Roxenim kaç dakika sürdü sporun söyle bakem kaç puan istiyon şimdi 5 km çözemiyom çok mu normal mi diyeiyi akşamlarımız olsunnn
menüm
2 ana öğün oldu ama sağlam
kahvaltı - öğle : 2 dl ekmek , 2 yumurta , 1 dl peynir , 8 zeytin , maydanoz , çay
ara : 1 havuç
ara : 1 mandalina
akşam : az pattisli fırında tavuk patates , 1 servis kaşığı pilav
su : 2 lt şimdilik
spor : 5 km açık hava yürüyüşü
Ausencia Ahu060812
Ben gecen sene soyle bir 5. Takima misafir olmuştum..ama liste falan girmedim iki hafta aaaa hicbisey yemiyorlardi benim yediklerimide elestiriyorlardi ama oyle boyle degil bide 2 saate varan sporlar yapıyorlardı ...yaaa bunlar nasil dayaniyor benim elim ayagim titrer diyordum..sonra dedim yok anacim burasi bana gire degil demis yazmamistim bidaha buraya gelince az yiyorsun biraz daha saglikli yiyecekler ekle denilince ilk başta sasirmistim...ama dedim dogru yerdeyim)
Bide o kadar az yiyio deli spor yapiyorlardi ayni suan bizlet gibi kilo veriyorlardi...ayyy dedikodu yaptim))
iyi akşamlarımız olsunnn
menüm
2 ana öğün oldu ama sağlam
kahvaltı - öğle : 2 dl ekmek , 2 yumurta , 1 dl peynir , 8 zeytin , maydanoz , çay
ara : 1 havuç
ara : 1 mandalina
akşam : az pattisli fırında tavuk patates , 1 servis kaşığı pilav
su : 2 lt şimdilik
spor : 5 km açık hava yürüyüşü
Ausencia Ahu060812
Zaten yemesem ben bi canavara donuyorumhmmm dedikodu işimi de aldım geldim
Cidden ara ara bende az yesem de ... yememekle bu işin olmadığı kesin .
Doğru yerdesin tabii ki de tatlım
Sağlam olmuş evet ... o yüzden 10 point :))
Bşzde de akşam tavuk patates fırın vardı ama ben erken yedim ... karnabahara talim .
Roxenim kaç dakika sürdü sporun söyle bakem kaç puan istiyon şimdi 5 km çözemiyom çok mu normal mi diye
hmmm dedikodu işimi de aldım geldim
Cidden ara ara bende az yesem de ... yememekle bu işin olmadığı kesin .
Doğru yerdesin tabii ki de tatlım
Sağlam olmuş evet ... o yüzden 10 point :))
Bşzde de akşam tavuk patates fırın vardı ama ben erken yedim ... karnabahara talim .
bende pattisi az aldım ablam pilavda olunca ama dayanamıyorum pilava çok seviyorum o yüzden azda olsa yiyorum önceden olsa yemekten sonra 1 kase yoğrt 1 tabak pilav keyfi yerdimne manaysa ama artık bilinçli sağlıklı ölçülü yiyorum
iyi akşamlar kızlar,
bugün canım acayip cıss istedi, kendimi zor tuttum çünkü kendime 15 ocak'a kadar hiç cıss yemeyeceğime dair söz verdim.
Çünkü bunun bir alışkanlık oldugunu düşünüyorum ve alışkanlıkların 20 günde kırıldığını duymuştum.
26.12.2016 menüm
kahvaltı : peynir, zeytin, 2 dlm tt ekmek, 1 tatlı kaşığı bal, 1 tatlı kaşığı incir pekmezi.
ara : 1 elma, 1 portakal
ögle : 2 parça tavuk, fırın brokoli, biraz turşu
ara : bi küçük mama kavanozu kadar bebegime yaptıgım mama- o yemeyince ben yedim, şeker yok un yok. yarım muz, yarım elma
akşam : bir porsiyon ali nazik, 2 tatlı kaşığı pirinç pilavı, bol yogurt
gün boyu 1,5 lt su, 350 ml, yeşilçay, 350 ml papatya çayı, 200 ml ısırgan çayı, 350 ml melisa- kiraz sapı çayı.
Kızlar ben takıma geldiğimde hatırlayan varmı bilmiyorum ama akşam yemeği yememe takintm vardı akşam yemeği yemiycem diye diye bu kilo ya çıktım
Evet akşam yemeği yemiyordun akşam abur cubur yiyordum , şimdi mesela akşam yemeğini yedim çıktım, kralı gelse yemem bişiy mesela geçen haftaki iki gün kaçamak sebebim akşam yemeğini kesme düşüncen yine nuks etmişti ve kavamakla son buldu
Iyi yapmışsın Ahu cok yaşa senHahahakalsın abla kalsın ben klonladım ondan çokça isteyenlere dağıtacam Ebru bi girsin bidaha çıkmaz zaten
Pilav ana yemeğin refakatçisidir aslında .
Ama bende de eskiden tepeleme bi tabaktı.
Heeey gidi günler heeey be roxen
Aferin beee sherryim . . . Gel öpücem valla
Ben hatırlıyorummm o günleri ...
Yemem diyordun da başka bir şey demiyordun akşam
Slm kızlar nasılsınız acayip şişim salata yoğurt beni mahvetti
Masum birkaç gün sütlü nescafe içsen kahvaltıdan yarım saat önce..bende inanılmaz etkili hergün..özellikle dikkat ettim buna..Ay bu kabızlık beni sinir ediyor
Kilo vermede çok etkili ya
Ne yapmalıyım bunu çözmek için bilmiyorum. Kayısı isliycam yine iki tane sabah içerim bi sure deneyim bakalım
Acayip şişirdi anlamadım canımSalata yoğurt mu niyetli
Anam erva hamileymiş hayırlı uğurlu olsun canım profiline gir kuzum hamilelik takvimi yazan yere 06-07-2017 şeklinde yaz tarihi aralara - kısa çizgi koyman lazım amaFatmaaaaa help help helllppasfarovski
Canım ne oldu bişey dedim doktorKızlar menüm
Sabah aç gittim doktora ne olur ne olmaz diye
Sonrası geç oldu tabi
Sabah
Yok
Öğlen 11.30-12:00 gibi
Bir yumurta
Peynir
Zeytin
2 dk ekmek
Akşam
Brokoli mantısı
4 köfte
Salata
Su 1,5 anca olur bugün böyle oldu
Spor yok
Menün çok güzel şeketKahvaltı öncesi corekotu yağı elma sirkesi
Kahvaltı 1 yumurta 1 dilim ekmek midem bulandı diğerlerini yiyeceğim
Ara 1 hurma
Öğle 3 köfte beyaz et 1 dilim ekmek 1 bardak ayran salata
Ara 2 hurma
Aksam 1 kase Yoğurtlu kabak
1 tabak pırasa
1 dilim ekmek
Ara elma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?