Canım hamilesin hayırlı uğurlu gelsin bebeğin inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindimBak olmuş bile
Haklısın abla sana ve fikirlerine güveniyorum. Güzel falan değilim de, ondan kurtulmazsam bu yıllara üzülürüm biliyorum.22 yaşında genç ve eminim güzel bir hatunsun .
Çok üzülürsün sonra bu yıllara .
Aus abla demedi deme .
Mersi kaptaniçemNana görse ne zaman 60 oldun da bu kadar az yedin derdi :))))
Ayy ben seviyorum böyle menüleri yaa.
Dışardayım şunu yedim bunu yedim okumaktan daha güzel .
Ben beğendim .
Hamdi beyden Tam tamınaaaaaa 15 puannnnIyi yapmışsın Ahu cok yaşa senHer eve lazım Bu arada benim pointim kaç
Canım spiral kaymış enfeksiyon yapmış rahimde su toplanmış parça aldı smear ve patoloji için bu arada ben farkedene kadar hamile kalmışta olabilirim kalmamışta belli değilCanım ne oldu bişey dedim doktor
benim de tüylerim diken diken olduAlta gorunce icim bir kıpır kıpır oldu
Bunyeden bünyeye degisiyor tabi..sadece bikac gun kahvaltidan yarim saat once icip bi bak derim.mNescafe mi sabah 7:30 da kahvaltı yapıyorum. Ama ben bazen kahvaltı yerine sütlü kahve içiyorum da bi etkisi olmadı bana
Sagol canim . kilo vermek konusunda sıfır takımı birakmama konusunda 10 uzerinden 10 uzHoşbuldum hülyacım instagramda görüyorum seni hep aklımdan geçiyorsun zaten geçen bende ahuya sordum ablan vefat etmiş başınız sağolsun Rabbim geride kalan ailesine ve sizlere hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin sen listedemisin aeben de burdamı takımın ayrılmazları tebrik ediyorum sizi valla gayet istikrarlısınız
Hoşbuldum teşekkür ederim
Balans işi zor ama ciddi kilolar veriliyor aslında tüyoları var hedef kiloya ulaştıktan sonra yaşam tarzı haline getirilse asla kilo alınmaz ama ciddi sabır gerekiyor
Hoşbuldum saolasın
Bu arada kaptanAusencia ocak olarak şartlanmam 3 ay önceydi kortizon tedavisi oldum şiddetli bir iştahdan sonra deli gibi herşeyi yiyecem yiyecem ve sene başında zayıflamaya başlayacağım diye şartlandım niyekim 5 kiloyu bile isteye aldım hedef 15 kilo mayıs ayına kadar yaza 65 kilo ile girmek istiyorum inşallah
Ocak 1 de menü vermeye başlarım yarın salona gidip kayıt olacam inşallah programı yapayım hazırlıklar bitsin menü kolay iş
Inşallah yasemin canım bu sefer gelir kucağıma Allah razı olsunCanım hamilesin hayırlı uğurlu gelsin bebeğin inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim
Geçmiş olsun canım tedavini ihmal etme . Ama artık diye diye hamile kalacaksın çağırma bu kadarMersi kaptaniçem
Hamdi beyden Tam tamınaaaaaa 15 puannnn
Canım spiral kaymış enfeksiyon yapmış rahimde su toplanmış parça aldı smear ve patoloji için bu arada ben farkedene kadar hamile kalmışta olabilirim kalmamışta belli değil
benim de tüylerim diken diken oldu
Kız ben çabuk kalıyom hamile de korkuyam o yüzden Benim bebeler çağırıyor daha çok bende onları anınca bende çağırmış oluyorum doğru neyse hayırlısı olursa ben babam ve eşim dışında herkes çok sevinir eminimGeçmiş olsun canım tedavini ihmal etme . Ama artık diye diye hamile kalacaksın çağırma bu kadaristemem yan cebime diyorsan o ayrı
ekledim canım puanınıHuhu full yorgunlukla gittiğim spordan kıpkırmızı döndüm :) beyaz çayımı yudumlarken menümü yazayım bugün çok az oldu çünkü haftasonunu cezası verdim kendime
Sabah:
1 kıtır uno
Double Türk kahvesi
Ara elma
Öğlende bol Begula mercimekli tavuklu turşulu salata
3.5 lt su bol Yeşilçay
Spor için de 20 dk koşu 35 dk eliptik ve yer hareketleri
Ahu060812 canımcım cumartesi karda yürüyüş ve hızlı tempo şehir de 1 saat yürüyüşüm var :)
Bence esin de sevinir ama babanın hikayesini merak ettim şimdi habin de söyledi yaKız ben çabuk kalıyom hamile de korkuyam o yüzden Benim bebeler çağırıyor daha çok bende onları anınca bende çağırmış oluyorum doğru neyse hayırlısı olursa ben babam ve eşim dışında herkes çok sevinir eminim
Benim eşim istiyo.plan yapmış bile 4 yıl sonrasına.Kız ben çabuk kalıyom hamile de korkuyam o yüzden Benim bebeler çağırıyor daha çok bende onları anınca bende çağırmış oluyorum doğru neyse hayırlısı olursa ben babam ve eşim dışında herkes çok sevinir eminim
hadi canım başlamak bitirmenin yarisiAyyy deli ediyor beni
Araba tamirdeydi bugün çıkmaz dedi adam yinede gitti ,
kelebekolacam lesile yapmış bile ben yapmadım hayla
Canım senin menülerini beğeniyorum gsyet dengeli ilerliyorsun maşallah[/QUOTE][QUOTE="saydin78 lerini: 49452466, gayetr: 164974"ilerliyoruzşekerler
Menüm
Kahvaltı öncesi
2 bardak ılık suya 1 çay k. çörekotu yağı 1 tatlı k. elma sirkesi karışımı
Geç uyandım. Sabah öğlen bir yedim
1,5 dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir
1 kırmızı biber 1 salatalık
1 cay k. tereyağı ile yapılmış tavada yumurta (kırmızı kara biber ekledim)
1 fincan yeşil çay
Ara
Karışık bitki çayı
Akşam
1 tabak yeşil mercimek çorbası
1 dilim tam buğday ekmeği
Kuru soğanın 4 te 1 i
1 su bardağı yoğurt
Ara
1 anamur muzu yerim, 1 kayısı çayı içerim
Su: 2,5 lt.
veeeeeeeeeeeeeeee
Spor:3 mil + 1 mil leslie + 300 ip atlama + 60 yarım mekik (kendimi durduramadım spor yaparken ne olduysa bugün ) Ahu060812 Ausencia
Mersi kuzucumMersi kaptaniçem
Hamdi beyden Tam tamınaaaaaa 15 puannnn
Canım spiral kaymış enfeksiyon yapmış rahimde su toplanmış parça aldı smear ve patoloji için bu arada ben farkedene kadar hamile kalmışta olabilirim kalmamışta belli değil
benim de tüylerim diken diken oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?