- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
canım yanlış yazdım ıspanak sevdamdan..afedersin.sen şekerciksin ya ondan da oldu profil foton çok şeker napim.
Bence spor listesinde aynen devam edelim cnm ya insan yapmiycam varsa yapıyor sorumluluktanArkadaşlar lütfen hırslarınız sözleriniz Cuma'da kalmasın motivasyonumuz bi hafta boyunca sürsün kaptanım kraliçem gözümüzün yaşına bakmaz bu hafta haberiniz olsun
Yine spor takibi yapalım mı listeye katılmak isteyen varmı
Yaa memur olayim diye yıllarca uğraşıyosun sonrada il il gez dur memurluğunda böyle dezavantajları var malesefwalla bizde cok zor durumdayız,böyle deyincede yeryüzünde ne halde olanlar var diye kendimden utanıyorum.eşimin heran tayini çıkabilir belki doğu belki ankara belki istanbul.
ve ben daha yeni aile hekimliğine gecebildim asm kurmak için 10 bin tl harcadım.doğru düzgün maaş bile almaya başlamadan eğer eşimle gitmek istiyorsam istifa edip tekrar gezici hizmet gibi bişeye gecmem lazım.
öyle bir belirsizlik var ki bende saldım düşünmüyorum bakalım gelecek 2 ay bana neler gösterecek.
içerik aynı yer değiştirme olabilir sadece..hadi öyle olsun bakalım bence uygun tatlım. Startı verelim yarın itibariyle, yarış başalsın o halde 7 gün aynı dimi liste doktorum? Ahu060812 spor listesine dahil et beni de canımcım çok hırs yaptım hee ona göre sevgili rakibelerim
Yeni yıla 64 le giricem inşaAllah
Kalbimi okudun doktorcum aynen bende oyle planliyorumhedefim bu sefer günlük en az 3 mil leslie.
ben indirmeye çalıştım ama beceremedimKalbimi okudun doktorcum aynen bende oyle planliyorumvideosunu indirdim hooppp tv ye aktarip lesliecimle birlikte spor yapicaz
Anlasildi patronum doktorumiçerik aynı yer değiştirme olabilir sadece..
Eşim indirdi kuzum sana özelden atarım dicem ama boyuttan kabul etmez sistem sanirimben indirmeye çalıştım ama beceremedim
Ozellikle soyleyebilecegim bir diyet yok canim..Şok derken ne yapalım mesela tatlim ya
kuzummm senin şuan sağlık durumun spordan daha önemli.tamamen kurtulursun inşallah.Kizlar simdi dr gidiyorum belki tartida yansimamis ama pantolonum bol oldu gibi bacak popo bi rahat hisssettim icinde regli olamadim onun sisligide var...alyansim sanki hafif bol gibi olmus ...ayy dr soracam eliptikyapabilirmiyim ne olur ne olur diyecem cok faydasini gordum eliptigin..
Eşim indirdi kuzum sana özelden atarım dicem ama boyuttan kabul etmez sistem sanirimüzülme sen kıyamam, yarin esimden ogrenir ozelden yazarim nasil indirildigini
Çok çok tebrikler fatmacım.
Kilo veren mücadele eden herkesin emeğine layık bir takım sonucu alamayacağız bu hafta .
Kaptanınız olarak başta ben özür dilerim sizden .
Ama bu hafta sondu .
Haftaya sadece bireysel tebrikler değil ... 7. Takım olarak kutlama yapacağız .
Vallahi kaptanicem ben daha cok sevindim
Haftalardir.git.gellerden bunalmistim.
1.ekimde 84.8 iken.29.ekimde sizinle 88.2 olarak başlamıştım.
Kilo almam cok.kolay.benim, bak 28 gunde 4.kiloya yakin almisim.
Vermek 2.5 aydan.fazla surdu,
Evet.devam edecegim. Artik dombis olmak.istemiyorum ..
Az gider benim hep.
Ama.olsun az.oslun istikrarlı olsun..
Vayy fatma abla.cok.tebrikler,.
Yakinda 110 un altina.inersin sen :)))
Benim gunum 1 kucuk demlik.yesilcay ile.basliyor.
Kilo vermeme.etkisi olduğundan eminim
1 de.regl incesi bende peklik.olurdu.
Ve asiri sislik.
Yesilcay peklige melisa.cayida.pms.sıkıntılarına iyi.geldi.bence..
Bitkiler allahin mucizesi.
Artik.cay.icmiyorum,. Kahve ise cook.nadir. cidden.daha.sakinim,
Tebrikler Fatma ablam azimli gidişin ve istikrarınla sen bunu hakettin engelsiz takılmasız yolun hep açık olsun
Ay süper süper canım çok sevindim inan ya müthişsin
Bende bunu yapıyım doktorcum bu hafta inşallah
yok canım henüz @Dersaadet_ (diyetisyeni bıraktı diye biliyorum ama neden gec kaldı acaba)ve ceyda da bildirimedi.12.20 gibi yazacaktım ama yazarken elektrik gitti yine umarım geç kalmadımAusencia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?