Diş ağrısı çok kötü Allah şifa versinDiş ağrısı geldi.
Zonkluyor resmen . Offf insanın neresi ağrıyorsa canı orda .
Gidip yatayım erkenden .
Öptğm hepinizi canlar .
Hapı bi dene derimyaa bi aklımda o vardı hapta mı kötü
Ben iki kızı zaten eşim korunurken doğurdum beceremiyoz biz yaa
Ayy Fatma bende senin mesajlarini goremedim bi sure meger yanlislikla gozardi et e basmisim. Nasil oldu anlamadim nasil duzeltecegimi de bilmiyordum..sonra hallettim :)
Çok geçmiş olsunDiş ağrısı geldi.
Zonkluyor resmen . Offf insanın neresi ağrıyorsa canı orda .
Gidip yatayım erkenden .
Öptğm hepinizi canlar .
Canim ya kusura bakma ..aslinda göz ardi et e basıldıktan sonra emin misin diye onaylatilmali..yanlislikla el değiyor..Ayy canım bi ara bende Hülya neden bana cevap vermiyor diyodum
Teknoloji nin azizliğine uğramışız meğerse m
Tamam ablacım dikkat ederim aslında Benim de aklıma geldide zaten öyle topikler var burda diye yazmıştımCanim arkadaslarim konu ahu tarafindan konusuldugu icinAhu060812 ahum nolur bana darilip yanlis anlama..lutfen. Kadinlar kulubu olsada uye olsun olmasin kadin erkek herkesin okuyabilecegi bir platforma cok ozel konular hakkinda yazmayalim derim ben okurken cok rahatsiz oluyorum..normaldede hic kimseyle konusamam bu konulari. Eskiden kendi aramizda kalmasini istedigimiz konulari ozel mesaj kisminda yine tüm takim uyeleri konusurduk biz bize..yine diyorum kimse yanlis anlamasin üzülürüm..
ben cok kotuyum bi turlu toparlayamiyorjm dun spor yaptim sabahjn korunde kalkip en azindan o beni butun gun motive etsin yemiyim diye aksama kadar fena degildi aksam kahvaltilik yerken gittiErSeSi cuma telaşında sana da yazamadım ama mesajın aklımda .
Yine gelmiş kilolar .
72 73 72 73 ... hadi kır artk şu zinciri.
Beni dinleyip takıma sık gelmeye zaman oluştursan ... gidecekte o 70 lerrr .
gunaydin canim.ya masum ben buraya pek gelemiyorum doye saldim gitti yeninis yerimde tele bakamiyorum cok yogun evdede kocadan dolayi aaoyorum elime teli. motivasyonum berbat durumda.regl oldum sonunda ama eski duzenim kalmadi.napicam benGünaydın 5:45 ye kalktım
Lesile yaptım mm
Kayısıları yedim,suyunu içtim
Uzerinede büyük bardak su içtim sıcak su
Yumurta haslaniyor
Tartı kabızlığa rağmen azcik olalaaaa dediii
Kızzz masallahhhhh ne emek verion öyle . Erken kalktgn için de metabolizma hızlı olacakGünaydın 5:45 ye kalktım
Lesile yaptım mm
Kayısıları yedim,suyunu içtim
Uzerinede büyük bardak su içtim sıcak su
Yumurta haslaniyor
Tartı kabızlığa rağmen azcik olalaaaa dediii
Regl olmuş olmana kadar tüm yazdıklarınà ben dé katiliyorum aynı durumlar ben de de mevcut. Koca bi gobekle geziom evin içinde . Yemek ten sonra çıkıo zaten . Bi de eşim demez mı olsun sen de de ben d é var göbek üzülmegunaydin canim.ya masum ben buraya pek gelemiyorum doye saldim gitti yeninis yerimde tele bakamiyorum cok yogun evdede kocadan dolayi aaoyorum elime teli. motivasyonum berbat durumda.regl oldum sonunda ama eski duzenim kalmadi.napicam ben
bende 66 olsam bzi seyleri sorun etmicem offf.esim iki kilo alinca hemen anliyor zatenRegl olmuş olmana kadar tüm yazdıklarınà ben dé katiliyorum aynı durumlar ben de de mevcut. Koca bi gobekle geziom evin içinde . Yemek ten sonra çıkıo zaten . Bi de eşim demez mı olsun sen de de ben d é var göbek üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?