Bizim sınıfımızdaki kızda aynı öyle not almıyor dersi dinlemiyor gibi görünüyor ama notları normal hocada o öyle siz kendinize bakın falan diyo hani çocuklara o kozu vermiyo sizden çok öğretmene görev düşüyo inşallah başarır hocanızGünaydınlar 7. Takımın güzelleri.
Tüm mesajlarınızı okudum . Dün belki de ilk kez bir çıkmaz geldi ama biraz ağlayıp üzerine düşününce geçti gitti .
Haklısız binlerce kez şükür ki sorun dediğim şey bu .
Ama dün ben gelen şikayete değil ... onun için gerekeni yapamamışlık hissine üzüldüm .
@Daydream15 canım tenis ve yaratıcı drama ya devam ediyor Yusuf . Hayatında spor 4 yaşından beri var.
Wisc-r ve np testleri uygulandı .
roxen2303 çok haklısın . Bir an iradem dışı yanında ağladım . Ve ona ne yapmam gerek ? Dedim . Orda o cevabı verdi .
Hepiniz sağolun canlar .
Öyle geldi geçti.
Akşam ingilizce çalıştık . Oyun oynadık .
Uyuduk.
Kafam rahat uyandım.
Ahu060812 uyum sorunu ya da şiddet yok . Aksine çekimi yüksek bir çocuk . Çabuk kaynaşır.
Tek sorun sıkılması derste ve takip etmemesi.
Öğretmen şunu diyor . Evet takip etmiyor ... not almıyor ... hatta dinlemiyor ama her şey aklında . O yazmasa da ben biliyorum Yusuf bunu öğrendi . Ama o sırada sınıftaki diğerlwrinin dikkati dağılıyor . Yusuf yazmıyor ... Yusuf yapmıyor diye . Tek sorun bu . Yoksa öğrenme de ya da uyumda değil .
Neyse güzeller .
Zihnimi toparladım .
Bugün iyiyim .
Öğlen menü didiklemesi yapacağım :)
Dün kim ne yemiş ?
Geçmiş olsunn canımm kas ağrısı çok kötü olur benimde ilk zaman olmuştu eplilptik iyi oluyor hele dizi açıp yapıncaa daha güzel.ay bir önceki gün koşu bandında bacağım arka kası o kadar kasıldı ki. zor yürüyordum. Dün eliptik ve esneme hareketleri ile resmen düzeldi. Eliptik hiç yapmayan ben sevdim galiba bu işi :)
yazını görmedim eliptikte başka sıkıntı vermesin sen yinede yürüyüş bandında yürüyüşle başla koşmadan.sonra eliptiğe geç istersen bilemedim yinede ama geçer başlarda oluyo benim de dizler ağrıdı dün bugün ara verince geçeray bir önceki gün koşu bandında bacağım arka kası o kadar kasıldı ki. zor yürüyordum. Dün eliptik ve esneme hareketleri ile resmen düzeldi. Eliptik hiç yapmayan ben sevdim galiba bu işi :)
Vallla canım evdeyizz kesinn en güzel planyılbaşı için bir pşanınız varmı kızlar
evde oturmak en iyi plan
Kızlar bugün perşembe spordan izinlisiniz sporlarınızdan biriktirdiğiniz puanlarınızı hesaplıycam bakalım kimlerde ne kadar etkileyecek spor yapmak tartıyı
SPOR ÇETELESİ TOTAL POİNT1.HAFTA
Sabahçılar
@Ausencia0 +0+15+15=30 son iki günlük atak bakalım ne değişiklik yapacak kaptaniçem de
ada81 5 + 0+15+0 = 20 Adacım sende hevesle başladın ama işte sağlık problemin seni etkiledi ama yürüyüşe devam
saydin78 0 +10+10+5 =25 Ablam hızlı başladın çabuk bıraktın ama haftaya senden regl çok ağır olmazsa daha yüksek performans bekliyorum hızlı çalışan metabolizmadan yüksek verim alalım o dönem
Ahu060812 10 +15+15+15 =55 kendime söyleyecek pek bişey bulamadım aklıma sadece "hızlı koşan atın b... seyrek düşer .."lafı geliyo
Sekercikiz 10 +0+15+10 = 35 sende iyiydin bakalım bu hafta joke of the bady
e uğramazsan insülinden , iyi gider inşallah
Akşamcılar
kelebekolacam 5+10+15+15 =45 bu hafta wonderfulll her zaman böyle devam
roxen2303 0+joker(10)+0+10+10=30 canım sende süpersin darısı başıma verdiğin kiloların
Antepia27 10 +joker(10) +10+10+10=50 çok güzel devam ediyorsun ablam Allah istikrarını bozmasın
mimu88 10 + 15+0+10=35 senden de spor performansını artırarak devam ettirmeni istiyorum mimucum gençsin sen eliptik öncesi 20 dk da yürüyüş bandına bin bence ısınırken çok yorulmamış olursun yağ yakmayı da eliptiğe bırakırsın yinede sen ve spor hocan daha iyi bilir tabi
DelyDoly 5 +10+10+5 =30 canısı bu hafta geçiştirmelik sporlar yaptın seni , bu haftanın vasatı ,haftayanın passat ı ilan ediyorum bas gaza
ErSeSi 0+0+0+5=5
Canım sende haftaya daha daha daha çok katılım ve spor bekliyorum az geliyorsun
Evet veeeee sıralama
SABAHÇILAR
1.Bendeniz efenim 55
2.şekercikız 35
3.Ausencia 30
4.saydın71 25
5.Ada81 20
AKŞAMCILAR
1.fatmanurkaya 50
2.kelebekolacam 45
3.mimu 35
4.roxen & delydoly 30
5 ErSeSi 5
hadi kızlar suu içinnnnn suuuuuuuu 3lt ye tmm layalım.
Vallla canım evdeyizz kesinn en güzel planhem sıkıntısız hem rahat Es Es im çok soğuk valla hergün eve kendimi zor atıyorum.
bence yap.düzenini değiştirme.Ahu060812 canım bugünde erken bi saate yapmayı düşünüyorum tartıyı olumsuzmu etkiler diyetisyen im hergün en az 30 dk yap dedi
Yapmasammı acaba
delisin senEki Görüntüle 1928370
Mardin kapısından atlayamadım
Liralarım döküldü toplayamadım
O yâre mektup yazdım yollayamadım
Vurmayın arkadaşlar ben yaralıyım
El alem al giymiş ben karalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?