Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yazdigin herseyi ben yapiyorum herseyiii
abla o zaman ders çıkaracağı nitelikte bişey yapabilirsin misal Ata için önemli olan birşeyi unutmuş gibi bi seneryo yapıp herkesin sorumluluklarını yerine getirmesinin ne kadar önemli olduğu çıkarımını kazandırmalısın... bazı çocuk oturup konuşunca da anlar onuda deneyebilirsin

yazdığı herşeyi sen yapıyorsan mate sınavını da sen hatırlamalıydın canım. Hiç çocuğa söylenme sen unutmuşsun Ya bir insan niye diğer bir insanın kıyafetini, yatağını, çalışma masasını toplasın Ona ne kalacak o zaman

6 aydan uzun izindeki üye döndüğünde kilo almışsa , kısa sürede verilmeyecek (kilosunun %5 inden fazla) kilo aldıysa ... ya da gebelik/sağlık sorunlarından aldı ise kaptan inisiyatifinde takıma girebiliyor

Ben şimdilik buralardayım . Hedefe 2.5 kilo kadar kaldı ... iki hafta içinde ulaşırım diye umuyorum .

Sen Ocak itibarıyla(neden Ocak bilmiyorum:))) , sen öyle dedin diye yazdım ) takımda paylaşıma , menü bildirimine başla.
En kısa sürede liste müsait olduğu an alırım .
Bu arada ahucum ne dediyse kendi güzel gördüğü için demiştir .
Ilgili , disiplinli ama kaknemmm bi kaptanım

Ausencia ve tüm takım arkadaşlarım netim az aktif gelemeyebilirim haberiniz ola

Yavaşladı değil mi kota dolunca .
Al bir an önce canım .
Özletme.

Sen sebebi yazmışsın bacım .
Ergenlik.
Büyük sınav ve sabır o dönem.
Ama eminim bir kaç taktikle çok kolay atlarsın bir anne olarak.

Benim sana nacizane tavsiyem , evlatlarını ne kadar çok sevsen de ... onların aşık olup evlendiğini unutma
Gelin kayınvalide aynı erkeği paylaşan iki rakip değildir .
Genelde bu sebeple aralar bozuluyor .
Oğlum bazen duygusallığın dibine vuruyor ... ben evlenince sizi çok özlerim , sizde bizle yaşayın olmaz mııı anne diyor ?
Ben ne diyorum .
Herkesin evi ayrı . Sen evlwnince eşinle oturup keyifli vakit geçireceksin .
Bende evde babanla birbirimizi hep çok seveceğiz ama evlerimiz başka olacak
.

umarım tartıdan sonra da benimle gurur duyarsın kaptanımmm izindeyiiiizzzz

4 taneden 1 tane yedim demişsin ya ona güvendim

4 kuzu kesip 1 ni yemedin di miiiiii

çalışma masasını toplamak , kıyafetlerini dolaba yerleştirmek , çokta önemli olmayan bişeyi sana hatırlatmak , para biriktirmek , kendisine ders çalışma programı hazırlamak gibi şeyler olabilir ablam

Aynı ben .

Ausencia ben cezalıyım demi
3 gün raporluyum , sabah bir ara girdim ama yazamadan çıktım yine .
sporum gitti şu sıralar ama diyetime devam ediyorum

Geçmiş olsun önce ceyda .

Her bir yere haber saldım ... gören duyan bilen bi ses etsin diye .

1. Kez bildirimde bulunmadın .

Devamı maalesef kural gereği diskalifiye.

Bu hafta yüzden 2 ye bölünecek .

O yüzden cezan çok kilo vermek

Ayarladım kaptanım betülenayı gösteriyor bakalım kelebeğide gösterecekmi kara listeme almışımordan bi ayarladım bakalım
Ausencia
Ayy ben ilk okuyuşta ne anladım biliyor musun, bana hamile çetelesi çıkarttın yanlışlıkla sandım
İyiki farkettin canım, ben de diyorum niye hiç cevap vermiyor

Ausencia
Ayy ben ilk okuyuşta ne anladım biliyor musun, bana hamile çetelesi çıkarttın yanlışlıkla sandım
İyiki farkettin canım, ben de diyorum niye hiç cevap vermiyor

Çıkartayım istersen

Ben sana küsüm . O sarmalar ... mantılar ... bi şey daha vardı unuttum . .Nasıl eriyecek ???

Yaa öncelikle çok geçmiş olsun hamilelik konusunda da Rabbim gönlündekini hayırlısıyla versin. Ama hamileysen de kelebekolacam ı anmadan edemiyorum

anammm adım cıktı.ervahafasanın hapını unutturdum ahunun spiralini kaydırdım
Aynen ya her gün yeni biri hamile kalıp gidiyo sakın beni de hamile yapma sakın bak aileme açıklayamam

İştah azaltan bi şey arıyordum ben de mutlaka deneyecem bunu teşekkürler

yok mu şöyle oturarark basen eriten bişey görüpte söylemezseniz gücenirim
Bana yatarak basen eriten bi şey lazım o yok muu

Hoşgeldin :))

Ay ergenlik döneminde çocuklar gerçekten sabırları zorlayabiliyor benim de o yaşlarda bi erkek kardeşim var bilirim allah yardımcın olsun ablacım sen yine de güzel güzel yaklaşmaya çalış üstüne gitmeden konuş bence anlayacaktır

nurtopu gibi bi leslie 3 milim oldu saolasın @saydin78
Ah bu spor yapanlar sizi kıskanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…