Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yahu kutlama deyince bayram deyince ziyaret deyince eğlence deyince gezme aklımıza hominide gırtlak geliyo.sanki tek eğlence yiyip içmek.

Yılbaşı kutlamadığım için ... o gece temizim doktor hanım .
Pazar mide ağrıları ile uyananlara el sallayacağım burdan

Diğerlerini yiyemedim demek istedin herhalde ...yoksa saklandında gece mi yiyeceksin

Bi de itiraf ediyorum okurken bi 2 sn barsak ayranı ne ola ki diye düşündüm
Barsak i duzelttimde diğerini farketmedim.hmm fena fikir değil aslında.
Yok yok çok şükür bayaa doydum

Aman sakin delyim .

Kesin sen haklıdındır da .. he de geç

kaptaniçemmm birde yılbaşında izin varmı
Yok yılbaşı izni falan azıcık minnacık pasta ye yeter sonra hacıyatmaz gibi bi sağa bi sola sallanan ama yıkılmadım ayaktayım Banusu görmek istemiyoruz
Aferin sana Saadet işte sen busun kaptanın vetosu çok işe yaradı sende çok
waaay benim Ebru şallıyı geçerken sana bıraktıydım ben ya ondandır ama yarın alacam geri onu
Sporumu henüz yapamadım.cocuklar uyusun.
doktorcum yapmadın mı sen 3 mil Leslie

Yetiş ahuu yetiş

Yılbaşı isyanı var takımda

Vermem Ebruyu bende kalsin bu hafta

Canim sabir bazen geliyor eşlere bosver ...sen derin nefes al genelde ayni ortamda bulunmamak iyi geliyor..ben boyle durumlarda kitap okumaya gecerim o da tv izler...

Nana görse ne zaman 60 oldun da bu kadar az yedin derdi :))))

Ayy ben seviyorum böyle menüleri yaa.
Dışardayım şunu yedim bunu yedim okumaktan daha güzel .

Ben beğendim .

Ausencia cnm ben çok iyi ders aldım ,+2000 den antidepresan alanlar gibi kilo alınca demolize oluyorum ve dipte buluyorum kendimi

Bu yıl bi hazırlığın yok yılbaşı için zaten öyle bi yemek yeriz dışarda evde bi pasta keseriz eşimin doğum günü sebebiyle

Ama ipler elimde olur ben en kısa zamanda 6 ları görmek istiyorum

Ben beğendim .
Valla hiç aç kalmadım kaptanım şimdi de salata ve brokoli öyle doyurdu ki aç olmayınca sorun yok

Ben beğendim .
Ben gecen sene soyle bir 5. Takima misafir olmuştum..ama liste falan girmedim iki hafta aaaa hicbisey yemiyorlardi benim yediklerimide elestiriyorlardi ama oyle boyle degil bide 2 saate varan sporlar yapıyorlardı ...yaaa bunlar nasil dayaniyor benim elim ayagim titrer diyordum..sonra dedim yok anacim burasi bana gire degil demis yazmamistim bidaha buraya gelince az yiyorsun biraz daha saglikli yiyecekler ekle denilince ilk başta sasirmistim...ama dedim dogru yerdeyim )

Bide o kadar az yiyio deli spor yapiyorlardi ayni suan bizlet gibi kilo veriyorlardi...ayyy dedikodu yaptim ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…