Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sekercikiz
Okudum dün yazamadım geçmiş olsun İnsülin düşmüş ,kilo içinde tebrikler cnm
Teşekkür ederim tatlim sende ne olur ihmal etme git mutlaka doktora sonradan tip2 diyabete çeviriyomuş sağlık çok önemli ihmale gelmez ilcla düzene girebiliyormuş sende başladın biliyorum insallah doktor kontrolündedır

Yok cnm doktor kontrolünde değil
Senin ac kalamama gibi şikayetlerin varmı ? Benim hiç yok öyle sıkıntılarimda kilo vermem zor diye başladım

Bunun için endokrine gitmek lazım izin alamıyorum ya

Geldim zeytin gözlüüüüm ♡♥♡♥ Doktorumun listesine başladim pek bi meraktayım neler olacak

Tamam beni yazın listeye kaptanim elimden geldiği sekilde uymaya veeee listede birinci olmaya calisacagim )

Dun yazacaktim ama kaptanim bu kullandigim fitil beni mahvetti bas agrisindan duramiyordun halada bas agrim devam ediyor birde gunde iki kere diyor yok ben anca gunde bir kere kullanacam ben boyle bas agrisi gormedim...

Ama sunuda soyleyeyim eger basarili olmasam listede cikarin beni ama buradan gitmem devam ederim banane banane

birşey okudum şimdi ve aklım karıştı diyor ki kilo vermek için alkali beslenmek gerekiyor vücutta asidik değeri arttıran en büyük etkenlerden biride kahve ve siyah çay hayatınızdan tamamen çıkarın diyor fakat spor salonlarında ve hatta diyetisyenlerde spor öncesi , güne başlarken sade kahve öneriliyor... içsek mi daha iyi sonuç alırız içmesek mi acaba

Yürü be doly çatlasın tabi enişteee

Ben gece 4 te yattım .Yusuf biraz ateşlendi . Boğaz enf. şimdi de .

Sabah uyuruz dedim .

Oyyy eşimden ses sabah ... Koşuya gideceğiz , iki lokma bir şeyler atayım

Ayyy ayılamadım bir türlü .

kelebekolacam doktorum boğaz enf. dr a gitmeden geçer mi ? yani gitsem antibiyotik verecek , kullanmak istemiyorum .
Şu an ateş yok , zaten en fazla 39 a çıktı . yutkunurken zorlanıyor , halsizlik kusma ishal yok . Bitki çaylarları , doğal gargara vs. atlatır mı yoksa gidip antibiyotik yazdırayım mı ?

İŞteee buu iştee buuu güzelimmmm onlarda değişikliği farkettii vallahh kıskançlıkları başlamazsaa iyidir
Kızlar benimki ben siskoykende kıskançtı tabi hicbir zaman kabul etmez bunu dün ben instagram acicam dedim resimlerimi koyucum arkadaşlar görsün merak ediyolar diye dedim ben ankadan istanbula gelin geldim butun cevremde orda kaldi malesef burda o eski dostlukları bulamadim Vay efendim bunu diyen senmisin açtı ağzını yumdu gözünü hele bir aç seni boşarım hele bir acta gor gununu diyo bana ama benim kocam hiç kıskanç değilmis ben yanlış anliyomusumerkek beyni hiçbir zaman anlayamiycaz kızlar malesef

Masumum dun neler yedin neler yaptin farkli olarak..onlari not al bir kenara..bu farki yaratan dün yaptigin seyler çünkü..

Kızzz Nare83 maşallah fıstık gibii hatunsun yaa ben ne edemm neree gidemmm tartı diy 89,7 daha vermemm gereken nice kg varr.Düşündükçee saç köklerim bile diken diken oluyorrrr

Canım verdiklerinle kendinle gurur duy onları verebildiğine göre gerisini de basarırsın insallah
Hep birlikte tek tek mezuniyet lerimizi kutluycaz insallah

Günaydın Fatma abla , çok iyi gidiyorsun masallah

Canım çok teşekkür ederim insallah senin direnç kilon kırılır ve büyük bir enerjiyle kalanlarıda halledersin

Ay benimde oğlumun sünnet düğünü var kimse beni tanıyamasın istiyorumm inşallah Allah ım inşallah

Mayıs tamı canım benimdw mayısta doğum günüm kendime kendimi hwdite etmek istiyorum çünkü gerçekten çok uzun yıllardır göremedim gerçek bedenimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…