Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayy Fatma bende senin mesajlarini goremedim bi sure meger yanlislikla gozardi et e basmisim. Nasil oldu anlamadim nasil duzeltecegimi de bilmiyordum..sonra hallettim :)

Ayy canım bi ara bende Hülya neden bana cevap vermiyor diyodum
Teknoloji nin azizliğine uğramışız meğerse m

Menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
4 yk maydonozlu lor peyniri
5 tuzsuz siyah zeytin
1 ceviz
2 kuru kayısı
1 fincan yeşil çay
2 dilim tam buğday ekmeği

Öğlen
Biraz ton balıklı salata

Ara
2 hurma
10 fındık
1 fincan beyaz çay

Akşam
1 kase tarhana çorbası
1 dilim tam buğday ekmeği
4 yk yoğurt

Ara
1 küçük fincan boza
Biraz leblebi

Su: 1,5 lt
Spor yok

Ayy canım bi ara bende Hülya neden bana cevap vermiyor diyodum
Teknoloji nin azizliğine uğramışız meğerse m
Canim ya kusura bakma ..aslinda göz ardi et e basıldıktan sonra emin misin diye onaylatilmali..yanlislikla el değiyor..

Canim arkadaslarim konu ahu tarafindan konusuldugu icin Ahu060812 ahum nolur bana darilip yanlis anlama..lutfen. Kadinlar kulubu olsada uye olsun olmasin kadin erkek herkesin okuyabilecegi bir platforma cok ozel konular hakkinda yazmayalim derim ben okurken cok rahatsiz oluyorum..normaldede hic kimseyle konusamam bu konulari. Eskiden kendi aramizda kalmasini istedigimiz konulari ozel mesaj kisminda yine tüm takim uyeleri konusurduk biz bize..yine diyorum kimse yanlis anlamasin üzülürüm..

Tamam ablacım dikkat ederim aslında Benim de aklıma geldide zaten öyle topikler var burda diye yazmıştım

ErSeSi cuma telaşında sana da yazamadım ama mesajın aklımda .

Yine gelmiş kilolar .
72 73 72 73 ... hadi kır artk şu zinciri.

Beni dinleyip takıma sık gelmeye zaman oluştursan ... gidecekte o 70 lerrr .
ben cok kotuyum bi turlu toparlayamiyorjm dun spor yaptim sabahjn korunde kalkip en azindan o beni butun gun motive etsin yemiyim diye aksama kadar fena degildi aksam kahvaltilik yerken gitti

Günaydın 5:45 ye kalktım
Lesile yaptım mm
Kayısıları yedim,suyunu içtim
Uzerinede büyük bardak su içtim sıcak su

Yumurta haslaniyor
Tartı kabızlığa rağmen azcik olalaaaa dediii
gunaydin canim.ya masum ben buraya pek gelemiyorum doye saldim gitti yeninis yerimde tele bakamiyorum cok yogun evdede kocadan dolayi aaoyorum elime teli. motivasyonum berbat durumda.regl oldum sonunda ama eski duzenim kalmadi.napicam ben

Günaydın 5:45 ye kalktım
Lesile yaptım mm
Kayısıları yedim,suyunu içtim
Uzerinede büyük bardak su içtim sıcak su

Yumurta haslaniyor
Tartı kabızlığa rağmen azcik olalaaaa dediii
Kızzz masallahhhhh ne emek verion öyle . Erken kalktgn için de metabolizma hızlı olacak ben dé çılgın menüler sonrasi hüsran olur mu acep dedim de. Sabah ac ve wc olayı ndan sonra bi olalaaaa ben de gördüm. 66.3 çıktım

gunaydin canim.ya masum ben buraya pek gelemiyorum doye saldim gitti yeninis yerimde tele bakamiyorum cok yogun evdede kocadan dolayi aaoyorum elime teli. motivasyonum berbat durumda.regl oldum sonunda ama eski duzenim kalmadi.napicam ben
Regl olmuş olmana kadar tüm yazdıklarınà ben dé katiliyorum aynı durumlar ben de de mevcut. Koca bi gobekle geziom evin içinde . Yemek ten sonra çıkıo zaten . Bi de eşim demez mı olsun sen de de ben d é var göbek üzülme

bende 66 olsam bzi seyleri sorun etmicem offf.esim iki kilo alinca hemen anliyor zaten

daha önce yazmıştım sanırım balkabaklı baharatlı bi smoothie tarifi var ona başladım bu 4. günüm .
(yapan kişi 17 günde 5 kilo vermiş tabi diğer öğünlere de dikkat ederek.. not : fazla kilosu da yoktu pek)

3 gündür sabah kahvaltımda bu yaptığım karışımı içtim ama öğlene kadar acıktığım için bundan sonra sabah normal kahvaltımı yapıp öğle ya da akşam bu karışımı içeceğim.

karışım içinde süt, yoğurt, haşlanmış balkabağı , muz , azıcık bal ve bol baharat var. (muskat, yenibahar, zencefil, tarçın, karanfil)
şöyle bir görüntüsü var , tadı enfes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…