Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

herşey kayın valide de bitiyor eğer evlat ayrımı yapmaz ise gelinleri arasında da ayrım yapmazsa hiç sorun olmaz... şu bir gerçek insan herkesi eşit sevemiyor bu kabul .. ama birini çok seviyorsan diye de hatalarını görmemezlikten gelmek doğru değil... işte şimdiki kaynanalar bu hataya düşüyor çok seviyor diye zaafı var diye diğer evlatlarıyla ve onların eşleri ile arası açılıyor..

çok mu zor birine yavrum seni çok seviyorum ama bak burada hatalısın demek... bizler genciz yanlışlarımız mutlaka olacak ama bunu güzelce adaleti sağlayarak bir şekilde yapılsa ozaman kimse kırılmaz...

Allah bağışlasın 4 evladınızı ... kısacası adaletten geçiyor herşey..

çok yanlış kişiye soruyorsun

@Ausencia tamam abla insallah yazarim
huhuuuu.. Ay ne güzel ya, üç ay önce güzel haberler bekliyorduk, umuyorduk. Şimdi yanı başımızda hamilesin ELHAMDULİLLAH ve MAŞALLAH Ben de bekliyorum güzel haberlerini

Allah bozmasın canım tabii herkes aynı olmaz ama genel sanırım sıkıntılı..
Sorun cok sıkı fıkı olunmasinda..biz birbirimize saygi duyuyoruz...8 yas var aramizda..faha evim icin benim icin tek laf etmemistir kalbimi kiracak tek sözü yoktur..bende onun hep iyiligini isterim iyiligine konusurum..bende gorumceyim yengem 37 yildir evli hic tartismadik..abimle sorunu oldugunda asla abimi tutmam hep yengemin tarafinda olurum..Rabbim herkese versin..

huhuuuu.. Ay ne güzel ya, üç ay önce güzel haberler bekliyorduk, umuyorduk. Şimdi yanı başımızda hamilesin ELHAMDULİLLAH ve MAŞALLAH Ben de bekliyorum güzel haberlerini
Çok şükür canim Rabbim saglicakla kucagimiza almak nasip etsin insallah isteyen herkese versinntez vakitte

hayırlı evlat

Canım haklısın adalet çok önemli

sıkı fıkılıyla alakası yok day
ben hiç kimse ile çok sıkı fıkı degilimdir sınırlarım vardır ilişkilerimle
annemle , bile kv görümce ona keza
bizdeki tek sorun bencillik

Ben resmi durdum canim bana ilk başta soguk aramiza katilmak istemiyor.bizi begenmiyor..kendi begenmis..yok yok biz bu gelinle yapamayiz ...diyorlar ...oyle oluncada yapacak bisey yok yani durustan ziyade karsi tarafin anlayışı guzel olmadiktan sonra ister resmi ol ister sıkı fikı ol degismiyor...

çalışma masasını toplamak , kıyafetlerini dolaba yerleştirmek , çokta önemli olmayan bişeyi sana hatırlatmak , para biriktirmek , kendisine ders çalışma programı hazırlamak gibi şeyler olabilir ablam
Yazdigin herseyi ben yapiyorum herseyiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…