geldim canımmcydnz_1 kuzumm nerlerdesin inşallah kötü bir şey yokturr
abla o zaman ders çıkaracağı nitelikte bişey yapabilirsin misal Ata için önemli olan birşeyi unutmuş gibi bi seneryo yapıp herkesin sorumluluklarını yerine getirmesinin ne kadar önemli olduğu çıkarımını kazandırmalısın... bazı çocuk oturup konuşunca da anlar onuda deneyebilirsinYazdigin herseyi ben yapiyorumherseyiii
ben de isterimmmmnurtopu gibi bi leslie 3 milim oldu saolasın @saydin78
geldim canımm
azıcık düştüm sakarlıktan
üst üste gelmese olmaz zaten ben de durumlar , iyisindir umarım
yazdığı herşeyi sen yapıyorsanYazdigin herseyi ben yapiyorumherseyiii
sağol canımmGecmis olsun canım
Kaptan ilk başta listesiz devam ederim problem Yok başka takıma gitmem zaten
Siz mezun olunca bırakacakmısınız takımı benim takımdan ayrılmamın sebeplerinden biride ilgisiz alakasız kaptan olmasıydı ahu sizden bahsetti çok memnun bu yüzden takıma gelmeyi istedim
Tabiki beklerim bu bekleme Sürecide etkili oluyor kilo vermekte
neredeyse 1 yıl oldu takımdan ayrılalı ekstrem durum dediğiniz nedir acaba
Ataya yilbasi çekilişinde arkadasi oyun almış..haftasonu onu oynayacagim hevesine.bugun matematik sinavi oldugunu soylemedi.dun aksam tam antremana gidecez söylüyor sinav var diye..saat 6 gt gel 8 olur..cuma gunude dinden sinav olduk unutmusum demisti. Ilkkez oluyor bpyle bisey..sorumluluk duygusu çoktur..ergenlik ne yapacagim sasirdim..aksam delirdim sinirimden. Ustunede gidemiyorum cok hassas..bakalim napti nasil gelecek..
Yaaa kızlar bu kv muhabbet lerinden çok tırsıyorum malum 4oğlan anası 4gelin kv olucam inşallah birde birçok anne gibi oğlanlarına çok düşkünüm
İşine aşına karışmam ama oğluşlarımı üzerlerse birde anneliklerinde sıkıntı olursa bilmiyorum
Ne biliyim Rabbim hepimizin evlatları ın karşısına iyi insanlar çıkarsın
Bugünün gwlinleri yarının kv olucaz
Evlat ayrımı yapılması gelin ayrımı yapılması doğru değil tabiki
Insallah herşey gönlünüzce olur
umarım tartıdan sonra da benimle gurur duyarsın kaptanımmmizindeyiiiizzzz
çalışma masasını toplamak , kıyafetlerini dolaba yerleştirmek , çokta önemli olmayan bişeyi sana hatırlatmak , para biriktirmek , kendisine ders çalışma programı hazırlamak gibi şeyler olabilir ablam
Yazdigin herseyi ben yapiyorumherseyiii
Ausencia ben cezalıyım demi
3 gün raporluyum , sabah bir ara girdim ama yazamadan çıktım yine .
sporum gitti şu sıralar ama diyetime devam ediyorum
Ayarladım kaptanım betülenayı gösteriyor bakalım kelebeğide gösterecekmi kara listeme almışımordan bi ayarladım bakalım
Ayarladım kaptanım betülenayı gösteriyor bakalım kelebeğide gösterecekmi kara listeme almışımordan bi ayarladım bakalım
Ausencia
Ayy ben ilk okuyuşta ne anladım biliyor musun, bana hamile çetelesi çıkarttın yanlışlıkla sandım
İyiki farkettin canım, ben de diyorum niye hiç cevap vermiyor
Çıkartayım istersen
Ben sana küsüm . O sarmalar ... mantılar ... bi şey daha vardı unuttum . .Nasıl eriyecek ???
Yaa öncelikle çok geçmiş olsunAusencia kızlar gittim doktora böbrek tarafımdada resmen batma belimde öylesine doktor baktı neren ağrıyo diye gösterdim böbrektir o böbrek dedi neyse yattım masaya kadın bi baktı evet kaymış dedi spirali çıkarttı smeer aldı birde patoloji için aldı rahimde sıvı birikmiş enfeksiyon olmuş bu 2. Spiral çıkarttırışım ilkinden sonra 3. Olmuştu bundan sonra istemiyorum yaaa ama en son ilişki tam yumurtlama günüm eğer hamile kalırsamda oğlum olur oğlanın istediği Allah ın izniyle tabide ama olmasın ya Rabbim isteyenlere versin tam planlarımı yaptım yolumu çizdim daha ctesi oğlum bi kapı süsü gördü oğullarımın odası yazıyordu ama ben tek oğlanım bidaha olsun falan diye benle diyaloğa girdi bende oğlum ben unumu eledim eleğimi astım artık yoluma bakacam demiştim işte büyük konuştum reglime 13 gün var inşallah kalmam kelebekolacam ben nasıl korunacam yaa umutsuzluğa kapıldım
Aynen ya her gün yeni biri hamile kalıp gidiyoanammm adım cıktı.ervahafasanın hapını unutturdum ahunun spiralini kaydırdım
İştah azaltan bi şey arıyordum ben de mutlaka deneyecem bunu teşekkürlerbu arada kızlar size bir önerim var dere otunu yemeklerden önce yerseniz üstüne su içerseniz inanılmaz tokluk hissi veriyor ... ben bu regli döneminde yemekten kendimi alamzdım ama dere otu sayesinde çok tokluk hissediyorum... iştahı azaltıyor ...
Bana yatarak basen eriten bi şey lazım o yok muuyok mu şöyle oturarark basen eriten bişey görüpte söylemezseniz gücenirim
Hoşgeldin :))Kaptan ilk başta listesiz devam ederim problem Yok başka takıma gitmem zaten
Siz mezun olunca bırakacakmısınız takımı benim takımdan ayrılmamın sebeplerinden biride ilgisiz alakasız kaptan olmasıydı ahu sizden bahsetti çok memnun bu yüzden takıma gelmeyi istedim
Tabiki beklerim bu bekleme Sürecide etkili oluyor kilo vermekte
neredeyse 1 yıl oldu takımdan ayrılalı ekstrem durum dediğiniz nedir acaba
Ay ergenlik döneminde çocuklar gerçekten sabırları zorlayabiliyor benim de o yaşlarda bi erkek kardeşim var bilirimAtaya yilbasi çekilişinde arkadasi oyun almış..haftasonu onu oynayacagim hevesine.bugun matematik sinavi oldugunu soylemedi.dun aksam tam antremana gidecez söylüyor sinav var diye..saat 6 gt gel 8 olur..cuma gunude dinden sinav olduk unutmusum demisti. Ilkkez oluyor bpyle bisey..sorumluluk duygusu çoktur..ergenlik ne yapacagim sasirdim..aksam delirdim sinirimden. Ustunede gidemiyorum cok hassas..bakalim napti nasil gelecek..
Ah bu spor yapanlar sizi kıskanıyorumnurtopu gibi bi leslie 3 milim oldu saolasın @saydin78
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?