Arada çok oldu artık abartma aus diye sildiğim alıntılar olduğu doğrudur efendim .
Şu an gittiler, Yusufun aklına uyup dönecekler mi muamma..sormadım da . Ama Yusuf o muhabbeti uzatınca ... hadi ya yemeğini yee , ya kalk hazırlannn ... konuşup durma dedim . Kötüyüm kabul .
Ahum bugün randevun galiba .
Sonucu yaz hemen merak ettim .
Iyi canım 24 saat kv ye maruz kalıp döndüm :) perş. Yaz bize de kontrolüde
Tatlım hamilelik takvimine ancak baktım , sağ üste nickini tıkladığında bazı sekme isimleri açılıyor . Oradan kişisel bilgileriniz olana gir .
Hamilelik takvimi için bebeğin tahmini doğum tarihini giriyorsun orada ilgili alana .
Eki Görüntüle 1930267
Dün gece o beyaz toplu iğne ucu kadar kalmıştı ... enerjisi tam gaz.
Bu sabah o da kalmamış beyaz.
Gayet iyi hamdolsun .
Davimmm aynı enerji ile dönüşünü dört gözle bekliyorum .
Yılbaşıda geçmiş olacak ...yoğunluk azalır.
Tatlım menünü alıntıladım diye bunu alıntılamışım :)) cıızz yoktu ama . Kuru yemiş... meyve ... biraz çoktu sanki.
Onlarda cıızdan bin kat iyidir.
Ahhh ahhhh ... ne çok mesudum bilemezsin nanam . Darısı başına
Eskiden çoktu masum ... köydeler kışın soğuk diye tüm çocuklarda kalırlardı.
Sonra bizim aramız iyice mesafeli oldu kv ile bazı sebeplerden.
Çok iyi gidiyordu öyle . Merhaba merhaba. Ama eşimmm son zamanlarda bize hiç gelmiyorsunuz lara başlamış ... onlarda geldi.
Çooook çok çok
Lahana yarıyor mu işe ada ?
Menün gayet güzel.
Tubam bak bu söz sana hırs yapsın .
Hem geçen hafta yaşadığın psikolojiyi de unutma .
Yaza 6 ay var . En az 75 hedeflemesin en az.
Iyi tatlım şükür .
Aynen öpme beni sende hastalanma diyor ... bende olsun bana geçsin sen iyileş diyorum
Ooooo iddialı diyet
Hadi bakalım .
Kilona göre 4i dlm çok değil ahum ama akşam 2 olmasın .
Yaaaaaa keşke gelsennnnn
Saadet kendine yapacağın en büyük iyilik bu ilişkiyi bitirmek.
Ne sen onun için dünyadaki tek kadınsın ... ne o senin için tek erkek.
Bitir ve rahatla.
Selamlar ....
Grubun eski üyelerdensin sanırım .
Mezun mu yoksa izin mi ?
Pazar aus 50 point
Kv ile geçirelen bir hafta sonu bence 50 puan edeer
Şu an gittiler dr randevu var .
Büyük oğluna da gider.
Dönerken gelir mi bilmiyorum.
Ya böyle de yazıyorum ... şuna bak bi kadın zulh geliyor diyorsunuzda ... konuşmuyoruz yani. Aramızın kavgasız gürültüsüz limoni olması da benim yaygara koparmamamdan . Yoksa yüzünü görmek istemeyeceğim şeyler var.
Herkes süper gitmiş . Biraz dely
Günaydınnnn erciyes fatihi
Izmire gidecekmiş
Pazar dönerim yazmış 90 lara.
Keşke buraya da yazsaydı . Merak ettim bende.
Yazdı da görmedim mi acaba
Annen çok otoriter belli , kv daha yurdum annesi.
Allah kolaylık versin.
Betüllllll sarma lahmacun mantı aynı öğün içinde ne kadar ölçülü yenebilir kuzuuu .
Oyyyy oyyyy .
Bence de küçük küçük yaz . Bir de en az demişşş
Siz gitseniz de ben bırakmam fatma .
Ahuyu fit bi hatun göreceğim 68 en az.
Senide hedefin 88 e inşallah
Aaaaa alıntılamamış mıyım
Okumuştum ama .
Akşam bulgur,mercimek,kuru bir arada ağır geldi bir tek .
Onun dışında
Yokkk düşünmez tatlım ... düşünmezler.
Benimkinin direkt kendi icraat ve sözleri.
Inan 24 saat nasıl geçti bi ben bilirim bi Allah.
Kaptanı deryamm lakin tek spor yapanca ben ve fatma canımm benimmm yidikk yiidkk emmee erittikk
Ausencia kızlar gittim doktora böbrek tarafımdada resmen batma belimde öylesine doktor baktı neren ağrıyo diye gösterdim böbrektir o böbrek dedi neyse yattım masaya kadın bi baktı evet kaymış dedi spirali çıkarttı smeer aldı birde patoloji için aldı rahimde sıvı birikmiş enfeksiyon olmuş bu 2. Spiral çıkarttırışım ilkinden sonra 3. Olmuştu bundan sonra istemiyorum yaaa ama en son ilişki tam yumurtlama günüm eğer hamile kalırsamda oğlum olur oğlanın istediği Allah ın izniyle tabide ama olmasın ya Rabbim isteyenlere versin tam planlarımı yaptım yolumu çizdim daha ctesi oğlum bi kapı süsü gördü oğullarımın odası yazıyordu ama ben tek oğlanım bidaha olsun falan diye benle diyaloğa girdi bende oğlum ben unumu eledim eleğimi astım artık yoluma bakacam demiştim işte büyük konuştum reglime 13 gün var inşallah kalmam @kelebekolacam ben nasıl korunacam yaa umutsuzluğa kapıldım
İnşallah hocam bende ciddiyim bu sefer Mayıs'a kadar 15 kilo verecem tabi takımın desteğiyle yoksa kontrol edemiyorum kendimi
Ausencia merhaba kaptan sizsiniz sanırım evet eski üyelerdenim
34 yaşındayım 88 kilo ile başladım bu takımdaydım
Hedefim 75 idi 70 kiloya kadar indim mezun olmak istemedim 65 i görmek istiyordum ama 70 kiloda 3 ay kalınca pes ettim çok yoruldum moralim alt üst olmuştu ayrıldım takımdan
Şimdi tekrar 80 kiloya çıktım
Ocak 1 de başlıyorum diyete
Tabi takıma girebilirsem
Metabolik balans yapıyorum ayrıca salona başlayacam ciddi kilolar veriyorum hedef 65 bu sefer
Takım kurallarında bi değişiklik yaptınızmı 2 hafta da 2 kilo verirsen listeye girebiliyorduk şimdide öylemi
Liste çok önemli çünkü Benim için takım ruhu aslında önemli olan
Hakkımda kararı tabiki siz vereceksiniz
Teşekkürler
Kaptan ilk başta listesiz devam ederim problem Yok başka takıma gitmem zatenTekrar hoş geldin .
Liste dolu maalesef .
15 ti max. Kapasite . Bu hafta 3 izinli var .
2 yeni arkadaş var alınacak .
Yeniden 14 olacak . Izinliler dönene kadar da ben mezuniyetimi ilan ederim diye umuyorum.
Birde en yakın mezuniyetroxen2303 de gibi duruyor.
Ben takımı devraldığımda izinli üye çoktu . Fatmanuru da epey bekledi ancak bu hafta alabildim .
Detaylı yazıyorum çünkü , elimden gelen bir durum yok ... kural 15 diyor.
Ocakta listesiz başlarsın ... izne çıktığın kiloya dönme şartın var (6 aydan uzun sürmüş iznin gerçi ... bu durumda ekstrem kural var )
Beklersen ilk fırsatta almaya çalışırım .
Ama listesiz asla motive olamam dersen , başka takıma geçebilirsin . Izin dönüşü.
Yine de burda tanıdığın arkadaşlarla devam et derim ben . Listede ahu ve fatma var ama eskiler sürekli burda.
Cumartesi yarim gun. Ata da etudte oluyor..anladım cnm
hafta sonu naısl çalışıyormusun ?
Beklerim problem Yok hocam sizinle beraber yaparım bendeInsallah kaptanım burda çok kaptan değiştirdik ama seninle mezun olucam insallah
Eveeeet iyi etttik ama canımm
Canım çok geçmiş olsun bu durumlar senin enerjini ve istikrarını lütfen etkilemesin
Eğer taktiri ilahi bi yavru nasip etmişsse vardır bi hayır diycez
Son oğlan a hamilryken kilo 130üstünde işe gidip gelirken 3saatım yollsrda geçiyor yaş 40 okadar zor oldu ama şimdi iyiki oğlum olmuşşsun sen yokken ben neye gülüyodum acaba dedim yaşlılığımızda bize yoldaş olacak diyoruz eşimle haas bu arada her gören bize torunmu derfi biraz zayıflayınca oda büyüyünce artık deöiyolar herşryde bi hayır var canım
Canım senin çok azimli bi ysrışmacı olduğunu biliyorum listeye girinceye kadar beraber veririz inşallah bwnde liste için bekledim canım
Anaaam kim gelmis hosgelmiiiss..inanmayacaksin ama sabah evi toplarken bugun ahuya yasemini bir sorayim ne yapiyor diye dusundum..bi baktim gelmissin..şoktatayım:)Kaptan ilk başta listesiz devam ederim problem Yok başka takıma gitmem zaten
Siz mezun olunca bırakacakmısınız takımı benim takımdan ayrılmamın sebeplerinden biride ilgisiz alakasız kaptan olmasıydı ahu sizden bahsetti çok memnun bu yüzden takıma gelmeyi istedim
Tabiki beklerim bu bekleme Sürecide etkili oluyor kilo vermekte
neredeyse 1 yıl oldu takımdan ayrılalı ekstrem durum dediğiniz nedir acaba
valla doktorum oturuken eriten bacakları şu var hani mini bisikletler var yaa ben onlardan almıştım koltukta akşamları oturduğum yerde tv izlerken yapıyordum 1.5 saat yapıyordum iyi geliyordu baldırlara falan ...yok mu şöyle oturarark basen eriten bişey görüpte söylemezseniz gücenirim
Gecmis olsun canim. InsaAllah temiz cikar sonuclarin. Hakkinda hayirlisi neyse o olsun gonlunun muradini versin Rabbim canimSağol abla işte spiral kaymış enfeksiyon olmuş sıvı birikmesi olmuş bu hafta neden az verdiğim de anlaşıldı 20 günlük antibiyotik verdi birazdan da dişçiye gidecem çenedeki kist için röntgen falan çekmek isterse ne olur bilmem
Amin canım evet 3 tane vardı hayırlısı ne ise o olsun
Kaç masum kaç gelir yakalar seni de bak beni yakalarsa git gelme topiğe bi daha
Amin canım Allah gönlümü biliyo inşallah öyle olur
İnşallah bakalım sonuçlar bir hafta sonra çıkacak da doktoru da rahimdeki sıvı birikmesi şaşırtı bende onu merak ediyorum her şeyin hayırlısı
Kaptan ilk başta listesiz devam ederim problem Yok başka takıma gitmem zaten
Siz mezun olunca bırakacakmısınız takımı benim takımdan ayrılmamın sebeplerinden biride ilgisiz alakasız kaptan olmasıydı ahu sizden bahsetti çok memnun bu yüzden takıma gelmeyi istedim
Tabiki beklerim bu bekleme Sürecide etkili oluyor kilo vermekte
neredeyse 1 yıl oldu takımdan ayrılalı ekstrem durum dediğiniz nedir acaba
Niden kuzum ic ic merak ediyorum neler olacakCanimsin papatyamm vallah dikkat ediyorum insallah olmamm lahanayi yaptim dun de cesaret edip icemedimm
ayyy aynı benim kaynanamı anlatıyorsun valla bizimkisi küçük kaynıma aşırı düşkün kaynımında maddi çıkarı var sanırsam pek yalaka... görümcem ikinci sırada geliyor...büyük kaynımla eşimi hiç umursamazlar ...kızlar benim kv iyidir
yaptıgımı yer içer
öyle gideyim geleyim bıktrayım olayı yoktur..
yaptıgıma söylenmez zehirde olsa yer
ama aması var işte kızını bizdne önde tutar
çünkü maddi kaynagı var ondan aannelik varsa maddiyat bence sonraki plan olmalı
ki çocugun arasında köprü olamaz , kızı haklıdır onun için
beni boşver tabiki benden önde olacak ama oglununda önüne geçer kızı ne derse o
detaylı yazacagım azzzz sonra aaaaaaaaaaaaa
abla sürekli çalıştırıyorsun zaten düşük alacağını sanmıyorum ama sorumluluk duygusunu kaybetmemesi önemli onun için ufak ufak görevlerle tekrar kazandırmaya bakAtaya yilbasi çekilişinde arkadasi oyun almış..haftasonu onu oynayacagim hevesine.bugun matematik sinavi oldugunu soylemedi.dun aksam tam antremana gidecez söylüyor sinav var diye..saat 6 gt gel 8 olur..cuma gunude dinden sinav olduk unutmusum demisti. Ilkkez oluyor bpyle bisey..sorumluluk duygusu çoktur..ergenlik ne yapacagim sasirdim..aksam delirdim sinirimden. Ustunede gidemiyorum cok hassas..bakalim napti nasil gelecek..
Tamam cnm teldeb denedim olmadi pc den deneyim birdeArada çok oldu artık abartma aus diye sildiğim alıntılar olduğu doğrudur efendim .
Şu an gittiler, Yusufun aklına uyup dönecekler mi muamma..sormadım da . Ama Yusuf o muhabbeti uzatınca ... hadi ya yemeğini yee , ya kalk hazırlannn ... konuşup durma dedim . Kötüyüm kabul .
Ahum bugün randevun galiba .
Sonucu yaz hemen merak ettim .
Iyi canım 24 saat kv ye maruz kalıp döndüm :) perş. Yaz bize de kontrolüde
Tatlım hamilelik takvimine ancak baktım , sağ üste nickini tıkladığında bazı sekme isimleri açılıyor . Oradan kişisel bilgileriniz olana gir .
Hamilelik takvimi için bebeğin tahmini doğum tarihini giriyorsun orada ilgili alana .
Eki Görüntüle 1930267
Dün gece o beyaz toplu iğne ucu kadar kalmıştı ... enerjisi tam gaz.
Bu sabah o da kalmamış beyaz.
Gayet iyi hamdolsun .
Davimmm aynı enerji ile dönüşünü dört gözle bekliyorum .
Yılbaşıda geçmiş olacak ...yoğunluk azalır.
Tatlım menünü alıntıladım diye bunu alıntılamışım :)) cıızz yoktu ama . Kuru yemiş... meyve ... biraz çoktu sanki.
Onlarda cıızdan bin kat iyidir.
Ahhh ahhhh ... ne çok mesudum bilemezsin nanam . Darısı başına
Eskiden çoktu masum ... köydeler kışın soğuk diye tüm çocuklarda kalırlardı.
Sonra bizim aramız iyice mesafeli oldu kv ile bazı sebeplerden.
Çok iyi gidiyordu öyle . Merhaba merhaba. Ama eşimmm son zamanlarda bize hiç gelmiyorsunuz lara başlamış ... onlarda geldi.
Çooook çok çok
Lahana yarıyor mu işe ada ?
Menün gayet güzel.
Tubam bak bu söz sana hırs yapsın .
Hem geçen hafta yaşadığın psikolojiyi de unutma .
Yaza 6 ay var . En az 75 hedeflemesin en az.
Iyi tatlım şükür .
Aynen öpme beni sende hastalanma diyor ... bende olsun bana geçsin sen iyileş diyorum
Ooooo iddialı diyet
Hadi bakalım .
Kilona göre 4i dlm çok değil ahum ama akşam 2 olmasın .
Yaaaaaa keşke gelsennnnn
Saadet kendine yapacağın en büyük iyilik bu ilişkiyi bitirmek.
Ne sen onun için dünyadaki tek kadınsın ... ne o senin için tek erkek.
Bitir ve rahatla.
Selamlar ....
Grubun eski üyelerdensin sanırım .
Mezun mu yoksa izin mi ?
Pazar aus 50 point
Kv ile geçirelen bir hafta sonu bence 50 puan edeer
Şu an gittiler dr randevu var .
Büyük oğluna da gider.
Dönerken gelir mi bilmiyorum.
Ya böyle de yazıyorum ... şuna bak bi kadın zulh geliyor diyorsunuzda ... konuşmuyoruz yani. Aramızın kavgasız gürültüsüz limoni olması da benim yaygara koparmamamdan . Yoksa yüzünü görmek istemeyeceğim şeyler var.
Herkes süper gitmiş . Biraz dely
Günaydınnnn erciyes fatihi
Izmire gidecekmiş
Pazar dönerim yazmış 90 lara.
Keşke buraya da yazsaydı . Merak ettim bende.
Yazdı da görmedim mi acaba
Annen çok otoriter belli , kv daha yurdum annesi.
Allah kolaylık versin.
Betüllllll sarma lahmacun mantı aynı öğün içinde ne kadar ölçülü yenebilir kuzuuu .
Oyyyy oyyyy .
Bence de küçük küçük yaz . Bir de en az demişşş
Siz gitseniz de ben bırakmam fatma .
Ahuyu fit bi hatun göreceğim 68 en az.
Senide hedefin 88 e inşallah
ayyy aynı benim kaynanamı anlatıyorsun valla bizimkisi küçük kaynıma aşırı düşkün kaynımında maddi çıkarı var sanırsam pek yalaka... görümcem ikinci sırada geliyor...büyük kaynımla eşimi hiç umursamazlar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?