Rica ederim canimSağol saydınım .
Düzeltiyorum hemen .
Bende eminim . Liste ve spordan 3.nüzde güzel cevap alacaksınız .
Haftaya iyi olur İnşallah
Cook tesekkurler doktorum..kuzummm senin şuan sağlık durumun spordan daha önemli.tamamen kurtulursun inşallah.
Ablam şimdi beni anlıyorsun değil mi? Diğerleri farkında değil kesinlikle ama senin içine içine dokunuyorBakalım .. umudumuz o yönde .
Ablam şimdi beni anlıyorsun değil mi? Diğerleri farkında değil kesinlikle ama senin içine içine dokunuyor
Cook tesekkurler doktorum..
Kizlar .cerahtani geldim keske her insan okuduğu mesleğin hakkini verse...oyle bir ceraha gitmisim ki masallah yuzume bakip popomu gordu dedi ameliyat yapalim mi dedi..dedim masallah tip cok ilerlemis yuzume bakip amelyatli olup olmadigimi anladi....
Hayir istemiyorum deyince kullanip faydasini goremedigim ilaci soyledim tamam dedi aynı ilaci yazmis saka gibi.ek olarak baska bi fitil vermis...bide sordum hocam verdiginiz kremlerde fitilde kortizon var mi dedim dedi yok yok rahat ol dedi..
Neyse eczaneye gittim ..sordum kortizon iceriyormu dedi evet bunlarin icinde kortizon var..abla kortizon olmasa iyilesemezsiniz dedi aciklama yapti sagolsun tamam dedim..
Eee be cerah deki evet kortizon içeriyor ama merak etmeyin iki gunde agriniz biter bu kadarcik kortizondan bisey olmaz de..yuzu bes karis laflari agzindan kertepenle aliyorum sanki ben ona doktor ol demisim..iceri giren herkes en fazla 1 dakika kaliyor..herkesin eline bir recete ver gonder bi kalk bak yaaa...
Allah herkese helal lokma yedirsin...bu meslek cok kutsal ve insanlar agrilar icinde geliyor bi guzel konus demi anlat aciklayici ol..bende popomu gostermeye merakli degilim ama yuzume bakarakta direkt ameliyat denmez ki....cook sinirliyim cook..
Tabii herkes boyle degil gecen beyin ceraha gitmistim adamin odasinda bir hasta belindeki fitik patlamis nasil ilgileniyor nasil sakalar yapiyor ona adam agrisi birakti guluyor doktorla..adamin ilgisi dagitti..ne yapalim diyor amca bugun esinden ayiracagiz bizimlesin soz sana iyi bakavagiz falan diyor inanin hastanin gozunde guven olusuyor...cook uzun oldu kusurabakmayin kizlar...cok canim Sıkıldi..
Neden ?
Diyeti mi bırakıyorsun ?
yoooo hayır devam..
bu ne yaaaaaaaaaa, - 700 ne demek. Bu nasıl bir spordurOyyyy bir spor yapmışım kiii .... artık nasıl hırslandıysammm ...
Ne spor spor olalı böyle aus ... ne aus aus olalı böyle spor görmedi.
Toplam süre 1.45 dk
Squat haraketleri.
Twister.
Mekik aleti.
Kondisyon bisikleti.
Dumbell ağırlık çalışma.
+45 dk tempolu yürüyüş .
Pertim çıktıama öncesi ve sonrası tartı farkı -700
Su ter mer ... 67 leri gördüm ya
Ahu060812
bu ne yaaaaaaaaaa, - 700 ne demek. Bu nasıl bir spordurO kadar iyi mi ki hemi de ??? Ne kadar zamandır yapıyorsun da neredeyse iki saat spor yaptın
Iyi madem burda da devam .
Kaçamaklar devam eder ... negatif masumm geri gelirse ... olacak demek yerine .. olmuyooor diyen o hiiiç sevmediğim masum ... o zaman izne ayrılırsın .
Bir haftadırAhu060812 sayesinde .
Inan şimdi yine yaparım .
O istek var betül .
-700 dedim ya sudur terdir .. geri gelir .
Ben spora müsait bir yapıya sahibim . Lisanslı sporcu geçmişim var ... bakma şimdi ev hanımı moduma .
90 kilo iken de bacağımı enseme götürecek esnekliğim var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?