Oyyyy bir spor yapmışım kiii .... artık nasıl hırslandıysammm ...
Ne spor spor olalı böyle aus ... ne aus aus olalı böyle spor görmedi.
Toplam süre 1.45 dk
Squat haraketleri.
Twister.
Mekik aleti.
Kondisyon bisikleti.
Dumbell ağırlık çalışma.
+45 dk tempolu yürüyüş .
Pertim çıktıama öncesi ve sonrası tartı farkı -700
Su ter mer ... 67 leri gördüm ya
Ahu060812
Formullerimi zamanında paylaştım şimdi yoohhNanaam, zayıflamanın sırrını bulmuşsun, başka bazı sıkıntılarımızın da formulunu bulsan, bize ilhamiye olsan
Olacak inşallah. Ben de bir sürü iş başvurusu yapıyorum, dönüş olmuyor. Ama değil mi biz niyet ettik olacak inşallah
Yok tatlım ben b-fit gidiyorumsende mi evde yapıyorsun
Yok tatlım işyerindeyim. Sizinle çene çalmak için kaldımFormullerimi zamanında paylaştım şimdi yoohh
Kış evde misin sen
Yok tatlım ben b-fit gidiyorum
way maşallahh yaaaaAusencia kaptanım verdiğin terfi den dolayı çok teşekkür ederim layıkıyla başarmayı arkadaşlara destek olmaya çalışıcam ve spora aynen devam süpersin ama yarın hamlarsan karışmam sonra bana sövme
Bende dışardaydım planlarım normal gitmedi kuzen aradınevden çıkarken KPSS tercihimi bi yap diye annemle teyzemle ona gittik öğlen yemeğim için hiç iyi olmadı ya neyse bütün hakklarımı en erkeninden tüketmiş oldum Diyetin en zor tarafı da bu sanırım yemiyeceğini karşıdakini ikna etmek neyse menümü yazınca sopamı yerim kaptanım
Çocukları yedireyim bi de film açayım bende doğru sporayani evin bodrumuna BetÜlina
Teşekkür ederim ablacım anlayışın için. Kilo almadan döneceğim listeye. Burdanda kopmam mutlaka yazarım :)Davina seni de izne ayırıyorum .
Liste dışı yazmaya devam edersin istersen .
Zaten çoğu zaman giremiyorsun da .
Işlerin yoğunluğu azalıp , sana sabah yazdığım düzeni oturtabildiğin an dönersin izinden . Tabii kilo almadan :)
Bunu yapmak zorundayım . Çünkü haftaya evet bu hafta aldığın 2 kilodan 1 gidecektir ... sonra bi bir daha ... sonra yine 2 al .
Uzun zamandır böyle devam ediyor ve sen yazdığın menüleri değiştirmediğin sürece böyle devam edecek .
2 hafta 3 hafta ... kendini toparladığın an iznini kaldırırız
canım sen benim menü DİVA'mdın. Cevher sende, dön bir an önce o muhteşem menülerinleTeşekkür ederim ablacım anlayışın için. Kilo almadan döneceğim listeye. Burdanda kopmam mutlaka yazarım :)
Ablam desene takım 2 hafta daha böyle gitse hedefine ulaşırsın
Teşekkür ederim ablacım anlayışın için. Kilo almadan döneceğim listeye. Burdanda kopmam mutlaka yazarım :)
Bakalim eczaciyla konustum bakalim bir hafta kullacam gecmezse bu sefer ozele gidecem...ozelde insallah bakip ameliyat demez...Ilk cümlesi ameliyat olan dr dan koşarak kaçarım ben .
Bende ilerlemiş 3 fıtık vardı .
Daha yeni evliyim .
Dr direkt ameliyat dedi . Başka yol dedim ?
Başka yol yok .. çocuğun var mı dedi ? Yok dedim . Iyi ameliyat olmazsan doğum masasında kötürüm kalırsın dedi.
Dondum kaldım.
Başka cerrah falan derken tedavi ve ilaçla düzeldi.
Normal doğum yaptım.
8 senedir de fıtıkla ilgili tek bir şikayetim yok.
Sende ihmal etme . Başka bir cerrah bul .
Evet fissürde ameliyat önerilir ama önce bir gör di mi ne durumda çatlak?
Ausencia kaptanım verdiğin terfi den dolayı çok teşekkür ederim layıkıyla başarmayı arkadaşlara destek olmaya çalışıcam ve spora aynen devam süpersin ama yarın hamlarsan karışmam sonra bana sövme
Bende dışardaydım planlarım normal gitmedi kuzen aradınevden çıkarken KPSS tercihimi bi yap diye annemle teyzemle ona gittik öğlen yemeğim için hiç iyi olmadı ya neyse bütün hakklarımı en erkeninden tüketmiş oldum Diyetin en zor tarafı da bu sanırım yemiyeceğini karşıdakini ikna etmek neyse menümü yazınca sopamı yerim kaptanım
Çocukları yedireyim bi de film açayım bende doğru sporayani evin bodrumuna BetÜlina
delisin delisinnnn .. nerden bulursun bunları
Hahhaa aynadaki fit hatun olcamm insallahhhhdelisin delisinnnn .. nerden bulursun bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?