Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bunu buldum hem çook ucuz öyle büyük para vermeyeyim benim dediğim kürek aletleri 1500 tl ve üzerinde başlıyor çok pahalı buda aynı işi yapıyor gibi gerçi kürek aletinde altında raylı bir sistem var bunda yok tabiii...

Insallah kaptanım burda çok kaptan değiştirdik ama seninle mezun olucam insallah

Kaptanı deryamm lakin tek spor yapanca ben ve fatma canımm benimmm yidikk yiidkk emmee erittikk

Eveeeet iyi etttik ama canımm

Canım çok geçmiş olsun bu durumlar senin enerjini ve istikrarını lütfen etkilemesin
Eğer taktiri ilahi bi yavru nasip etmişsse vardır bi hayır diycez
Son oğlan a hamilryken kilo 130üstünde işe gidip gelirken 3saatım yollsrda geçiyor yaş 40 okadar zor oldu ama şimdi iyiki oğlum olmuşşsun sen yokken ben neye gülüyodum acaba dedim yaşlılığımızda bize yoldaş olacak diyoruz eşimle haas bu arada her gören bize torunmu derfi biraz zayıflayınca oda büyüyünce artık deöiyolar herşryde bi hayır var canım

Canım senin çok azimli bi ysrışmacı olduğunu biliyorum listeye girinceye kadar beraber veririz inşallah bwnde liste için bekledim canım

Kaptan ilk başta listesiz devam ederim problem Yok başka takıma gitmem zaten
Siz mezun olunca bırakacakmısınız takımı benim takımdan ayrılmamın sebeplerinden biride ilgisiz alakasız kaptan olmasıydı ahu sizden bahsetti çok memnun bu yüzden takıma gelmeyi istedim
Tabiki beklerim bu bekleme Sürecide etkili oluyor kilo vermekte
neredeyse 1 yıl oldu takımdan ayrılalı ekstrem durum dediğiniz nedir acaba

Beklerim problem Yok hocam sizinle beraber yaparım bende

Anaaam kim gelmis hosgelmiiiss..inanmayacaksin ama sabah evi toplarken bugun ahuya yasemini bir sorayim ne yapiyor diye dusundum..bi baktim gelmissin..şoktatayım:)

yok mu şöyle oturarark basen eriten bişey görüpte söylemezseniz gücenirim
valla doktorum oturuken eriten bacakları şu var hani mini bisikletler var yaa ben onlardan almıştım koltukta akşamları oturduğum yerde tv izlerken yapıyordum 1.5 saat yapıyordum iyi geliyordu baldırlara falan ...

Gecmis olsun canim. InsaAllah temiz cikar sonuclarin. Hakkinda hayirlisi neyse o olsun gonlunun muradini versin Rabbim canim

merhaba hoşgeldinnn
inşş istedigin kiloya ulaşırsın motivasyon çok yüksek burada
bir arkadaşımda metabolic balans yapmıştı
iyi kilo evrdiriyorr o yöntem ama çokta sabır işi

kızlar benim kv iyidir
yaptıgımı yer içer
öyle gideyim geleyim bıktrayım olayı yoktur..
yaptıgıma söylenmez zehirde olsa yer

ama aması var işte kızını bizdne önde tutar
çünkü maddi kaynagı var ondan aannelik varsa maddiyat bence sonraki plan olmalı
ki çocugun arasında köprü olamaz , kızı haklıdır onun için
beni boşver tabiki benden önde olacak ama oglununda önüne geçer kızı ne derse o

detaylı yazacagım azzzz sonra aaaaaaaaaaaaa

Nare83 canım detayda su ekleme ozelligini goremedim ama benim utumde hazne 1,8 lt.bayagi kiyafet utuluyorum. 6 bar auto off ozelligi var cnm memnunum. Barı iyi olsun su ekleme ozelligi mutlaka olsun kolaylik olur sana

ayyy aynı benim kaynanamı anlatıyorsun valla bizimkisi küçük kaynıma aşırı düşkün kaynımında maddi çıkarı var sanırsam pek yalaka... görümcem ikinci sırada geliyor...büyük kaynımla eşimi hiç umursamazlar ...

Ataya yilbasi çekilişinde arkadasi oyun almış..haftasonu onu oynayacagim hevesine.bugun matematik sinavi oldugunu soylemedi.dun aksam tam antremana gidecez söylüyor sinav var diye..saat 6 gt gel 8 olur..cuma gunude dinden sinav olduk unutmusum demisti. Ilkkez oluyor bpyle bisey..sorumluluk duygusu çoktur..ergenlik ne yapacagim sasirdim..aksam delirdim sinirimden. Ustunede gidemiyorum cok hassas..bakalim napti nasil gelecek..

abla sürekli çalıştırıyorsun zaten düşük alacağını sanmıyorum ama sorumluluk duygusunu kaybetmemesi önemli onun için ufak ufak görevlerle tekrar kazandırmaya bak

Tamam cnm teldeb denedim olmadi pc den deneyim birde

aynen benimde görümcem ögretmen
bu yaz burdaydı beni aramaz sormazlar
gelin bize filan demezler
ben iki kez çagırdım gelmeidler
o olunca gelmezler
şimdiide ben aramıyorum gitmiyorum
onlarda gelmiyor, bende çagırmıyorum eskiden kahvaltıya yeege çagırırdım
hiç konuşmuyor degilisiz ama tadı yok ilşkinin tuzsuz helva gibi

Yaaa kızlar bu kv muhabbet lerinden çok tırsıyorum malum 4oğlan anası 4gelin kv olucam inşallah birde birçok anne gibi oğlanlarına çok düşkünüm
İşine aşına karışmam ama oğluşlarımı üzerlerse birde anneliklerinde sıkıntı olursa bilmiyorum
Ne biliyim Rabbim hepimizin evlatları ın karşısına iyi insanlar çıkarsın
Bugünün gwlinleri yarının kv olucaz
Evlat ayrımı yapılması gelin ayrımı yapılması doğru değil tabiki
Insallah herşey gönlünüzce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…