- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Karnım ağrıyor malum reglbi de çok keyfim yok. İştahım da yok. Sabah bi kahvaltı yaptım öğlen yemek yemeye çalıştım yok midem almadı yarım bıraktım yediğim de ton balıklı salata idi sadece. Bi ara öğün yapayım şimdi. 2 hurma+10 fındık iyi mi?
Betulum ilk mesajimi okumamissin ilk kez boyle birsey oluyor sorumluluk duygusu cok gelismis o yuzden sasirdim ve buraya yazdim..sinav haftasindan onceki hafta tum derslerini calisir sinavdan once sadece tekrar yapardi bu ilk yani..12 yasinda bir cocugun yapmasi gereken herseyi yapiyor ..yatağını toplatmiyorum cunku 8 bucukta servise biniyor..10 gece kalkiyor..kahvalti dis fircala giyin zaten zor yetisiyor o yuzden ozellikle toplatmiyorum.yazarken geldi simdi 90 geliyormuş rahatladim:)yazdığı herşeyi sen yapıyorsanmate sınavını da sen hatırlamalıydın canım. Hiç çocuğa söylenme sen unutmuşsun Ya bir insan niye diğer bir insanın kıyafetini, yatağını, çalışma masasını toplasın Ona ne kalacak o zaman
Tamam akşam yemeğini öyle yapcam 1 2 saat sonralittlecoffeedoc ara yap o şekilde .
Akşamda yüklenme . Mide ağrın var ya . 7 gibi varsa bi çorba iç mutlaka . 1 dlm ekmekle.
Bastırır mideni.
Yoğurtta.
Ben de isteremKaptanicem hani olmaz ya ben 1 kilonun üstünde verirsem cuma günü bi sütlü tatlı yiyebilirmiyim
sabah 1 minik elma
2 büyük bardak su
kahvaltı
1 haşlama yumurta
1 k. etimek
6 zeytin
dom.salatlık. 4 biber
peynir
goji berili çay
öglen
1 kepçe mercimek çorbası
3 küçük baget
salata
akşam
1 tabak etli bamya
yoguert 3 ymk
2,5 lt su , 2 kahve, 2 yeşil çay bir tane daha içerim evde
kelebekolacam 1.2 den fazla ise bir sütlü tatlı ...küçük porsiyon ama benden :)))
mimu88 unutmayalım hep hatırlayalım
Nare83 Yılbaşı serbest desem ... ne menüler gelir düşünemiyorum bile.
Biraz abartılabilir desem ...
Neyse ki cmt ye denk geliyooor ... bütün hafta cebelleşip durursunuz yılbaşını eritmek için .
Ayyy yüreğime iniyordu... 3 elmalı turta okudum
Menü gayet güzel canım
Gunde avucicimizi dolduracak kadar kuruyemis yiyebiliriz canim..Karnım ağrıyor malum reglbi de çok keyfim yok. İştahım da yok. Sabah bi kahvaltı yaptım öğlen yemek yemeye çalıştım yok midem almadı yarım bıraktım yediğim de ton balıklı salata idi sadece. Bi ara öğün yapayım şimdi. 2 hurma+10 fındık iyi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?