- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
yok gitmedim,ama 90-73 kilo arası gitmiştim listelerim var zaten bu liste hoşuma gitti,elimde bi liste olunca zorluyorum iyi oluyor,olmayınca ne zaman ne ysem diye dönüp duruyorum.haftasonu hazırlıgımıda yaparım.diyetisyene mi gittin canım???
Tüm hafta mı bu şekilde?
Vallahi kaptanicem ben daha cok sevindim
Haftalardir.git.gellerden bunalmistim.
1.ekimde 84.8 iken.29.ekimde sizinle 88.2 olarak başlamıştım.
Kilo almam cok.kolay.benim, bak 28 gunde 4.kiloya yakin almisim.
Vermek 3.5 aydan.fazla surdu,
Evet.devam edecegim. Artik dombis olmak.istemiyorum ..
Az gider benim hep.
Ama.olsun az.oslun istikrarlı olsun..
Vayy fatma abla.cok.tebrikler,.
Yakinda 110 un altina.inersin sen :)))
Benim gunum 1 kucuk demlik.yesilcay ile.basliyor.
Kilo vermeme.etkisi olduğundan eminim
1 de.regl incesi bende peklik.olurdu.
Ve asiri sislik.
Yesilcay peklige melisa.cayida.pms.sıkıntılarına iyi.geldi.bence..
Bitkiler allahin mucizesi.
Artik.cay.icmiyorum,. Kahve ise cook.nadir. cidden.daha.sakinim,
Tebrikler Fatma ablam azimli gidişin ve istikrarınla sen bunu hakettin engelsiz takılmasız yolun hep açık olsunHayırlı sabahlar sevgili takımım
Kio bildirimi
Geçen hafta 113.7
Bu hafta 111.8
Fark 1900 gr
Yüzde 1.67
Ausencia canım kaptanım
Ay süper süper canım çok sevindim inan ya müthişsinGünaydın kizlar
Hemen kilomu bildireyim ben şok
Geçen hafta 68.7
Bu hafta 67.6
Fark -1.100 gr
Yuzde% 1.60
Allahım sen aklıma mukayyet ol delirmek uzereyim
Bende bunu yapıyım doktorcum bu hafta inşallahwalla arkadas 2.2 verdi bu listeyle yapalım hadi.
Hadi ben kaçtım, bir saat yürüyüp geliyorum inş.
HAYIRLI NURLU CUMALAR olsun İNŞALLAH
walla arkadas 2.2 verdi bu listeyle yapalım hadi.
Şok derken ne yapalım mesela tatlim yaGunaydin kizlar...
2-3 hafta sabit yada arti olunca sok yapip vucudu sasirtmak gerekiyor..lutfen deneyin..
O detoks listesini bizimle paylaşırsın tatlı bende denemek istiyorumşekil 1a yım ben.1 gün bile yetti.ya hafta içi resmen 80den aşağı ibre oynamadı.bırakın eksiyi artı gelecektim resmen.
sabah yeşil öğle turuncu akşam kırmızıO detoks listesini bizimle paylaşırsın tatlı bende denemek istiyorum
Yürü be ahum kim tutar seniEve geldim şimdi bi wc sonra tartı bakalım bir hafta boyunca hiç tartılmadım sonuç ne olacak ama gerçekten mutsuz bi başlangıç oldu sabah ilk mesajı okuyunca .bende de surat asıldı .bebeleri haşladım hadi hadi diye diye adamda akşam ben bebeleri yatırınca geldi onlar kalkmadan gitti hepsi üstüme kaldı sabah sabah bide mercimek köftesi ile uğraştım ayyy
Ha Bide benim ki Kazakistan a gidiyimmi diyo gazi Ünv sinin bi bölümü açılacakmış oraya.hayır dedim 100 milyar kazanacaksan git dedim oda haliylededi manyak mı ne beni burda iyice kafayı yedirtecek ayağını denk al bak ozamana kadar da zayıflarım dönünce beni falan bulamazsın kaçırırlar dedim adamdan bi ses
"he yaaa"
Ben bi zayıflayım da alem bi görsün 3 çocuklu fit anne nasıl oluyomuş
ilk ben birlikte yapalım dedim di, beni beğenmiyor musun doktorcum aşk olsunahu ben şeker 3 kişi aynı liste.listeden her sapma 5 ceza puanı.bahane yok.
öğle ile akşam yer değiştirebilir.
ok mi?
Çok teşekkür ederim tatlimsabah yeşil öğle turuncu akşam kırmızı
Yeşil Detoks İçeceği: 1 avuç ıspanak + 1 salatalık + 1 küçük limon veya portakal + 1 elma veya armut
Turuncu Detoks İçeceği:3 havuç + 2 elma + 1 parça taze zencefil veya 1 limon
Kırmızı Detoks İçeceği: 1 pancar (soyulmuş) + 1 elma + 2 havuç + 1,5 su bardağı ananas
ben 1 günlük yaptım ama minimum 3 gün yapmak lazım orjinalinde.Eki Görüntüle 1929035
canım yanlış yazdım ıspanak sevdamdan..afedersin.sen şekerciksin ya ondan da oldu profil foton çok şeker napim.ilk ben birlikte yapalım dedim di, beni beğenmiyor musun doktorcum aşk olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?