Hakliyimm canim olay mahalinden uzaklastim sakin sakin dizi izliyorumAman sakin delyim .
Kesin sen haklıdındır da .. he de geç
Masum birkaç gün sütlü nescafe içsen kahvaltıdan yarım saat önce..bende inanılmaz etkili hergün..özellikle dikkat ettim buna..
Kactimm kuzumm kactumm yoksaa sonu kötüye gidecektii muhattap olmiyizz hahaha ergen triplerdeyiz .Sebepte komedi masaya yemekten bir danla döküldü neden dökülmüş dikkat edecekmisimm ağzımı acasiya gözümü acaymisimm....birazcik dominanttaaa fazlasiylaaCanim sabir bazen geliyor eşlere bosver ...sen derin nefes al genelde ayni ortamda bulunmamak iyi geliyor..ben boyle durumlarda kitap okumaya gecerim o da tv izler...
Aynen öyleAferin sana Saadet işte sen busun kaptanın vetosu çok işe yaradı sende çok
Evet. Onu da yapacağım. Bende o güç var.littlecoffeedoc fıstıklı çikolata ile olan sınav sonucunu bende tebrik ederim.
Kaldı şimdi ... o şaşalozu def etmek .
Kayısı çok etkili bi de kahve canım. Ayrıca bol bol su iç mutlakaAy bu kabızlık beni sinir ediyor
Kilo vermede çok etkili ya
Ne yapmalıyım bunu çözmek için bilmiyorum. Kayısı isliycam yine iki tane sabah içerim bi sure deneyim bakalım
Ausencia abla bu hafta hedefim 900 gram 89 olmak elimden geleni yapıyorum
Hakliyimm canim olay mahalinden uzaklastim sakin sakin dizi izliyorum
Aynen öyleteşekkür ederim
Evet. Onu da yapacağım. Bende o güç var.
Lise arkadaşlarımla bi grup kurduk whatsapp ta, uzun süre görüşmemiştik foto attık ay bana bi iltifatlar bi iltifatlar belki moralim bozuk diye bilmiyorum ama çok iyi hissettim
Kayısı çok etkili bi de kahve canım. Ayrıca bol bol su iç mutlaka
Koydum cnm ya b8 daha deneyimAnam erva hamileymiş hayırlı uğurlu olsun canım profiline gir kuzum hamilelik takvimi yazan yere 06-07-2017 şeklinde yaz tarihi aralara - kısa çizgi koyman lazım ama
Canm en son adet tarihimimi yazcam yoksa tahmini dogum tarihinimiAnam erva hamileymiş hayırlı uğurlu olsun canım profiline gir kuzum hamilelik takvimi yazan yere 06-07-2017 şeklinde yaz tarihi aralara - kısa çizgi koyman lazım ama
Helee kuzumm iste bu sebepten tansiyonn bir zipladiii kii bende dee hahahha en sevmedigimdir sofrada gerginlik ne edem dayanamadim sanki kendi temizliyor yedim hizli hızlı sonrada kactimmm88.9 olur o ... gör bak .
Menünde güzel.
Mercimek yapmış olabilir ağrıyı. Bende yapar.
Ohhh mis en güzeli.
Harbiden saçmaymış sebep.
Bebeğin dogacagi tarihi yazacaksın canımCanm en son adet tarihimimi yazcam yoksa tahmini dogum tarihinimi
Canm en son adet tarihimimi yazcam yoksa tahmini dogum tarihinimi
Ay cnm bn son adet tarihimi yazip duruyrm taktm kafaya yapamdm diyeBebeğin dogacagi tarihi yazacaksın canım
Canm anlamadm ugrastrdm sizide ya kusura bakmynTahmini doğum tatlım . Öyle biliyorum ben .
Bak olmuş bileAy cnm bn son adet tarihimi yazip duruyrm taktm kafaya yapamdm diye
Bak olmuş bile
Hoşbuldum hülyacım instagramda görüyorum seni hep aklımdan geçiyorsun zaten geçen bende ahuya sordum ablan vefat etmiş başınız sağolsun Rabbim geride kalan ailesine ve sizlere hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin sen listedemisin aeben de burdamı takımın ayrılmazları tebrik ediyorum sizi valla gayet istikrarlısınızAnaaam kim gelmis hosgelmiiiss..inanmayacaksin ama sabah evi toplarken bugun ahuya yasemini bir sorayim ne yapiyor diye dusundum..bi baktim gelmissin..şoktatayım:)
Hoşbuldum teşekkür ederimmerhaba hoşgeldinnn
inşş istedigin kiloya ulaşırsın motivasyon çok yüksek burada
bir arkadaşımda metabolic balans yapmıştı
iyi kilo evrdiriyorr o yöntem ama çokta sabır işi
Hoşbuldum saolasınYaa öncelikle çok geçmiş olsunhamilelik konusunda da Rabbim gönlündekini hayırlısıyla versin. Ama hamileysen de @kelebekolacam ı anmadan edemiyorum
Aynen ya her gün yeni biri hamile kalıp gidiyosakın beni de hamile yapma sakın bak aileme açıklayamam
İştah azaltan bi şey arıyordum ben de mutlaka deneyecem bunu teşekkürler
Bana yatarak basen eriten bi şey lazım o yok muu
Hoşgeldin :))
Ay ergenlik döneminde çocuklar gerçekten sabırları zorlayabiliyor benim de o yaşlarda bi erkek kardeşim var bilirimallah yardımcın olsun ablacım sen yine de güzel güzel yaklaşmaya çalış üstüne gitmeden konuş bence anlayacaktır
Ah bu spor yapanlar sizi kıskanıyorum
Hadiiii hayirdirr nerdekii esin kuzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?