amin canım ...hayırlısı olsun dikkat et bari bu dönemde ne olur ne olmaz..Ay ne bileyim Ada ya kafam allak bullak ama herşeyi akışına bırakıcam Mevla neyleyse güzel eyler
Ay ne bileyim Ada ya kafam allak bullak ama herşeyi akışına bırakıcam Mevla neyleyse güzel eyler
Şuan öyle birşey söz konusu değil, bu görümce adayı görünüyor ufukta, başka yokDemeeeem . Damadın en afillisi kaynananın en yatılısı makbul
Şuan öyle birşey söz konusu değil, bu görümce adayı görünüyor ufukta, başka yok
benim kaynanam senede bir kere gelirdi barış olduğumuz dönemlerde oda 15 gün kalırdı giderdi.. Allah var annemden daha eğlenceli bir kadın kayın validem ...onun yanında daha rahatım annem olunca balerine cife ye takmak zorundasın temizle temizle beğenmez... yemek yaparken karışır ayy kaşığı niye öyle koydun ayy öyle yıkanmaz bir sürü şey annemleyken diken üstündeyim buda birlikte olmak zevkten öte işkenceye dönüşüyor..Demeeeem . Damadın en afillisi kaynananın en yatılısı makbul
Öyle deyince de kendimi kötü hissediyorumHmmmm ... buldum ama çöpsüz üzüm buldum diyorsun .
Temiz iş
aman görümcelerde pek masum değillerŞuan öyle birşey söz konusu değil, bu görümce adayı görünüyor ufukta, başka yok
benim kaynanam senede bir kere gelirdi barış olduğumuz dönemlerde oda 15 gün kalırdı giderdi.. Allah var annemden daha eğlenceli bir kadın kayın validem ...onun yanında daha rahatım annem olunca balerine cife ye takmak zorundasın temizle temizle beğenmez... yemek yaparken karışır ayy kaşığı niye öyle koydun ayy öyle yıkanmaz bir sürü şey annemleyken diken üstündeyim buda birlikte olmak zevkten öte işkenceye dönüşüyor..
Ama kaynanam Allah var rahat kadın öyle didiklemez dökülmüş kırılmış evin pis olmuş hiç onlara takılmaz....zaten benim kaynanamla aramı görümcem ve kaynım bozdu....
Öyle deyince de kendimi kötü hissediyorum
valla görümcem ve kaynım demekki daha ağır basmış onun için 2 yıl olacak neredeyse görüşmeyeli .. olmayınca olmuyor böyle kafam rahat....Hadi ya .. seninde masumun olaya benziyor .
Eee madem o kadar iyiydiniz seviyordun kadını ...keşke kimsenin bozmasına izin vermeseydin .
Valla ben sevsem bi dakka durmam . Seviyorsan git konuş :))
Orasını bilemem daha yüz yüze gelemedik kendisiyle. Bana nasıl gelene bende öyle giderimaman görümcelerde pek masum değiller
Başım sıkışır ise müracaat ederim o zamanOyyy naif kuzum benim .
Azıcık aus ablandan örnek al
valla görümcem ve kaynım demekki daha ağır basmış onun için 2 yıl olacak neredeyse görüşmeyeli .. olmayınca olmuyor böyle kafam rahat....
vallaha en çok eşim seviniyor konuşmadığımıza ayyy diyor elim yüreğimdeydi hıh şimdi küsecekler diye diye stres oluyordun sonunda bitti ohhh kurtuldum diyor.. görüşmeyin aman aman diyor))))
kırılınca insan bidaha düzelmiyor eşin hatrına düzelmiş gibi yapıyorsun... Allah var benim eşim hiç karışmıyor görüşme diyor...kendisi bile unutuyor anasını aramayı ben hatırlartıyorum ara anneni diye... yoksa kayananam der ada yüzünden beni aramıyor diye o yuzden sürekli hatırlatıyorum ara anneni diye ama bana sen karışma canım ne zaman isterse o zaman ararım diyor benden günah gittiO da iyiymiş .
Benim eşimin dün yüzünde güller açıyordu.
Onun hatrı olmasa selam dahi vermem .
O kadar kırgınım .
ayyy şimdi bugünlerde kürek aletine merak saldım ama çok pahalı yaaa koçişi kandırabilirsem onu almak istiyorum) göbek kollar omuz için çok etkiliymiş ...birazdaha inceleyeyim )
bende tırsıyorum tayin işi olurda bi geçiş süreci yaşarsam kv gelmesi gerekebilir.iyidir hoşdur ama acayip inattır karsında bişey demez ama asla söz dinlemez.en son geldiğinde küçüğüm yeni ek gıdaya geçmişti ben işten koşa koşa öğle arası eve yemek yapmaya gidiyordum pişiridiğim çorbayı içirmiyordu çorba tok tutmaz diye sürekli kuymak yapıyor gizli gizli yediriyordu.
kabız olacak diye uyarıyordum ama nafile en sonunda makatta çatlak ve kanama oldu yavrumda bi de ben drum .dediğimin hükmü yoktu.
zor ya.
yok mu şöyle oturarark basen eriten bişey görüpte söylemezseniz gücenirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?