- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
Aman allah korusun cnm dikkat etGünaaaaydınlar Kayseri'den selamlar :) kaptanım beni merak etmişsin bi selam vereyim dedim menümü hiç yazmayayım çok abartı değil hamur işi kısmı ama tadına bakma boyutunda ve uzun uzun yürüyüşler mantı vs yemeyi düşünmüyorum @Ausencia
Ama şu an dehşet bir kahvaltıyla kendimi ödüllendirdimkelebekolacam canımmm hiç Talas'a geçemedik bugün De dağdayız.
Ay bu arada çok alakasız insanlar beni rüyasında görmüş sakatlanıyormuşum o yüzden kayak yapmadım :)
Takılalı 2,5 sene oldu bugün de çok ağrım var yan boşluğumda nerdeyse gergin tutamıyorum dün gece den sonra böyle regli dışı sıvı kanama gibi oldu ağrıda artınca korktumAhu060812 geçmiş olsun.kist demek.ria takilali ne kadar oldu.
@saydin78 nasıl gidiyor
@DelyDoly sen niye maça gitmiyorsun
@fatmanurkaya canim seni tebrik etmedim galiba maşallah çok iyi gidiyorsun.dun bi kere daha farkettim 2 mil insanı anca ısıtıyor 3 mil ter arttırıyor. Sende 2 mil yapıyorsun inşallah yakında 3 mil e gecersin
@kelebek19
Git git canım ihmale gelmez %10 gibi ihtimal varmış odada her zaman hadi hayırlısı bakalim canım çocuk iyidirEvet bende korktum canım sabah 8.30 a aldım randevu gidecem hemen yarın asıl korkum hamile kalmak tabi de hayırlısı
4. İçin de fikrin aynı mıGit git canım ihmale gelmez %10 gibi ihtimal varmış odada her zaman hadi hayırlısı bakalim canım çocuk iyidir
4. İçin de fikrin aynı mıGit git canım ihmale gelmez %10 gibi ihtimal varmış odada her zaman hadi hayırlısı bakalim canım çocuk iyidir
O zaman kısasa kısas sende ona dar et dünyayıEvet çok kıskanç. Ben bu aralar kimseyle konuşmuyorum diye o da rahat. Yoksa biri bana sadece selam verse dünyayı dar eder bırak benim yanlış bi hareketimi.
arada kontrol şart uzun zaman olmuş. Bende taktırmistim cikarttirdim düzensiz ve fazla reglden ama birturlu düzene giremedim.Takılalı 2,5 sene oldu bugün de çok ağrım var yan boşluğumda nerdeyse gergin tutamıyorum dün gece den sonra böyle regli dışı sıvı kanama gibi oldu ağrıda artınca korktum
Çene kistini nette okudum onada yarına aldım randevu sabah kadın Doğum öğleden sonra dişçi
Ay inşallah hamile falan kalmam ya tamda yumurtlama dönemim
Canım o kıstten bende amaliyat oldum 20 dakika felan suruyo biraz korkmuştum ama iğne yapıyorlar bişey anlamıyorsun ama uyuşukluk geçince ilk gün ağrın oluyo 3 gun suratım sis gezdim benimde dişimdeki iltihap kistlesmisti ameliyat olmazsan çene kemiğini eritir demişti kokucu ameliyatı olmuştum Geçmiş olsun cnm insallah sorunsuz atlatirsin ikisinideTakılalı 2,5 sene oldu bugün de çok ağrım var yan boşluğumda nerdeyse gergin tutamıyorum dün gece den sonra böyle regli dışı sıvı kanama gibi oldu ağrıda artınca korktum
Çene kistini nette okudum onada yarına aldım randevu sabah kadın Doğum öğleden sonra dişçi
Ay inşallah hamile falan kalmam ya tamda yumurtlama dönemim
Ee ne sandın sekerimOyyy bi uyumuşum ki ...tele uyandım ...
O da Kv telefonuna.
Bize geleceklermiş .
Şaşırmadım . Hep böyle kırk yalın başı uyuduğum , evi saldığım zamana denk gelir.
Geçmişi okudum da alıntılar dursun bi köşede.
Bi şeyde yapasım yok.
@asfarovski canım , barıştım bile
Geçen katılamıyorum yabancı hissediyorum dedin ya küsüm diye takıldım .
@saydin78 64.7 miii demiştim . 64.5 tur o
Ahu060812 alemsin var yaaa . Wc den uyduya wc den uyduya
Nare83 yaşadığın endişe ve merakı tahmin edebiliyorum .
Bi alo ... bi mesaj ... erkeklerin için amerikayı keşif gibi zor .
Sekercikiz memnuniyetle 3 kg yaparım ... bireysel 1. Sekercikız ... bak ne güzel oldu
Bu ilişkinin sonu yok cnm benden sana bir abla tavsiyesi salla gitsin şimdi yapan evlenince kim bilir neler yapar huylu huyundan vazgeçmezSence bu sebepten ayrılınır mı? Beyefendi yalan söylüyor ve bunun için de beni suçluyor ya. Bi de kız merry christmas yazmış bizimki de demiş ki ben müslümanım bizde christmas yok o da aa kusura bakma demiş. Bu da demiş ki senin gibi güzel bir kız varsa sorun yoktur.
Iııııııııııııııı!!!!!!!!!
Bu mesajı da sildi sonra. WhatsApp webden gördüm.
Evet cnm tabikide4. İçin de fikrin aynı mı
Sen haklısın. Bu cıvıkla evlenirsem kendime yazık ederim.Bu ilişkinin sonu yok cnm benden sana bir abla tavsiyesi salla gitsin şimdi yapan evlenince kim bilir neler yapar huylu huyundan vazgeçmez
Bencede onla evlenme.niye sana dar ediyo dünyayı çünkü kişi kendi gibi bilir karşısındakini artık o herkese ne gözle bakıyorsaSen haklısın. Bu cıvıkla evlenirsem kendime yazık ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?