Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Nana görse ne zaman 60 oldun da bu kadar az yedin derdi :))))

Ayy ben seviyorum böyle menüleri yaa.
Dışardayım şunu yedim bunu yedim okumaktan daha güzel .

Ben beğendim .
Mersi kaptaniçem

Iyi yapmışsın Ahu cok yaşa sen Her eve lazım Bu arada benim pointim kaç
Hamdi beyden Tam tamınaaaaaa 15 puannnn
Canım ne oldu bişey dedim doktor
Canım spiral kaymış enfeksiyon yapmış rahimde su toplanmış parça aldı smear ve patoloji için bu arada ben farkedene kadar hamile kalmışta olabilirim kalmamışta belli değil
Alta gorunce icim bir kıpır kıpır oldu
benim de tüylerim diken diken oldu

ervahafsa hamileliğin hayırlı olsun, allah saglıkla kucagına da almak nasip etsin..
Ausencia kaptanicem benden de sana mujkkss
DelyDoly senin koca da biraz deli doli galiba. ne alaka ya. örtüyü o mu yıkıcak ? başka bişiye kızmış olmasın o.
bende bugün pc yi aldım kucagıma. eşim bakıyo kıza. bana diyo ki bu kız senin yüzünden emekleyemiyor
hee akşama kadar ben ilgileniyorum o kızla bi kere dedim, ve sert bi bakışımla hizaya geldi
şimdi kızla ne güzel oynuyorlar. bana da ayaklarımı uzatıp izlemesi kalıyor

Nescafe mi sabah 7:30 da kahvaltı yapıyorum. Ama ben bazen kahvaltı yerine sütlü kahve içiyorum da bi etkisi olmadı bana
Bunyeden bünyeye degisiyor tabi..sadece bikac gun kahvaltidan yarim saat once icip bi bak derim.m

Sagol canim . kilo vermek konusunda sıfır takımı birakmama konusunda 10 uzerinden 10 uz aeben le :))

Huhu full yorgunlukla gittiğim spordan kıpkırmızı döndüm :) beyaz çayımı yudumlarken menümü yazayım bugün çok az oldu çünkü haftasonunu cezası verdim kendime

Sabah:
1 kıtır uno
Double Türk kahvesi

Ara elma

Öğlende bol Begula mercimekli tavuklu turşulu salata

3.5 lt su bol Yeşilçay

Spor için de 20 dk koşu 35 dk eliptik ve yer hareketleri

Ahu060812 canımcım cumartesi karda yürüyüş ve hızlı tempo şehir de 1 saat yürüyüşüm var :)

Geçmiş olsun canım tedavini ihmal etme . Ama artık diye diye hamile kalacaksın çağırma bu kadar istemem yan cebime diyorsan o ayrı

Geçmiş olsun canım tedavini ihmal etme . Ama artık diye diye hamile kalacaksın çağırma bu kadar istemem yan cebime diyorsan o ayrı
Kız ben çabuk kalıyom hamile de korkuyam o yüzden Benim bebeler çağırıyor daha çok bende onları anınca bende çağırmış oluyorum doğru neyse hayırlısı olursa ben babam ve eşim dışında herkes çok sevinir eminim

ekledim canım puanını

Bence esin de sevinir ama babanın hikayesini merak ettim şimdi habin de söyledi ya

Benim eşim istiyo.plan yapmış bile 4 yıl sonrasına.

Canım senin menülerini beğeniyorum gsyet dengeli ilerliyorsun maşallah[/QUOTE]
Tesekkur ederim Tugbacım

Mersi kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…