Nasil gorevler vereyim roksim??abla sürekli çalıştırıyorsun zaten düşük alacağını sanmıyorum ama sorumluluk duygusunu kaybetmemesi önemli onun için ufak ufak görevlerle tekrar kazandırmaya bak
herşey kayın valide de bitiyor eğer evlat ayrımı yapmaz ise gelinleri arasında da ayrım yapmazsa hiç sorun olmaz... şu bir gerçek insan herkesi eşit sevemiyor bu kabul .. ama birini çok seviyorsan diye de hatalarını görmemezlikten gelmek doğru değil... işte şimdiki kaynanalar bu hataya düşüyor çok seviyor diye zaafı var diye diğer evlatlarıyla ve onların eşleri ile arası açılıyor..Yaaa kızlar bu kv muhabbet lerinden çok tırsıyorum malum 4oğlan anası 4gelin kv olucam inşallah birde birçok anne gibi oğlanlarına çok düşkünüm
İşine aşına karışmam ama oğluşlarımı üzerlerse birde anneliklerinde sıkıntı olursa bilmiyorum
Ne biliyim Rabbim hepimizin evlatları ın karşısına iyi insanlar çıkarsın
Bugünün gwlinleri yarının kv olucaz
Evlat ayrımı yapılması gelin ayrımı yapılması doğru değil tabiki
Insallah herşey gönlünüzce olur
Savaşınnnn galiba mimuuuu
Seninle gurur duyorummmm .
Bu arada bende su böreği ve baklava ile savaştım . Zafer peynirli/cevizli salatamınnn oldu
çok yanlış kişiye soruyorsun@Ausencia kızlar gittim doktora böbrek tarafımdada resmen batma belimde öylesine doktor baktı neren ağrıyo diye gösterdim böbrektir o böbrek dedi neyse yattım masaya kadın bi baktı evet kaymış dedispirali çıkarttı smeer aldı birde patoloji için aldı rahimde sıvı birikmiş enfeksiyon olmuş bu 2. Spiral çıkarttırışım ilkinden sonra 3. Olmuştu bundan sonra istemiyorum yaaa ama en son ilişki tam yumurtlama günüm eğer hamile kalırsamda oğlum olur oğlanın istediği Allah ın izniyle tabide ama olmasın ya Rabbim isteyenlere versin tam planlarımı yaptım yolumu çizdim daha ctesi oğlum bi kapı süsü gördü oğullarımın odası yazıyordu ama ben tek oğlanım bidaha olsun falan diye benle diyaloğa girdi bende oğlum ben unumu eledim eleğimi astım artık yoluma bakacam demiştim işte büyük konuştum reglime 13 gün var inşallah kalmam kelebekolacam ben nasıl korunacam yaa umutsuzluğa kapıldım
Bazıları malesef hayatın anlamı ve hedefini etrafındakileri fitil etmek zannediyor
Benimkinin direkt kendi icraat ve sözleri.
Inan 24 saat nasıl geçti bi ben bilirim bi Allah.
Benim gorumcem dunya tatlisidir sessiz sakin..kendi halinde..daha birkez bile birbirimizi uzmedik..allah korusun..Bir SÖZ der ki : KEÇİ yününden POST, KAYNANA ve GÖRÜMCEDEN dost olmaz..! :))
Allah bozmasın canım tabii herkes aynı olmaz ama genel sanırım sıkıntılı..Benim gorumcem dunya tatlisidir sessiz sakin..kendi halinde..daha birkez bile birbirimizi uzmedik..allah korusun..
huhuuuu.. Ay ne güzel ya, üç ay önce güzel haberler bekliyorduk, umuyorduk. Şimdi yanı başımızda hamilesin@Ausencia tamam abla insallah yazarim
Sorun cok sıkı fıkı olunmasinda..biz birbirimize saygi duyuyoruz...8 yas var aramizda..faha evim icin benim icin tek laf etmemistir kalbimi kiracak tek sözü yoktur..bende onun hep iyiligini isterim iyiligine konusurum..bende gorumceyim yengem 37 yildir evli hic tartismadik..abimle sorunu oldugunda asla abimi tutmam hep yengemin tarafinda olurum..Rabbim herkese versin..Allah bozmasın canım tabii herkes aynı olmaz ama genel sanırım sıkıntılı..
Çok şükür canimhuhuuuu.. Ay ne güzel ya, üç ay önce güzel haberler bekliyorduk, umuyorduk. Şimdi yanı başımızda hamilesinELHAMDULİLLAH ve MAŞALLAH Ben de bekliyorum güzel haberlerini
hayırlı evlatvalla görümcem ve kaynım demekki daha ağır basmış onun için 2 yıl olacak neredeyse görüşmeyeli .. olmayınca olmuyor böyle kafam rahat....
vallaha en çok eşim seviniyor konuşmadığımıza ayyy diyor elim yüreğimdeydi hıh şimdi küsecekler diye diye stres oluyordun sonunda bitti ohhh kurtuldum diyor.. görüşmeyin aman aman diyor))))
herşey kayın valide de bitiyor eğer evlat ayrımı yapmaz ise gelinleri arasında da ayrım yapmazsa hiç sorun olmaz... şu bir gerçek insan herkesi eşit sevemiyor bu kabul .. ama birini çok seviyorsan diye de hatalarını görmemezlikten gelmek doğru değil... işte şimdiki kaynanalar bu hataya düşüyor çok seviyor diye zaafı var diye diğer evlatlarıyla ve onların eşleri ile arası açılıyor..
çok mu zor birine yavrum seni çok seviyorum ama bak burada hatalısın demek... bizler genciz yanlışlarımız mutlaka olacak ama bunu güzelce adaleti sağlayarak bir şekilde yapılsa ozaman kimse kırılmaz...
Allah bağışlasın 4 evladınızı ... kısacası adaletten geçiyor herşey..
Sorun cok sıkı fıkı olunmasinda..biz birbirimize saygi duyuyoruz...8 yas var aramizda..faha evim icin benim icin tek laf etmemistir kalbimi kiracak tek sözü yoktur..bende onun hep iyiligini isterim iyiligine konusurum..bende gorumceyim yengem 37 yildir evli hic tartismadik..abimle sorunu oldugunda asla abimi tutmam hep yengemin tarafinda olurum..Rabbim herkese versin..
çalışma masasını toplamak , kıyafetlerini dolaba yerleştirmek , çokta önemli olmayan bişeyi sana hatırlatmak , para biriktirmek , kendisine ders çalışma programı hazırlamak gibi şeyler olabilir ablamNasil gorevler vereyim roksim??
Ben resmi durdum canim bana ilk başta soguk aramiza katilmak istemiyor.bizi begenmiyor..kendi begenmis..yok yok biz bu gelinle yapamayiz ...diyorlar ...oyle oluncada yapacak bisey yok yani durustan ziyade karsi tarafin anlayışı guzel olmadiktan sonra ister resmi ol ister sıkı fikı ol degismiyor...Sorun cok sıkı fıkı olunmasinda..biz birbirimize saygi duyuyoruz...8 yas var aramizda..faha evim icin benim icin tek laf etmemistir kalbimi kiracak tek sözü yoktur..bende onun hep iyiligini isterim iyiligine konusurum..bende gorumceyim yengem 37 yildir evli hic tartismadik..abimle sorunu oldugunda asla abimi tutmam hep yengemin tarafinda olurum..Rabbim herkese versin..
Yazdigin herseyi ben yapiyorumçalışma masasını toplamak , kıyafetlerini dolaba yerleştirmek , çokta önemli olmayan bişeyi sana hatırlatmak , para biriktirmek , kendisine ders çalışma programı hazırlamak gibi şeyler olabilir ablam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?