- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Ya içme onu kuzum ya ne biçim görünüyor öyle yada daha cezbedici foto çekEki Görüntüle 1930577 Taze biberiye buldum demleyip demleyip iciyorum
Babam ben ne zaman hamile kalsam hep kızıyor da o yüzden bana kıyamıyo esasında ilkim olduğundada ünvdeydim ozaman erken dedi daha evleneli 2 ay olmuştu tabi sonra ikinci oldu arası yakın diye söylendi sonra 3. Oldu mevcutlar la perişanım diye ona işte söylendi tabi bunların hepsini anneme söylüyor annem bana.ama annem ille bi daha yap diyo hiç kabul etmiyordu ben yapmıycam dedikçeBence esin de sevinir ama babanın hikayesini merak ettim şimdi habin de söyledi ya
oo iyiymiş bende bi kırk yaş çocuğu yapabilirdim aslında bakalım 40 a kalırsamBenim eşim istiyo.plan yapmış bile 4 yıl sonrasına.
Keske ikiz olaydiAda kardeş gerekli cnm bence iki çocuk olmalı , sağlık el. veriyorsa
benimde annem ilkinde esin öğrenci sen ne demeye doguruyorsun dedi 2.de esin hala öğrenci 1 tane neyine yetmiyor dedi 3.de esin hala hala öğrenci sen iflah olmazsın oda mezun olmaz dediBabam ben ne zaman hamile kalsam hep kızıyor da o yüzden bana kıyamıyo esasında ilkim olduğundada ünvdeydim ozaman erken dedi daha evleneli 2 ay olmuştu tabi sonra ikinci oldu arası yakın diye söylendi sonra 3. Oldu mevcutlar la perişanım diye ona işte söylendi tabi bunların hepsini anneme söylüyor annem bana.ama annem ille bi daha yap diyo hiç kabul etmiyordu ben yapmıycam dedikçe
Eşim de 4 çocuk demek 40 bin demek diyodu benimkiler kolej de ya oda ondan istemiyordu bilmiyorum hayırlısı
oo iyiymiş bende bi kırk yaş çocuğu yapabilirdim aslında bakalım 40 a kalırsambu arada ben nasıl korunacam doktorcum şu 3 aylık falan iğneler nasıl çok yan etkileri var mı ki
Babam ben ne zaman hamile kalsam hep kızıyor da o yüzden bana kıyamıyo esasında ilkim olduğundada ünvdeydim ozaman erken dedi daha evleneli 2 ay olmuştu tabi sonra ikinci oldu arası yakın diye söylendi sonra 3. Oldu mevcutlar la perişanım diye ona işte söylendi tabi bunların hepsini anneme söylüyor annem bana.ama annem ille bi daha yap diyo hiç kabul etmiyordu ben yapmıycam dedikçe
Eşim de 4 çocuk demek 40 bin demek diyodu benimkiler kolej de ya oda ondan istemiyordu bilmiyorum hayırlısı
oo iyiymiş bende bi kırk yaş çocuğu yapabilirdim aslında bakalım 40 a kalırsambu arada ben nasıl korunacam doktorcum şu 3 aylık falan iğneler nasıl çok yan etkileri var mı ki
Canım eşinin okulu bitti ya attık yapmazsın senbenimde annem ilkinde esin öğrenci sen ne demeye doguruyorsun dedi 2.de esin hala öğrenci 1 tane neyine yetmiyor dedi 3.de esin hala hala öğrenci sen iflah olmazsın oda mezun olmaz dedi
Eşim mezun olduğunda biz 3 cocukluyduk.
3 aylık hiccc tavsiye etmem.esin korunsun nasılsa istemiyormus
Ya içme onu kuzum ya ne biçim görünüyor öyle yada daha cezbedici foto çek0
O zaman afiyet olsunIctim bile
Ay ben karalisteye alınacak hatunmuyum.askolsun.
Bencede kesinlikle bi kardeş gerekiyor çünkü her insan ilerde yanına bi derttaş ister mesela siz yaşlanınca bütün yük kızında mı olsun istersin yoksa ona yardım eden dertleri sıkıntıları paylaşan bi kardeşi mi olsun istersin bence çok ara açılmadan kardeş yapılmalıIkinci cocuk diye herkes benide sıkıstiriyor yapmalisin ilerde cok pisman olursunlar falanlar filanlar. Ama benim sabrim yok butun enerjimi kizima verdim..esimde bi istiyor bi istemiyor degisiyor ....
Herkes pismannn olacaksin diyor sanki tek cocuklu olmak dünyanın en buyuk sucuymus gibi anlatiyorlar..
Ne bileyim bazen cevreme bakiyorum kardeşleriyle gecinemeyen gorusmeyen cok insan var...tabii iyi olanlarda var..kendime bahane mi ariyorum dogurmamak icin bilmiyorum...
Acaba coook mu pisman olurum ???
yaa bi aklımda o vardı hapta mı kötübenimde annem ilkinde esin öğrenci sen ne demeye doguruyorsun dedi 2.de esin hala öğrenci 1 tane neyine yetmiyor dedi 3.de esin hala hala öğrenci sen iflah olmazsın oda mezun olmaz dedi
Eşim mezun olduğunda biz 3 cocukluyduk.
3 aylık hiccc tavsiye etmem.esin korunsun nasılsa istemiyormus
Ayy Fatma bende senin mesajlarini goremedim bi sure meger yanlislikla gozardi et e basmisim. Nasil oldu anlamadim nasil duzeltecegimi de bilmiyordum..sonra hallettim :)Canım benim kusra bakma sonradan anladım bende sana cevap yazıyorlar kilon listede sen in yazıların yok neyseki halkettim
Tesekkurler canım
Yok canım unutulmazssın kara listeden çıkardım çok şükür düzeltebildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?