Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aman allah korusun cnm dikkat et

Takılalı 2,5 sene oldu bugün de çok ağrım var yan boşluğumda nerdeyse gergin tutamıyorum dün gece den sonra böyle regli dışı sıvı kanama gibi oldu ağrıda artınca korktum
Çene kistini nette okudum onada yarına aldım randevu sabah kadın Doğum öğleden sonra dişçi
Ay inşallah hamile falan kalmam ya tamda yumurtlama dönemim

arada kontrol şart uzun zaman olmuş. Bende taktırmistim cikarttirdim düzensiz ve fazla reglden ama birturlu düzene giremedim.
ayyy 4.demeyin bende çok tirsiyorum benim zaten 4 tane ha çocuklar ha erkekler ne farkediyor

Canım o kıstten bende amaliyat oldum 20 dakika felan suruyo biraz korkmuştum ama iğne yapıyorlar bişey anlamıyorsun ama uyuşukluk geçince ilk gün ağrın oluyo 3 gun suratım sis gezdim benimde dişimdeki iltihap kistlesmisti ameliyat olmazsan çene kemiğini eritir demişti kokucu ameliyatı olmuştum Geçmiş olsun cnm insallah sorunsuz atlatirsin ikisinide

Ee ne sandın sekerim

Bu ilişkinin sonu yok cnm benden sana bir abla tavsiyesi salla gitsin şimdi yapan evlenince kim bilir neler yapar huylu huyundan vazgeçmez

Sen haklısın. Bu cıvıkla evlenirsem kendime yazık ederim.
Bencede onla evlenme.niye sana dar ediyo dünyayı çünkü kişi kendi gibi bilir karşısındakini artık o herkese ne gözle bakıyorsa
sende erkeklerle konuşunca karşısındaki kendi gibi konuşur düşünür diye şüpheleniyo ve seni kısıtlıyo valla benim kuzen evlendi böyle cıvık biriyle herkes onun cıvıklığının farkındaydı ne oldu sonra Gül gibi kızı boynuzladı sonra kız çocuğuyla anasının evine oda aldattığıyla evlendi tabi oda ilk aldattığı değilmiş boş ver yol yakınken dön kendine yeni sevgili bul çivi çiviyi söker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…