Ahh betuş ahhhBi 75 e ineyim inşallah, kesin başlamam gerekecek spora
Inanırım, insan neyi yaparsa onu yapası gelir. Çok yedikçe çok yiyesi, çok uyudukça çok uyuyası, tüm bu negatiflerle beraber POZİTİF olarak çok çalıştıkça çok çalışası, yemedikçe yemiyesi, spor yaptıkça spor yapasıııı
Ben de bulsam çok istiyorum, ama muhitimde doğru düzgün bir yer yok maelsef.
amannnnn ammannnnn biri zevkten dört köşe olmuş, yanı başımızda bitmiş :)Ahh betuş ahhh
nasılsın arkadaşım, nerelerdesin?Ahh betuş ahhh
Ben hep ensenizdeyimamannnnn ammannnnn biri zevkten dört köşe olmuş, yanı başımızda bitmiş :)
hahaha, 7 yetişkinli bir evde kendime zor yer buluyorum...Bende de yok .
Evde yaptım bunları.
Bir tane gidebileceğim yer var .. o da diğerlerinin 5 katı fiyat verdi
İyiyim tatlısı, orda burada geziyorumnasılsın arkadaşım, nerelerdesin?
kaç kilosun bakalım. Ki,loları benim gibi geri almıyorsundur inşBen hep ensenizdeyim
çünkü sıkıntılarımı tulumba ve poğaça iile gömmeye çalıştımİyiyim tatlısı, orda burada geziyorumsen nasılsın, kilo niye az gidiyor
67 yım tatlım hedefim 60kaç kilosun bakalım. Ki,loları benim gibi geri almıyorsundur inş
iş konusunda var mı bir gelişme?İyiyim tatlısı, orda burada geziyorumsen nasılsın, kilo niye az gidiyor
Daha da çok sıkıntı oldu ama değil miçünkü sıkıntılarımı tulumba ve poğaça iile gömmeye çalıştım
wauuwww biri gizli gizli diyete devam mı ediyor67 yım tatlım hedefim 60
Yok yaiş konusunda var mı bir gelişme?
aynenDaha da çok sıkıntı oldu ama değil mi
Spor yapıyorum dadlımmwauuwww biri gizli gizli diyete devam mı ediyor
Bi zahmet hisset yaniaynenVallahi sopayı popomda hissettim. Kızardı mı diye döndüm baktım
Nanaam, zayıflamanın sırrını bulmuşsun, başka bazı sıkıntılarımızın da formulunu bulsan, bize ilhamiye olsanYok ya
Olacak inşallah. Ben de bir sürü iş başvurusu yapıyorum, dönüş olmuyor. Ama değil mi biz niyet ettik olacak inşallahYok ya
sende mi evde yapıyorsunSpor yapıyorum dadlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?