Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bence esin de sevinir ama babanın hikayesini merak ettim şimdi habin de söyledi ya
Babam ben ne zaman hamile kalsam hep kızıyor da o yüzden bana kıyamıyo esasında ilkim olduğundada ünvdeydim ozaman erken dedi daha evleneli 2 ay olmuştu tabi sonra ikinci oldu arası yakın diye söylendi sonra 3. Oldu mevcutlar la perişanım diye ona işte söylendi tabi bunların hepsini anneme söylüyor annem bana.ama annem ille bi daha yap diyo hiç kabul etmiyordu ben yapmıycam dedikçe

Eşim de 4 çocuk demek 40 bin demek diyodu benimkiler kolej de ya oda ondan istemiyordu bilmiyorum hayırlısı
Benim eşim istiyo.plan yapmış bile 4 yıl sonrasına.
oo iyiymiş bende bi kırk yaş çocuğu yapabilirdim aslında bakalım 40 a kalırsam bu arada ben nasıl korunacam doktorcum şu 3 aylık falan iğneler nasıl çok yan etkileri var mı ki

Ikinci cocuk diye herkes benide sıkıstiriyor yapmalisin ilerde cok pisman olursunlar falanlar filanlar. Ama benim sabrim yok butun enerjimi kizima verdim..esimde bi istiyor bi istemiyor degisiyor ....

Herkes pismannn olacaksin diyor sanki tek cocuklu olmak dünyanın en buyuk sucuymus gibi anlatiyorlar..

Ne bileyim bazen cevreme bakiyorum kardeşleriyle gecinemeyen gorusmeyen cok insan var...tabii iyi olanlarda var..kendime bahane mi ariyorum dogurmamak icin bilmiyorum...

Acaba coook mu pisman olurum ???

benimde annem ilkinde esin öğrenci sen ne demeye doguruyorsun dedi 2.de esin hala öğrenci 1 tane neyine yetmiyor dedi 3.de esin hala hala öğrenci sen iflah olmazsın oda mezun olmaz dedi
Eşim mezun olduğunda biz 3 cocukluyduk.
3 aylık hiccc tavsiye etmem.esin korunsun nasılsa istemiyormus

Bugünkü menum
Sabah
Peynir
Yufka ekmek
Yeşil çay
Yeşil biber
5 tane yeşil zeytin
Ara
Yeşil çay
Öğle
2 tane baget
1 tabak lahana corbasi
Ara
Yer elması 1 tane
Aksam
1 tabak lahana yemeği
1 kase kayısı kompostosu
3 litre su
Spor yok ama bütün gün ev temizledim parmağımı oynatmaya dermanım kalmadı bence bu bana bayağı spor oldu kendime 100 puan veriyorum ama yarın bi bak bu temizlikten eser yok Ausencia Ahu060812

Esin sevinir tezim hala devam ediyor ama babana acıdım kuzucum. Ben uni De evlensem bir De uzerine çocuk yapsam babam kalp krizi geçirirken beni de vururdu kesin

Canım eşinin okulu bitti ya attık yapmazsın sen

Bencede kesinlikle bi kardeş gerekiyor çünkü her insan ilerde yanına bi derttaş ister mesela siz yaşlanınca bütün yük kızında mı olsun istersin yoksa ona yardım eden dertleri sıkıntıları paylaşan bi kardeşi mi olsun istersin bence çok ara açılmadan kardeş yapılmalı

yaa bi aklımda o vardı hapta mı kötü
Ben iki kızı zaten eşim korunurken doğurdum beceremiyoz biz yaa

Ayy Fatma bende senin mesajlarini goremedim bi sure meger yanlislikla gozardi et e basmisim. Nasil oldu anlamadim nasil duzeltecegimi de bilmiyordum..sonra hallettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…