Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iyi akşamlarımız olsunnn
menüm
2 ana öğün oldu ama sağlam
kahvaltı - öğle : 2 dl ekmek , 2 yumurta , 1 dl peynir , 8 zeytin , maydanoz , çay
ara : 1 havuç
ara : 1 mandalina
akşam : az pattisli fırında tavuk patates , 1 servis kaşığı pilav
su : 2 lt şimdilik
spor : 5 km açık hava yürüyüşü
Ausencia Ahu060812

Roxenim kaç dakika sürdü sporun söyle bakem kaç puan istiyon şimdi 5 km çözemiyom çok mu normal mi diye

hmmm dedikodu işimi de aldım geldim

Cidden ara ara bende az yesem de ... yememekle bu işin olmadığı kesin .

Doğru yerdesin tabii ki de tatlım

Sağlam olmuş evet ... o yüzden 10 point :))

Bşzde de akşam tavuk patates fırın vardı ama ben erken yedim ... karnabahara talim .

Zaten yemesem ben bi canavara donuyorum

Roxenim kaç dakika sürdü sporun söyle bakem kaç puan istiyon şimdi 5 km çözemiyom çok mu normal mi diye

bende pattisi az aldım ablam pilavda olunca ama dayanamıyorum pilava çok seviyorum o yüzden azda olsa yiyorum önceden olsa yemekten sonra 1 kase yoğrt 1 tabak pilav keyfi yerdim ne manaysa ama artık bilinçli sağlıklı ölçülü yiyorum

iyi akşamlar kızlar,
bugün canım acayip cıss istedi, kendimi zor tuttum çünkü kendime 15 ocak'a kadar hiç cıss yemeyeceğime dair söz verdim.
Çünkü bunun bir alışkanlık oldugunu düşünüyorum ve alışkanlıkların 20 günde kırıldığını duymuştum.
26.12.2016 menüm
kahvaltı : peynir, zeytin, 2 dlm tt ekmek, 1 tatlı kaşığı bal, 1 tatlı kaşığı incir pekmezi.
ara : 1 elma, 1 portakal
ögle : 2 parça tavuk, fırın brokoli, biraz turşu
ara : bi küçük mama kavanozu kadar bebegime yaptıgım mama- o yemeyince ben yedim, şeker yok un yok. yarım muz, yarım elma

akşam : bir porsiyon ali nazik, 2 tatlı kaşığı pirinç pilavı, bol yogurt

gün boyu 1,5 lt su, 350 ml, yeşilçay, 350 ml papatya çayı, 200 ml ısırgan çayı, 350 ml melisa- kiraz sapı çayı.

Kızlar ben takıma geldiğimde hatırlayan varmı bilmiyorum ama akşam yemeği yememe takintm vardı akşam yemeği yemiycem diye diye bu kilo ya çıktım

Evet akşam yemeği yemiyordun akşam abur cubur yiyordum , şimdi mesela akşam yemeğini yedim çıktım, kralı gelse yemem bişiy mesela geçen haftaki iki gün kaçamak sebebim akşam yemeğini kesme düşüncen yine nuks etmişti ve kavamakla son buldu

Pilav ana yemeğin refakatçisidir aslında .
Ama bende de eskiden tepeleme bi tabaktı.
Heeey gidi günler heeey be roxen

Aferin beee sherryim . . . Gel öpücem valla

Ben hatırlıyorummm o günleri ...

Yemem diyordun da başka bir şey demiyordun akşam

Ya takıntı olmuştu aus Ama eve bi giriyordum Allah ne verdiyse şimdi
Birgun önceden hazırliyorum menimu korkudan

Ay bu kabızlık beni sinir ediyor
Kilo vermede çok etkili ya
Ne yapmalıyım bunu çözmek için bilmiyorum. Kayısı isliycam yine iki tane sabah içerim bi sure deneyim bakalım
Masum birkaç gün sütlü nescafe içsen kahvaltıdan yarım saat önce..bende inanılmaz etkili hergün..özellikle dikkat ettim buna..

Canım ne oldu bişey dedim doktor

Menün çok güzel şeket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…