Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eline emeğine sağlık gülüm benim .

Harika oldu liste .

1.liğini de tebrik ederim .

Notuna çooook güldüm ... seninkine

Öyle olmayacak ama gör bak.

Ahu060812 canım bugünde erken bi saate yapmayı düşünüyorum tartıyı olumsuzmu etkiler diyetisyen im hergün en az 30 dk yap dedi
Yapmasammı acaba
Yok ablam sen lesliye devam senin ki çok ağır sayılmaz sen düzenini bozma ama erken yap rahatlasın kaslar yarında az geç tartılırsın oldu bitti

Eline emeğine sağlık gülüm benim .

Harika oldu liste .

1.liğini de tebrik ederim .

Notuna çooook güldüm ... seninkine

Öyle olmayacak ama gör bak.
inşallah ablam inşallah hızlı koşmak isterken koşayım ama demi sonra hayat insanlara engeller çıkartıyor

Kaptan Ausencia takımı çok guzel motive ediyor..tuttuğu istatistikler görüyorum ki biz bile tutmuyoruz o rakamları not almıyoruz..son Zaman'larda Ahu060812 ahucum spor konusunda herkesi teşvik ediyor..3 çocukla onca işi gücüyle buna vakit ayırıyor..

Demem o ki bunca emeğe listede 3 hafta üstüste sabit ve artı olan yarışmacı kendi isteğiyle listeden ayrılıp yerini daha istikrarlı yarışmacıya bırakmalı bana göre..kilo vermek için illa listede olmak şart değil ki takıma gelip motivasyonunu sağlar bir şekilde..kaptan kırılıp incinen olur düşüncesiyle bunu dillendirmiyor belki de.,önemli olan takımda aktif olmak..liste takımlar arasında önemli sadece..ihtarlar dereceler yüzdeye bağlı sonuçta..bu kadar çabayla bu takım her hafta ilk üçte olmayı hakediyor..böyle bir uygulama bunu sağlar diye düşünüyorum naçizane..sevgiler..

ben kendi adımaaa bunu dile getiridm geçen hafta
ben çatlsamda patlsamda olmuyor sizlerde şahitisiniz
kendi adıma listede olmasamda burada olmayı seviyorum motive oluyorum
benim açımdan no problem
çünkü listede olup kilo veremeyen abit kalan benim digerleri iyi

Kesinlikle katılıyorum ama aması var eğer listeden çıkınca tamamen dibe gidecekse biraz daha sabredip beklenebilir de hani insanın içinde YOk sa ayrılsın ama var evet bu sefer olacak diyorsa kalsın kesinlikle çünkü ben öyle oldum listede sabit kaldım artık sıkılmıştım da hemen izne çıktım ve dahada dibe battım bu kararı arkadaşlarımız kendini tartarak verir bencede tabi liste beni kasıyo gerilip strese giriyorum diyen varsa o ayrı ama ne olursa olsun burda olmak kopmamak bence yeter listede olmak yada olmamak değil içinde istek olmak yada olmamak önemli bence de ama sana katılıyorum Hülya ablacım

Geleneksel Ulusa Sesleniş Konuşmamı yapayım .

Özellikle tartı sonuçları gelmeden yazıyorum ki ... sonuçlara göre üzerine alınan alınmayan değişmesin diye.

Bireysel bir kilo verme çabası içinde değiliz.

Adı üzerinde Cuma zayıflama GRUP yarışması.

Geçen cuma herkes bir gazla yazdı . Bu hafta şöyle olacak böyle olacak ... haftaya 1.yiz ...falan falan ...

Zincirin bir halkası kopunca peşi geliyor.

Hafta içi hatta hafta sonundan diyet bırakmalar ,kaçamaklar başladı .
Ben böyle yazınca üzülme aus herkes kendinden mesul deniliyor ama değil . Değil.

Haftaya bir hedefle başlamış takım arkadaşınız .. sizlerden gelen bol kaçamak , pes etme yazılarını okuduğunda o da bırakıyor hedefe kitlenmeyi.
Ben bu hafta 2 kilo da versem ... diğerlerinin artıları eksileri götürecek nasıl olsa diye ... 1.lik gazı ve hedefi hooop haftaya söööz 'e kalıyor .

Ha düşünen olacak ki ... mis gibi 2 kilo versem kim ne artı almış umrumda olmaz ... o da değil işte. Değil.
Zaten tek başına bu kilo alma işini başarsak ... burda işimiz ne .
Grupsak ... tüm grup üyelerinden mesuluz .
Ben mesela ... bu hafta hırslı azimli görsem herkesi .. daha bir sarıldım diyete 500 yerine 1000 vereyim derdim . Sonuçta kaptanı olduğum bir takımın başarısı beni de mutlu eder.

Demem o ki ; bugünden sonra ekstra durumlar .. göze batmayacak kaçamaklar hariç .. diyetten her hafta sonu pes edeni Izne ayırma kararım nettir .
Burdaki denge ve adalet tamamen kişinin azmi ile orantılıdır . Tartıda sabit ya da artı çıkması ile değil .
Erva mesala ... bir ara her hafta abla uğraşıyorum o kadar ama veremiyorum derdi . Veremesin . Asla onu izne çıkarmak aklımdan geçmedi.
Ama sürekli diyetten kopuş yaşayanlar için fikrim net.

Aus olarak yazmıyorum bu yazıyı ... 7. Takım kaptanı olarak yazıyorum .
Hepinizi ayrı ayrı sevdiğimi söylememe gerel yok .
Ama sizlerin sürekli diyet bozması bir başka takım arkadaşınızın motivesini de olumsuz etkiliyorsa bunu da düşünmek zorundayım .

Bu Cuma dan sonrası benim için milat .
Isteyen bu gece bi tepsi baklava yesin .
Ben yarından sonrasını baz alacağım .

Aralıkta bitiyor ... hemen hemen hepimizin 1 Ocak hedefi vardı ... kaç kişi başardı ???
Ve yine bir çoğumuz yaza fit girme hayalinde kaç kişi hedefe kitlendi ?

Siz sağlıklı ve düzenli beslenmeye odaklanın.
Az gitmiş çok gitmiş diye çetele tutmayın diye kaç kez yazdım .

Herkes birbirinden , birbirinin motivesinden sorumludur bu takımda .

Sevgiler....

Can'ım 2 haftadır listeyi kontrol edemedim özellikle birisini düşünüp yazmadım..sadece bu emeğin karşılığını almak gerek diye düşünüyorum..mesela listede olmak beni çok geriyordu psikolojik olarak kendimi şartladığım için kilo veremiyordum sıfır kaçamakla artı çıkıyordum versemde 500 gramı geçmiyordu..bende senin gibi düşünüyorum burada olmak bile dizginliyor insanı..

Inan bana bunu okumadan yazmıştım yazımı.
Uzun oldu.
Aynı anda benzer şeyler düşünmüşüz .

Vallaaa yerden göğee haklısınnn eksiği var fazlasıı yok canımmmm silkelenmek lazımm emek sarfetmek lazımmm inşallah bende kendi adıma toparlanacagımm.

Nana'nın kaptanlığında bir mesajım vardı .
Bulursam eklerim.
Hadi kaptana 1.lik hediye edelim konuşmaları o zamanda vardı .
Sonra o hafta + lar geldi ...
Epey bir çaba göstermiştim o hafta.
Takımın bir halkası olarak.
Eeee sonuç ...
O zaman yazmıştım .
Ben hırslı bir kadınım diye . Böyle kopuşlar beni de demoralize ediyor diye.
Herkes azimle uğraşırken daha şevkleniyorum diye.

Kaptan falan değilken ... rahat rahat yazmıştım .
Şimdi yazınca kimse üzülmesin ... kimse gitmesin ... kimse yanlış anlamasın derdim var.
Ama dediğim gibi bütün takımı düşünmeliyim.
Geçen hafta 2. Olduk . Başarı mıydı ? Hayır.
Çünkü bir önceki hafta 9. Olduğumuzla yakın yüzdelerdi.
Yani 2.olduğumuzda biz başaralı değildik... o hafta tüm takımlar kötüydü.
Varsın sonuncu olalım ama güzel yüzdemiz olsun.
Bu benim için diplerde bir 2.cilikten çok daha önemli.

Kimse alınmaz kırılmaz ablam gerçekler ortada sende bizim kaptanımızsın ne dersen haklısın burda senin dostluğun yeter listeyi de kafana göre ayarla işte

Vallaaa yerden göğee haklısınnn eksiği var fazlasıı yok canımmmm silkelenmek lazımm emek sarfetmek lazımmm inşallah bende kendi adıma toparlanacagımm.

Dedim ya dely im isteyen özlediği ne varsa bu gece yesin tıka basa . Kendine ...zararı.
Ama takım için yarın ki menüler itibarıyla takımı tam adapte görmek istiyorum .

Sende bu adaptasyonu sağlayacaksın eminim .

merhaba herkese ,

ayyy bir popomun elinden kaldım valla ))) yarın genel cerahtan aldım randevu inşallah vereceği kremler falan işime yarar.. biliyorum kronikleşti makat çatlaklığım ama bir durulsa eski günşere dönseekkkkk ....

Nare83 sen burda çok aktifsin .
Yediğin yemediğin hep gözümünüz önünde .
Üzerine alındığını bildiğim için özellikle sana yazıyorum.
Evet yazıda sen de varsın ama sana ithafen yazılmış bir yazı asla değil.
Tek tek isim saymıyorum . Dileyen olursa da söylerim kendilerine ...
Ama bu kopuş sen dahil en az listedeki 6-7 arkadaşı daha kapsıyor .
Listedeki herkes iyi ... bir tek ben kötü gidiyorum tarzı bi mesajını okudum

Yok yok 3-5 kişi hariç . Kimse iyi gitmiyor son zamanlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…