Yahu kutlama deyince bayram deyince ziyaret deyince eğlence deyince gezme aklımıza hominide gırtlak geliyo.sanki tek eğlence yiyip içmek.
Barsak i duzelttimde diğerini farketmedim.hmm fena fikir değil aslında.Diğerlerini yiyemedim demek istedin herhalde ...yoksa saklandında gece mi yiyeceksin
Bi de itiraf ediyorum okurken bi 2 sn barsak ayranı ne ola ki diye düşündüm
Bizde de kutlanmaz beraber sallayalimYılbaşı kutlamadığım için ... o gece temizim doktor hanım .
Pazar mide ağrıları ile uyananlara el sallayacağım burdan
O gece bende temiz olacam kaptanim biz hicbir hazirlik yapmayiz.normal bi gun gibi gecer gece 12 olmadan uyurumYılbaşı kutlamadığım için ... o gece temizim doktor hanım .
Pazar mide ağrıları ile uyananlara el sallayacağım burdan
Menum 26.12.2016 Pazartesi
Sabah
2 yumurta
2 kk peynir
5 zeytin
3 bardak cay
Öğle
Yok
Aksam
1 tabak lahana corbasi
4 yk miyane tavuk ymk
3 lt su 2 kayis cay 1 yesilcay
2 elma 3 mandalin gun icinde
75 dakika yürüyüş
Hayirli aksamlar kizlar sofrada papazi bulduk eşle sabir sinaniyor yaa duu bakamm
Yok yılbaşı izni falan azıcık minnacık pasta ye yeter sonra hacıyatmaz gibi bi sağa bi sola sallanan ama yıkılmadım ayaktayım Banusu görmek istemiyoruzkaptaniçemmm birde yılbaşında izin varmı
Aferin sana Saadet işte sen busun kaptanın vetosu çok işe yaradı sende çokYemedikçe daha mutluyum işte. Damak fıstıklı çikolata almışlar bizimkiler kiii çok severimşöyle bi düşündüm bu çikolatadan dünyada kaç milyon vardır bu benim son şansım mı 55 kilo olunca yerim çok mu zor ben insanım iradem var bu irade kullanayım diye verilmiş. Sadece nefsime uyamam nerde beni tüm yaratılmışlardan ayıran irade?
Evet sırf o çikolatayı yemedim diye bu kadar mutlu oldum. Kendimi çok hafif hissediyorum hehe
waaay benim Ebru şallıyı geçerken sana bıraktıydım ben ya ondandır ama yarın alacam geri onuMerhabalar şekerler
Menüm
Kahvaltı öncesi
2 bardak ılık suya 1 çay k. çörekotu yağı 1 tatlı k. elma sirkesi karışımı
Geç uyandım. Sabah öğlen bir yedim
1,5 dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir
1 kırmızı biber 1 salatalık
1 cay k. tereyağı ile yapılmış tavada yumurta (kırmızı kara biber ekledim)
1 fincan yeşil çay
Ara
Karışık bitki çayı
Akşam
1 tabak yeşil mercimek çorbası
1 dilim tam buğday ekmeği
Kuru soğanın 4 te 1 i
1 su bardağı yoğurt
Ara
1 anamur muzu yerim, 1 kayısı çayı içerim
Su: 2,5 lt.
veeeeeeeeeeeeeeee
Spor:3 mil + 1 mil leslie + 300 ip atlama + 60 yarım mekik (kendimi durduramadım spor yaparken ne olduysa bugün ) Ahu060812 Ausencia
doktorcum yapmadın mı sen 3 mil LeslieSporumu henüz yapamadım.cocuklar uyusun.
Kızlar çörek otu yağı WC ye etkilimi ?
Mersi patroncummm
Wooowww spora geelll.
Menü
Verdimmm gitti sütlü tatlıyı
Yok yılbaşı izni falan azıcık minnacık pasta ye yeter sonra hacıyatmaz gibi bi sağa bi sola sallanan ama yıkılmadım ayaktayım Banusu görmek istemiyoruz
Aferin sana Saadet işte sen busun kaptanın vetosu çok işe yaradı sende çok
waaay benim Ebru şallıyı geçerken sana bıraktıydım ben ya ondandır ama yarın alacam geri onu
doktorcum yapmadın mı sen 3 mil Leslie
Yok yılbaşı izni falan azıcık minnacık pasta ye yeter sonra hacıyatmaz gibi bi sağa bi sola sallanan ama yıkılmadım ayaktayım Banusu görmek istemiyoruz
Aferin sana Saadet işte sen busun kaptanın vetosu çok işe yaradı sende çok
waaay benim Ebru şallıyı geçerken sana bıraktıydım ben ya ondandır ama yarın alacam geri onu
doktorcum yapmadın mı sen 3 mil Leslie
Canim sabir bazen geliyor eşlere bosver ...sen derin nefes al genelde ayni ortamda bulunmamak iyi geliyor..ben boyle durumlarda kitap okumaya gecerim o da tv izler...Menum 26.12.2016 Pazartesi
Sabah
2 yumurta
2 kk peynir
5 zeytin
3 bardak cay
Öğle
Yok
Aksam
1 tabak lahana corbasi
4 yk miyane tavuk ymk
3 lt su 2 kayis cay 1 yesilcay
2 elma 3 mandalin gun icinde
75 dakika yürüyüş
Hayirli aksamlar kizlar sofrada papazi bulduk eşle sabir sinaniyor yaa duu bakamm
Kızlar menüm
Sabah aç gittim doktora ne olur ne olmaz diye
Sonrası geç oldu tabi
Sabah
Yok
Öğlen 11.30-12:00 gibi
Bir yumurta
Peynir
Zeytin
2 dk ekmek
Akşam
Brokoli mantısı
4 köfte
Salata
Su 1,5 anca olur bugün böyle oldu
Spor yok
Haa anladım gündüz tele indirdin bende yaptım sandım o ara hastanede okudum sanırımSporumu henüz yapamadım.cocuklar uyusun.
Valla hiç aç kalmadım kaptanım şimdi de salata ve brokoli öyle doyurdu ki aç olmayınca sorun yokNana görse ne zaman 60 oldun da bu kadar az yedin derdi :))))
Ayy ben seviyorum böyle menüleri yaa.
Dışardayım şunu yedim bunu yedim okumaktan daha güzel .
Ben beğendim .
Ben gecen sene soyle bir 5. Takima misafir olmuştum..ama liste falan girmedim iki hafta aaaa hicbisey yemiyorlardi benim yediklerimide elestiriyorlardi ama oyle boyle degil bide 2 saate varan sporlar yapıyorlardı ...yaaa bunlar nasil dayaniyor benim elim ayagim titrer diyordum..sonra dedim yok anacim burasi bana gire degil demis yazmamistim bidaha buraya gelince az yiyorsun biraz daha saglikli yiyecekler ekle denilince ilk başta sasirmistim...ama dedim dogru yerdeyimNana görse ne zaman 60 oldun da bu kadar az yedin derdi :))))
Ayy ben seviyorum böyle menüleri yaa.
Dışardayım şunu yedim bunu yedim okumaktan daha güzel .
Ben beğendim .
HahahaVermem Ebruyu bende kalsin bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?