorum bi saati geçemedin gibi geldi banaDün ki menüm;
Sabah:
2 salatalık
Beyaz peynir
Yumurta 1
Wasa 2
Öğlen:
5 köfte acı sos ile
Akşam
1 minik paket tam buğdaylı kıtır uno
Spor : 40 dakika eliptik sonunda başladım 30 squat 45 mekik :)
Adacım ben kendi adıma liste miste o diyet bu diyet yapamıyorum onun yerine ne varsa onun sağlıklı olanlarını yemeye çalışıyorum bilmiyorum olur mu deneyerek görecek.çünkğ hayat standardı yapamayacağım şeylere başlamak mantıklı gelmiyo. sabahları 2 çavdar ekmeği yiyorum öğlen akşam ne varsa işte pilav makarna ya hiç yada en fazla 2 kaşık.yemek yağsız ve sebze ise doyana kadar falan filan işte bakalım tıkanana kadar gidicem ki tıkanma olasılığının hiç olmadığını düşünerek o fikri ekarte ediyorum durmak da ne ola ki öyle bişey yok ben ona da " Joke of The Body " diyorumAyyy regli siskinliginden mi nedir tarti mi bozuk acep aaa evet evet tarti bozuk
Offff karatayda olmadi gibi millet ne cabuk veriyor karatay sayfasini okudum ben sanirim cumartesi itibari ile baska bi arayisa girecemmm....bi arkadasimin diyetini uygulasam mi 2 ayda guzel kilo verdi...ama aksamlari sadece bir tabak dolusu salata ton balikli yada peynirli...sabahta ayni karatay gibi yapmis ...ogle bir kase yogurt sifir spor yapmis...ama iki ay boyunca agzina ne ekmek ne pilav ne patates ne makarna ne pasta hic bir sey surmemis...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?